Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Dostal 28letTakeshi píše:ten v tom báwu ještě pořád sedí na borech ne,nebo už toho šílenýho pirata pustili
Trhyy píše:Dostal 28letTakeshi píše:ten v tom báwu ještě pořád sedí na borech ne,nebo už toho šílenýho pirata pustili
drahý vůz zahraniční značky s velkým výkonem a prominentním synem za volantem, prej v tom hráli roli drogyrallik píše:Tyjo a teď jsem někde dohledal, že to dokonce nabořil do tramvajeSnad nikoho nezranil, blbeček mladej...
![]()
edit: Rudi koupil si nakonec to mg od zemáka?
To sem nebyl já, ale pani trhačová, já sem řek že před kameru nejdu a jí ukecaliJOE_Cik píše:mno do prdky...![]()
![]()
![]()
kucí ja myslim ze trhač byl ve zpravach jenom s nejakym oplem myslim ze sem to jmenovalo sintra
![]()
![]()
Nene, Kladno to bylo, to poznáš hned podle tramvaje, tydle typy tramvají jezděj pouze v Kladně18lukin18 píše:takhle se měl předvádět jen na letišti a ne v Praze nebo v Kladně za plného provozu (tipuji spíše na Prahu ale nevím podle fotky)![]()
bohužel i v malích městech,například Vamberk u Rychnova nad Kněžnou alias Vamberecký les tak takovýhle debílci (pardon) taky takhle machrujíJOE_Cik píše:kladno to je to město???????? ja ymslel že takovy nadopovany machri sou jenom v prahe a brne.....![]()
![]()
![]()
![]()