Chovani PCR k ridicum, dotazy
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Chovani PCR k ridicum, dotazy
jel jsem minule z Bratislavy a hnedka za hranicemi v Lanžhotě jsem si dal oddech a zjistil jsem že mi nesvítí jedno světlo tak jsem si řekl že dojedu na čerpačku někde v Břeclavy a tam to vyměním ale ejhle oni uprostřed Břeclavy stáli,takže bylo jasné že mě zastaví a taky že jo,takže dobrý večer pane řidiči,Vaše doklady poprosím a dokladu od vozu,tak jsem jim to dal a kolega připravoval přístroj na dýchání a mezitím než naběhl přístroj tak mě říká jestli vím o tom že mě nesvítí světlo,tak jsem mu říkal že ano že jedu akorát na benzinku kde budu žárovku vyměňovat.Takže seriozní jednání a pochopení,ještě mě navedli na benzínku 

Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
Kolem Brna jsem casto narazel na hlidky v patek vecer kdyz se snazili chytat ozraly ridice a sem tam me vzali taky (on provoz po desate vecer po okreskach neni moc hustej). Takze kdyz se ti podari bydlet v nejake podobne "spadove oblasti" tak muzes na kontrolu narazet casteji nez jinde.Dacan píše:mě brali 2x v životě
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
aha, tak to ja sem jezdil víceméně všední dny dopoledne a odpoledne a to sem jakživ nepotkal aby namátkově zastavovali...jen sem občas zahlédl radar a hlídku za ním...
tojo,a hned v druhý vesnici hlídka , a ve vysílačce ,, SOM KLAMAL ´´Ritchma píše:Přesně tak. Vystoupit, nehádat se, přiznat chybu, prostě lidskej přístup. Jsou to taky lidi, odpustili mi takovejch věcí až to hezký neni. 165kmh na 80ce za 500kč s bločkem apod nesmysly který jsem prostě nechápal. Ještě se mě zeptal kam jedu a jestli pospíchám a po chvíli mi přišel říct že na mojí trase neni žádná hlídka, ale že mám jet opatrně

Ritchma píše:Přesně tak. Vystoupit, nehádat se, přiznat chybu, prostě lidskej přístup. Jsou to taky lidi, odpustili mi takovejch věcí až to hezký neni. 165kmh na 80ce za 500kč s bločkem apod nesmysly který jsem prostě nechápal. Ještě se mě zeptal kam jedu a jestli pospíchám a po chvíli mi přišel říct že na mojí trase neni žádná hlídka, ale že mám jet opatrně

Beaver: zadnej nadrizenej nepotopi sveho poldu (sam jsem to jednou zkousel a stal si za samestnancem) a kord na vnitru

Speedy: mene Speedu

Lukine co máš za avatara ???
Tome AveoTomassk píše:Lukine co máš za avatara ???

Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
asi maj strach, že by dostali do držky, tak tě berou na kamerupajiki píše:mě si v Praze 7/10 zastavení vždy vyžádají abych šel za auto a tam se mnou vše probírají. Asi kvůli jejich kameře v autě.... nevímRitchma píše:Nikdy jsem se neptal a jak mě zastavili už jsem lez z auta. Vždycky to na mě působilo tak, že dokud člověk sedí v autě, tak policajt se cejtí hodně jistej, jakmile člověk vyleze, už nemá tolik odvahy dělat ramena...

mě dneska brali prvně v RHD, když sem je prej ve 120ti na 90ce předjížděl a v pohodě byli

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Od toho mame odvolani, opravne prostredky a stiznosti i na nadrizene. Chapu, ze kdyz nekde Pepa dela kapitana a ma pod sebou akorat Karla a Frantu se kteryma je tam tak dlouho, ze pamatuje jak menili uniformy VB za PCR, tak dovolat se tam pripadne neceho muze byt obtiznejsi. Priznavam, ze ja osobne bych v takovem pripade dost mozna ztratil nervy a zavolal "lidem co znaji lidi" a resilo by se to uplne jinak a o to hur by dotycni zrejme dopadli, nicmene oficialni cesta z principu funguje taky, jen to je bohuzel casove narocnejsi. Kazdopadne inspekce ministerstva vnitra se na nic jen tak vysrat nemuze.gizmi píše:Beaver: zadnej nadrizenej nepotopi sveho poldu (sam jsem to jednou zkousel a stal si za samestnancem) a kord na vnitrutam se na tebe vyserou uplne
![]()
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
anebo když nechcete platit pokuty tak se nechte proti nim pojistit
http://www.nechcipokutu.cz/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nechcipokutu.cz/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz
Tohle by mi osobně vůbec nevadilo. Nevím proč u nás není (nebo o tom nevím) nějaký jasně daný postup co by řidič měl dělat. Bylo by to lepší jak pro řidiče tak pro policajty.pajiki píše:mě si v Praze 7/10 zastavení vždy vyžádají abych šel za auto a tam se mnou vše probírají. Asi kvůli jejich kameře v autě.... nevímRitchma píše:Nikdy jsem se neptal a jak mě zastavili už jsem lez z auta. Vždycky to na mě působilo tak, že dokud člověk sedí v autě, tak policajt se cejtí hodně jistej, jakmile člověk vyleze, už nemá tolik odvahy dělat ramena...
Jinak to přiznání chyby jak tady někteří mluvíte...ale o to jde, zdali jste se chyby vůbec dopustili, to je totiž částo v rozporu. Ale musím říct, abych orgánům nekřivdil, že už dlouho jsem je neviděl někde číhat za bukem. Dokonce naši měšťáci (!) se pochlapili a měří radarem uprostřed Hlučína mají vestičky a jdou pěkně vidět na každou stranu minimálně 300m, takže všichni skrz město zpomalí...konečně někdo pochopil co tvoří bezpečnost provozu, ne nejvíce vypsaných bločků, ale prevence. Že by se blýskalo na lepší časy?
Jinak pro ty kdo neumí najít, zdali vůbec hledali...chápu, že je těžké vyťukat do keyboardu "zákon o policii" http://www.loganland.cz/MOTODRBY/vyplod ... 1-2009.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak něco pro policajtofily - docela zábavný mód do GTA 4 Jako správný český policajt vždycky rozbořím půlku města, kvůli jednomu speedticketu.

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
naopak, dokud tě nevyzvou, tak nevystupovat
ono když seš vystoupenej, tak se hůř ujíždí
a jestliže je to klasika
....
silniční kontrola, předložte doklady potřebné...
tak ani nevyndavej občanku, ta potřebná není
a hlavně, když tě zdrží 20-30min, tak si je zaměstnal, že už nezdržej nikoho dalšího
ldyž to takhle udělá každej
ono když seš vystoupenej, tak se hůř ujíždí

a jestliže je to klasika
....
silniční kontrola, předložte doklady potřebné...
tak ani nevyndavej občanku, ta potřebná není
a hlavně, když tě zdrží 20-30min, tak si je zaměstnal, že už nezdržej nikoho dalšího
ldyž to takhle udělá každej

vzdělání není zárukou inteligence
Kein - mě naštěstí nikdy nezastavili za něco, co jsem neudělal, takže jsem neměl problém vinu přiznat.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form