Celkem rád bych si o něm pokecal - líbí se vám ? Koupili by jste si ho ? Jaká si myslíte, že bude cenovka & jaká si myslíte, že by měla být ?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
VW buzeruje svoje značky v koncernu za každou blbost. Od konceptu po vybavu v autech. Proč nemame aspon trochu "originalni" citygo byl vicemene taky jejich výstřelekBohuš píše:"Moderní" škodovky mi připadají všechny skoro stejné nevím jestli jim ten VW zakazuje konstruktivní myšlení nebo co ale všechno je to skoro stejné až na pár detailů.
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
tsss ja uz mam svoji "vysnenou" 106Jerikkk píše:nevím mno ale na videu je stejný auto, co jsi sem dal teď ty tu fotku.
Ty mě stejně nepřestaneš bavit, připomínáš mi crocjirku, ten tu taky už chtěl kupovat tolika aut a nakonec nic![]()
![]()
takže si můžete podat ruce.
JRD McLAREN píše:..a to boli aj posledne "dvojdverove" coupe.... ktore kedy SKODA vyrobila.
odftedy (po prevzati VW) "panuje takzvany tichy zakaz vyroby dvojdverakov/trojdverakov znacky SKODA"
Naopak, VW má branding a zaměření jednotlivých značek vyprofilovaný naprosto skvěle! Jen Seat to trochu kazí... Když si vezmeš celý koncern - Audi, Seat, VW, Škoda, Porsche, Lambo, Bentley, Bugatti, tak pokrývá prakticky celý trh se všemi segmenty a zároveň na sobě jednotlivé značky nekanibalizují. Citigo, Mii a Up musí být skoro stejná, protože jde o low-cost auta s malou marží, jakákoliv větší výrobní odlišnost by mohla dělat problémy...MartyCZe píše:VW buzeruje svoje značky v koncernu za každou blbost. Od konceptu po vybavu v autech. Proč nemame aspon trochu "originalni" citygo byl vicemene taky jejich výstřelekBohuš píše:"Moderní" škodovky mi připadají všechny skoro stejné nevím jestli jim ten VW zakazuje konstruktivní myšlení nebo co ale všechno je to skoro stejné až na pár detailů.
No tak to máš trochu popletené. Octavia je dospělý model, který je (bude) k dispozici s většinou high-tech technologie a výbavy kterou koncern v rámci třídy poskytuje. Rapid je postaven na základech Fabie a je to low-cost skrček, na kterém se musí šetřit, kde se dá. Už od začátku byl vyvíjen jako levné a jednoduché auto pro východní trhy, takže se kvalit Octavie nikdy nebude rovnat.Quide píše: ''o něco lepší, ale pořád na hovno'' .... no nevim, jak se můžete zastávat Vochcávky a tohle shazovatale budiž....
Je to stejný auto, jako vochcávka, přičemž je mnohem hezčí a bude i o dost levnější