Pravidelné srazy v HK - tyto pravidelné srazy už NEJSOU !
No jo...vedoucí se asi špatně vyspalaDytuska píše:Simír:hezká slečna?? Tu neznám:)) Zrovna včera mi vedoucí říkala: Á jde nám copatá šikulka. No, moc upřímě to neznělo!

Ta vedoucí asi nebude žádná pohodářka...spíš asi taková rejpavka...

www.tclubpardubice.wz.cz
- Loyd-Krismas
- Kontaktovat uživatele:
To je dost možnýDytuska píše:Paní asi nechce nikdo dát! Tak má nerva a já problémy s lidma, co po mě křičí!

www.tclubpardubice.wz.cz
Já to nemyslel až tak vážněDytuska píše:Od ní prachy beru! Nebudu jí je dávat!

www.tclubpardubice.wz.cz
Dytuška ::: Jedeš do Mimoně?je to 8.května...

www.tclubpardubice.wz.cz
Aha...Dytuska píše:Kdepák!!!!Jedu jen do Mejta a na Hradeckej a na Pardubickej motorkářskej, jinak se žádných akcí neúčastním!

www.tclubpardubice.wz.cz
No ale to máte moc brzo (pro někoho)!Ericss píše:Zkuste to přesunout.....
Máme už dané termíny....
viz.web
Slejzat se na 16:00 je supr ale polovička lidí je ještě v práci (včetně mě) a tyto pravidelné srazy pro východočeský kraj prostě budou kolem sedmé večer!
Ale když bude čas tak můžem přijet na Malšák na 16:00 a vy zase na 19:00 každý poslední pátek v měsíci

Dyt wo nic nejde...jen 1x měsíc sraz pro daný region

www.tclubpardubice.wz.cz
Jakožto každý (nyní druhý) měsíc probíhá sraz pro východočeský region, tak nezapomeňte dorazit 28.5 do Hradeckého HYPRA na "P" (někde vzadu) od 19:00 hod ...

www.tclubpardubice.wz.cz
No hele, v pátek jsou to srazy 1x měsíc a pravidelné od 19:00hodKaufik. píše:ježiš takj kdy to je v pátek nebo v sobotu.. nechcete se už dohodnout konečně na jednom termínu a ne na dvouch po sobě!!!
A Malšák...je to pro HK "partu" a né ofiko nebo asi tak nějak - lépe se k tomu vyjádří asi ERICSS nebo někdo z HK...
A když jsem ofiko dohodnul ty pravidelné srazy každý poslední pátek v měsíci, tak jsem nevěděl, že nějaký srazy na Malšáku existujou...
A když se něco ofiko řekne a nahlásí a začíná se to rozšiřovat tak to nechci rušit....a navíc spousta lidí nemůže dorazit do HK na 16:00...je to moc brzo...
Asi tak, kdo chce tak přijede na oba.
Malšák je asi jen sraz "pokec" hradečáků...ne?

www.tclubpardubice.wz.cz
Jo Simír to celkem vystihl.
Jinak já ( a spousta dalších lidí z HK) taky neměl tušení, že jsou nějaký srazy 1x za měsíc v 19:00. Ten čas 16:00 byl stanovenej proto, že byla ještě dost brzo tma...
Heh, teď na to čučím, "váš" sraz je zítra - asi se přijedu podívat...
To Thomas: Malšák je u Malšovickýho fotbalovýho stadionu. A kdyby jsi to nenašel tak mi cinkni na 724325569 a já si pro tebe přijedu....
Jestli chcete vědět něco konkretního, tak skoro pořád vysím na ICQ.
Jinak já ( a spousta dalších lidí z HK) taky neměl tušení, že jsou nějaký srazy 1x za měsíc v 19:00. Ten čas 16:00 byl stanovenej proto, že byla ještě dost brzo tma...
Heh, teď na to čučím, "váš" sraz je zítra - asi se přijedu podívat...
To Thomas: Malšák je u Malšovickýho fotbalovýho stadionu. A kdyby jsi to nenašel tak mi cinkni na 724325569 a já si pro tebe přijedu....
Jestli chcete vědět něco konkretního, tak skoro pořád vysím na ICQ.
Dyt sme se spolu už o tom baviliThomas (987) píše:to Ericss: no já si to myslel že to bude tam!Ale ted kokám že je to jen sraz Hradečáků?!Nebo jak to teda je?!

ERICSS - hele tak to rozhlaš po HK a nejen po HK

www.tclubpardubice.wz.cz
Ajó....si to psal ráno...Thomas (987) píše:to Simír: no jo,bavili,ale az v pátek vecer! a já se ptal v pátek ráno-to jsem to jeste nevedel,vís?!
No na ty srazy k Hypernove by mohlo jezdit víc lidí,na to kolik lidí psalo ze prijede!(já vím ze nás bylo plný parkoviste,ale preci jenom cím víc,tím líp,ne?!![]()

No nic no

No ty srazy - jak napsal ERICSS...že nikdo z HK to nevěděl, tak to je dost blbý!

No tak ted už to ví, tak to ERICSS rozhlásí a budem se tam doufám hojně sjíždět

Co ny to ostatní?..........................................................

www.tclubpardubice.wz.cz
No když to bude nutnýEricss píše:To je budu muset bombardovat SMSkama už od 1. tak 3x denně, aby si to někdo zapamatoval....

Prostě to chce trochu více rozkřiknout aby tam jezdilo co nejvíce lidí!!!

www.tclubpardubice.wz.cz
Východočeský SRAZ 30.7.2004 od 19:00hod v HK na "P" Hypernova!!!!(někde vzadu)
Přijedte všichni!!!!

www.tclubpardubice.wz.cz
No a zrovna tebe sem tam čekal...ale vono prtThomas (987) píše:sakra,to jsem nějak nestihl!a jěště se mi zrušila registrace

Tak příště...hele nebo mě napiš na tebe kontakt (tel.)
a já ti vždycky písnu kdyby něco...

www.tclubpardubice.wz.cz