Kam v Praze na TK - evidencka
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Kam v Praze na TK - evidencka
Kam v Praze na stk, kde pri evidencce nebudou resit estli ma auto o palec sirsi disky, nebo ne? Nehodlam se nekde spalit a prezouvat kvuli tomu na zimni je hloupost. Diky
babyCupra
- faust54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam v Praze na TK - evidencka
Ja jsem tohle resil na Cernaku, tam je upozornil a nechal nas...
Ford Puma 1.7 16V r.2001
Opel Tigra 1.4 16V r.1996
Opel Tigra 1.4 16V r.1996
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Tam zrovna pan mel minule hroznej problem a napsal z hlediska evidencni kontroly nevyhovuje. Takze tam fakt ne...
babyCupra
- Jirka.Kolouch

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Jiste, bezvyznamny... Ale to je ted jedno, resim situaci ted a ne pred rokem...
babyCupra
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak mezi nama, nemelo by jim na evidence byt toto jedno, tam i kdyby prijela opice na kulhavym oslu, tak je dulezity zda sedi kod motoru a cislo kastle, nic vic. Jestli se zmenili pravidla pro evidencni kontrolu, tak se rad neco priucim. Jinak na STK bohdalec jsem vzdy prosel na evidence, jen jednou nas vyhodili kvuli taznymu, ze v TP bylo, ale na aute ne, tak se nechalo behem 10minut vyskrtnout z TP (delaji to vedle v te samostatne kukani) a jelo se dale 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak sem vloudim muj dotaz, ktery se taky vztahuje k evidence.
Jak dlouho plati provedena evidencni kontrola?
Kdyz ji udelam treba v patek v Brne za tyden pojedu na prihlaseni, bude stale platit, nebo ma platnost pouze jeden den?
Jak dlouho plati provedena evidencni kontrola?
Kdyz ji udelam treba v patek v Brne za tyden pojedu na prihlaseni, bude stale platit, nebo ma platnost pouze jeden den?
Mám takovej dojem, že 10, nebo 14 dní to platí.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem chtel slyset
diky Robe 

STK v Praze 10 Dubečská.
Když tak napiš SZ, poradím detaily 
A Evidenční kontrola platí 10 dní co si pamatuju, ale někde na to moc nekoukaj, asi záleží taky na tom jak se kdo vyspí

A Evidenční kontrola platí 10 dní co si pamatuju, ale někde na to moc nekoukaj, asi záleží taky na tom jak se kdo vyspí

http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na evidenčce asi před 14 dny s Calibrou a řešil, že mám jiné váhy v dokladech a jiné na štítku.... a na kola mě také upozorňoval.... ale nakonec mi to dal.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Když jsem byl na evidenčce, tak otevřel kapotu, řekl hmm, zeptal jsem mě,kolik to má najeto(ford, takže budík pouze 5 cifer), řekl jsem mu, že 450tis.,na to odpověděl, že to je moc, napsal 150tis. do papíru, dal razítko a šel jsem 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jeste neco, nasel jsem docela zajimavou diskuzu s odkazem na zneni zakona:
http://www.jawamania.info/poradna/detai ... onid=20171" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jawamania.info/poradna/detai ... onid=20171" onclick="window.open(this.href);return false;
EK se dělá jen a proto aby se ověřilo že auto sedí, čili číslo kastle případně motoru pokud je evidováno a stav tachometru... tím evidenčka končí, a pakliže někde zkouší buzerovat za jiná kola apod. tech. záležitosti, okamžitě chtějte vedoucího stanice!
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Je to zcela jisty? Protoze kola jsou taky uvedena v TP a pokud se overuje udaj v tp s tim co je na aute tak teoreticky nato maji pravo? Ale zas Ultima je temer z oboru, takze je to tak?
babyCupra
Podle mě má ultima pravdu. A já osobně jsem se nesetkal s tim že by kontrolovali kola. Vždycky koukl barva auta VIN a zdar. Jednou bylo auto kombi a v TP že je to sedan tak jenom řekl ať si to skáknu vyřídit že by mohli bejt pak problémy a nechal mě v klidu. Podle mě jde jenom o to jestli nechytneš blbce
. Jinak to bylo na STK v Mariánských Lázních.

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Mě naopak kvůli kolům v Ústí z evidenčky vyhodili. Měl jsem na audině 17ky místo 16tek, jinak vše v pořádku, nějakej starší pán měl asi blbej den...prý kontrolují všechny identifikátory mezi VTP a autem, tj. i kola. Zkoušel jsem ho přesvědčit, že by měl kontrolovat dle mýho jenom VINko apod, nenechal si říct 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si nenecha rict, tak asi postupovat stejne jak popsal Ultima, chtit vedouciho

a už nekontrolujou ani typ motoru, páč je pod deklem a ten nesmějí sundávat 

odtah od 7kč/km 731810210
evidenční kontrola má neomezenou platnost 

Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Ultima pravdu NEMA 

takze sefova zena co dela na prepazce na bohdalci dle nejakych narizeni, vyhlasek bla bla bla.... na evidencka platnost 14 dni.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Já to tady trochu rozvířim nejen s platností ev,kontroly, ale i tím, co kontrolujou. Je to z webu, takže opět nic ofiko...
a tady přímo z STK
zdroj -> http://www.nejlevnejsiruceni.cz/evidenc ... a-vozidla/" onclick="window.open(this.href);return false;Evidenční kontrola vozidla je prováděna stanicí technické kontroly a spočívá v porovnání údajů uvedených v technickém průkazu vozidla a v osvědčení o registraci vozidla nebo v osvědčení o technické způsobilosti vozidla se skutečnými údaji a stavem vozidla.
Obvykle se provádí evidenční kontrola automobilu při změně majitele - prodeji vozu nebo registraci vozidla. Pro úspěšné absolvování je nutné dodat s autem i technický průkaz vozidla v originálu, osvědčení o registraci vozidla (malý technický průkaz) a lékárničku s platným datem.
Při evidenční kontrole se neprovádí pouze kontrola VIN vozidla, jak si mnozí řidiči myslí, ale kontroluje se i číslo motoru a jeho typ, barva karoserie, výrobní štítek, tachograf, lékárnička, rozměry pneumatik a ráfků, dále zda je či není tažné zařízení, ABS či řazení. Stanice technické kontroly (STK) vám po prohlídce vydá protokol o evidenční kontrole vozidla, který budete potřebovat na registru.
Evidenční kontrola auta lze provést i u STK v jiném okrese, než je trvalé bydliště či místo posledního přihlášení vozidla. Při přepisu můžete dokonce nechat i samotnou evidenční kontrolu na budoucím novém majiteli, který k tomu nepotřebuje ani plnou moc. Platnost evidenční kontroly vozidla je uváděna pouze 10 dní, ale při zdržení jsou některé registry benevolentnější a uznají i kontrolu starší, jiné zase vyžadují striktní dodržení této lhůty, ačkoliv se údaje nezměnily.
Konečně se dostáváme k tomu, kolik stojí evidenční kontrola auta. Nejde o tak velký poplatek ve srovnání proti technické prohlídce, cena za provedení evidenční kontroly se podle regionu dané STK pohybuje od 200 do 300 korun.
a tady přímo z STK
http://www.dekra-automobil.cz/stk/3753/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;2. Evidenční kontroly silničních vozidel
Evidenční kontrola vozidla je kontrola všech identifikačních znaků vozidla zapsaných v technickém průkazu a porovnání se skutečným
stavem identifikátorů na vozidle.Jedná se o kontrolu : registrační značky, typu motoru, výrobního čísla podvozku (karoserie), odchylek
v provedení vozidla, barvy vozidla, doplňkových značek a nálepek.
Evidenční kontrola je nezbytně nutná při každém přepisu vozidla.
doklady k evidenční kontrole :
Technický průkaz vozidla (NE kopie!!!)
ORV(OTP)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Presne tak
stezovani nechte na duchodcich a Ultimovi, dejte si radsi auto do poradku
Pro úspěšné absolvování evidenční kontroly je nutné předložit:
technický průkaz vozidla v originálu
osvědčení o registraci vozidla v originálu (malý technický průkaz)
lékárničku s platným datem.
Úkony prováděné při evidenční kontrole:
VIN (může jít i o časově náročný úkon, číslo bývá mnohdy nečitelné a na nepřístupných místech)
číslo motoru a jeho typ - soulad podvozku a typu motoru dle výrobce (číslo motoru se kontroluje pouze pokud je uvedeno v TP)
barva karoserie
zápis tažného zařízení
počet míst k sezení
zápis ABS a řazení
výrobní štítek a jeho údaje
vybavení pevnou přepážkou oddělující nákladní prostor od cestujících (u nákladních a montážních vozidel)
tachograf (je-li předepsán)
rozměry ráfků
rozměry a typy pneumatik

Pro úspěšné absolvování evidenční kontroly je nutné předložit:
technický průkaz vozidla v originálu
osvědčení o registraci vozidla v originálu (malý technický průkaz)
lékárničku s platným datem.
Úkony prováděné při evidenční kontrole:
VIN (může jít i o časově náročný úkon, číslo bývá mnohdy nečitelné a na nepřístupných místech)
číslo motoru a jeho typ - soulad podvozku a typu motoru dle výrobce (číslo motoru se kontroluje pouze pokud je uvedeno v TP)
barva karoserie
zápis tažného zařízení
počet míst k sezení
zápis ABS a řazení
výrobní štítek a jeho údaje
vybavení pevnou přepážkou oddělující nákladní prostor od cestujících (u nákladních a montážních vozidel)
tachograf (je-li předepsán)
rozměry ráfků
rozměry a typy pneumatik
naštěstí to na alu kolech zvenku přečíst nejde
plechy v tomhle maj nevýhodu....
dal bych ještě kontrolu na přítomnost filtru pevných částit pokud je ve výbavě, občas se stává, že se z auta nějak vytratil:D

plechy v tomhle maj nevýhodu....
dal bych ještě kontrolu na přítomnost filtru pevných částit pokud je ve výbavě, občas se stává, že se z auta nějak vytratil:D
odtah od 7kč/km 731810210
prohladal jsem net a mate asi pravdu.
Kdyz jsem byl naposledy na evidencce (a to uz je nejakej ten patek) tak me zkousel perovat za velikost kol, ale nez to dorekl, odpovedel jsem mu, ze jsem na evidencni ne technicke kontrole, zaklapl sesitek a protokol za chvili prinesl.
Kdyz jsem byl naposledy na evidencce (a to uz je nejakej ten patek) tak me zkousel perovat za velikost kol, ale nez to dorekl, odpovedel jsem mu, ze jsem na evidencni ne technicke kontrole, zaklapl sesitek a protokol za chvili prinesl.