Samsung Galaxy S III vs. HTC One X
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Samsung Galaxy S III vs. HTC One X
Vaše názory? Na ceně nesejde.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samsung Galaxy S III vs. HTC One X
Designově bych bral HTC, jinak výkonově budou dost podobné. http://bit.ly/KUBeXJ
- phaeton_esc
Z hlediska parametrů jsou +- nastejno, ale Samsung má navrch v dvojnásobné paměti + slotu na microSD. Osobně bych ale stejně asi bral HTC, je designově hezčí a navíc mám tu značku rád.. 

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
jedina vec proc bych si SG 3 koupil je bezdrat nabijeni 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
jelikož jen 2 firmy umí udělat dobrý telefon a to jsou apple a samsung tak neni s kým srovnávat
.
S3 má oproti HTC one x větší lepší display SUPER AMOLED, FULL HD video 1080, 4 jádro(nějaký HTC ONE X jsou jen 2 jádra s Qualcomm Snapdragon S4 nebo Nvidia Tegra 3) , 64GB pamět + slot na micro což nemá HTC ani IPHONE, 2100 mAh baterku oproti 1800 mAh HTC.

S3 má oproti HTC one x větší lepší display SUPER AMOLED, FULL HD video 1080, 4 jádro(nějaký HTC ONE X jsou jen 2 jádra s Qualcomm Snapdragon S4 nebo Nvidia Tegra 3) , 64GB pamět + slot na micro což nemá HTC ani IPHONE, 2100 mAh baterku oproti 1800 mAh HTC.
Trabant, VW Golf, MX 5
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem s HTC one X maximálně spokojen.. Jelikož S3 ještě není na trhu... a cena bude na začátku vyšší.. Tak jsem měl jasno..
S3 tu bude začátkem června(cca 4. června), nejlevnější budou kolem od 14tis (16GB)
Trabant, VW Golf, MX 5
Už máte někdo One X nebo SGS 3? Co na ně říkate? Pro? Proti?
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
mám HTC one X skoro dva měsíce a maximální spokojenost. Přešel jsem z dvoujadroveho telefonu a narust vykonu je super.
+ vzhled
+displej
+foták
- při maximálním výkonu dost hřeje
-baterka není vyjmutelná ( ale zas na ni je záruka 2 roky)
recenzi je po internetu dost
+ vzhled
+displej
+foták
- při maximálním výkonu dost hřeje
-baterka není vyjmutelná ( ale zas na ni je záruka 2 roky)
recenzi je po internetu dost
Co bych zduraznil je kvalita servisu u htc... Kazdou reklamaci co jsem kdy mel, tak trvala do 5 dnu.. samo zbozi mam z ofiko distribuce.. jinak pri reklamaci vzdy vymenili treba i poskrabanou dotykovou plochu a ted posledne i baterku...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
co se týče HTC tak jejich romky a grafické rozhraní je nejlíp propracovaný (přehledně a hezky
) 4 jádra jsou 4 jádra.... s funkcí velmi rychlého snímání fotek a zachycení fotky při natáčení videa je taky nápad HTC samozřejmě že taky umí 1080p, displej je 720p což pro mobil myslím stačí
od fullHD jsou snad televize a monitory ne?
sám mám ve svém Desire HD naportovanou romku z Xka a jsem maximálně spokojen (sice nataktováno na 1,8 GHz s nefunkčním fotákem (sw) ale i tak )
velké plus HTC je hudební výkon a kvalita zvuku... na toto se mi zdá samsung nemá.. sice nehraje špatně ale něco tomu chybí tím nemyslím Beats audio, (možná subjektivní pocit)
dost se mi líbí zpracování krytů u HTC - taky individuálná názor jeví se mi trochu odolněji než S3
samsung má zase výhodu pamětové karty(osobně jsem nikdy neměl potřebu kartu vytahovat a 64GB je fakt dost
)
u předhozí verze (S2) se stávalo že jej mnohá autorádia nedokázala detekovat (mé HTC vyjímečně) možná už je to jinak...
S3 je novější a má tedy trochu více vychytávek jako třeba to že píšeš sms pak si to rozmyslíš že chceš volat tak dáš tlf k uchu a ono to samo vytočí .. atd... to jsou samozřejmě softwarové záležitosti možná najdeš aplikace co toto umožnují i na HTC (i opačně)
pokud chceš být "IN"
a mít všecko nej tak ti doporučím S3 ... pokud hceš design jinačí než u jiných androidů tak HTC
P.S. U s3 jsem nějak nenašel možnost vyhledání ukradeného telefonu

sám mám ve svém Desire HD naportovanou romku z Xka a jsem maximálně spokojen (sice nataktováno na 1,8 GHz s nefunkčním fotákem (sw) ale i tak )
velké plus HTC je hudební výkon a kvalita zvuku... na toto se mi zdá samsung nemá.. sice nehraje špatně ale něco tomu chybí tím nemyslím Beats audio, (možná subjektivní pocit)
dost se mi líbí zpracování krytů u HTC - taky individuálná názor jeví se mi trochu odolněji než S3
samsung má zase výhodu pamětové karty(osobně jsem nikdy neměl potřebu kartu vytahovat a 64GB je fakt dost

u předhozí verze (S2) se stávalo že jej mnohá autorádia nedokázala detekovat (mé HTC vyjímečně) možná už je to jinak...
S3 je novější a má tedy trochu více vychytávek jako třeba to že píšeš sms pak si to rozmyslíš že chceš volat tak dáš tlf k uchu a ono to samo vytočí .. atd... to jsou samozřejmě softwarové záležitosti možná najdeš aplikace co toto umožnují i na HTC (i opačně)
pokud chceš být "IN"

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
Procházel jsem si tuhle obsáhlou recenzi http://mobil.idnes.cz/htc-one-x-a-samsu ... lefony_vok a stejně z toho nejsem chytrej
Opravdu nevím, pro který se rozhodnout

Opravdu nevím, pro který se rozhodnout

ernst píše:
Pro android je několik aplikací pro vyhledávání telefonu..., ani nezáleží na typu tel.
Trabant, VW Golf, MX 5
takže vlastně HTC = přechodný bydliště v servisucrocjirka píše:Co bych zduraznil je kvalita servisu u htc... Kazdou reklamaci co jsem kdy mel, tak trvala do 5 dnu.. samo zbozi mam z ofiko distribuce.. jinak pri reklamaci vzdy vymenili treba i poskrabanou dotykovou plochu a ted posledne i baterku...

To ne, jen moje telefony zazivaji pekla... Treba ze spadne do montazni sachty.. atd.. ale vetsinou popravim telefon sam... Kvuli konci zaruky atd... Ale jak rikam servis samsung to je ocistec... Uz jsem se s nima parkrat hadal... Htc vzdy super jednani a ta rychlost... Vzhledem k tomu ze jsem zavysli na sluzbach chytrych telefonu tak je to pro me dulezity faktor...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
když nad tim přemejšlim,tak já zas naopak v životě mobil nereklamoval.Poslední 3 mobily byly od GNUSMAS a že bych je šetřil se říct nedá
j3ykobim píše:ernst píše:
Pro android je několik aplikací pro vyhledávání telefonu..., ani nezáleží na typu tel.
to je pravda ale zase tato aplikace je HTC součástí nadstavby a nelze se jí jen tak zbavit

ještě jsem chtěl podotknout že se může hodně vecí změnit až jednotlivé firmy vydají aktualizace pro své telefony.
OT:
co jsem se koukal tak jsou i borci co jsou schopní změnit i imei telefonu.. což je možná v ČR zbytečný (na mobily policajti fakt s**ou) ale když si dovezete z ČR telefon na Ukrainu tak vám ho po 3 měsících operátor zablokuje a jste v

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
Největší prdel na těhle všech telefonech je že to má bambilion funkcí a aplikací, vychytávek, pomalu se s tim člověk oholí a když má co tak vyfénuje vlasy, ale zavolat si s tim.... 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
SGS3 teď aktuálně používám. Oproti HTC mnohem lepší výdrž baterie (2 dny intenzivního používání nejsou problém). Baterie je opravdu skvělá. Dalším plus pro Ťamťunga je množství příslušenství a pouzder, které se prodávají a budou následovat v budoucnu.. Navíc SGS3 skvěle doladěný systém... Slot na microSD karty, výměnná baterie je také obrovské plus.... !!! Za sebe opravdu SGS3 doporučuji...
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska du do O2 prodlouzit smlouvu na pausal a oni mi vnutí dotykač samsung galaxy pocket....
za korunu bych byl blbej kdybych si ho nevzal.... ale branim se tomu jak čert křiži...
dostane ho mlada a vecer bude romantika

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Ja jsem prisel ke GSIII jak slepej k houslim, otcuv kolega si ho koupil u O2 na prodlouzenou smlouvu za osmicku minuly tyden a po jednom dni zjistil, ze jako padesatnik tomu telefonu moc nestaci. Otec vola, ze za sedmicku je muj, tak jsem cestou malem zpusobil tri nehody, jak jsem byl natesenej, doma byl porod dostat do toho vsechny data z Nokie, abych i ja za den zjistil, ze i pro me je to nepouzitelnej a dvojnasobne velkej telefon, nez si muzu dovolit pouzivat a vratil jsem se k N 700, z niz bylo data lehci dostat, nez je tam vratit. Srovnani s HTC nemam, maximalne tak s HTC Explorer, nicmene oslnil me displej, oslnila me rychlost (proti Nokii rozdil Jumbo Jet vs. Babetta), slot na karty asi je vyhoda, ale ja nikdy nezabral vic jak 3GB, dobra je ta vymenna baterie, ktera u telefonu tyhle kategorie uz moc nebyva a spickovy design. Pokud bych prezil tu velikost a pro me nevhodnej OS, pak jsem nenasel jediny negativum. V rodine mame nizsi rady galaxy (Y za korunu), ale takovy levny nesrovnatelny plastaky. Za me GSIII 

Chlapci, na začátek rovnou upozorňuju že jsem pro HTC, ale z vlastní zkušenosti se všemi telefony, včetně prototypu S3 musím říct že HTC je pro používání nejlepší!
S Androidem je to jednodenní telefon,ale S3 vydrží i při běžném užívání max. půl dne!
Obecně doporučuji pro práci HTC s WM 6.5 (rychlost,výdrž), Pro zábavu iPhone 4G (odezva displaye a pro-multimediální přístup applu) a pro hračičky Samsung! (4 jádro pro flash ideální, ale absolutně to nikdo v telefonu nepotřebuje! Jakákoliv lepší hra běhá už na HTC Sensation daleko plynuleji než na S3/ to je graf.akceleratorem/ a natož na one X)
Pánové, objektivně! Google končí spolupráci se Samsungem a v příštím roce bude spolupracovat pouze s HTC..
Samsung to dělá dobře, ale furt jsou to jen obšlehávači cizích nápadů! OK, taky jsem měl 10 let televizi Samsung bez problémů
S Androidem je to jednodenní telefon,ale S3 vydrží i při běžném užívání max. půl dne!
Obecně doporučuji pro práci HTC s WM 6.5 (rychlost,výdrž), Pro zábavu iPhone 4G (odezva displaye a pro-multimediální přístup applu) a pro hračičky Samsung! (4 jádro pro flash ideální, ale absolutně to nikdo v telefonu nepotřebuje! Jakákoliv lepší hra běhá už na HTC Sensation daleko plynuleji než na S3/ to je graf.akceleratorem/ a natož na one X)
Pánové, objektivně! Google končí spolupráci se Samsungem a v příštím roce bude spolupracovat pouze s HTC..
Samsung to dělá dobře, ale furt jsou to jen obšlehávači cizích nápadů! OK, taky jsem měl 10 let televizi Samsung bez problémů

Act:BMW e39 528iT
když ho nechceš tak já ho od tebe za šestku vezmuSubTera píše:

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Joe: To mi připomíná program na primě "za kačku svlíkačku"
Takže zatím jsem asi pro HTC. Je tu někdo, kdo má s One X zkušenost?

Takže zatím jsem asi pro HTC. Je tu někdo, kdo má s One X zkušenost?