díky hoši víte co je na tom nejhorší? že ve skutečnosti to vypadá mnohem lépe zadek máme nastrojenej k tomu i přední světla brzy vyjedeme na nějakou tu lepší fotku...
*onlyK2 se zahlazením těch dveří mě to stále drží uvidíme
*satec nemusel je tam celkem dost prostoru zaválcuju jen lemy protože to ještě sedne dolů a jinak ano zadek je bez podložek pokusím se vyhodit i na předku, ale to disky budou už moc zalezlý hold uvidíme zítra...
tak mi dneska luplo v makovičce a udělali jsme si s kamarádama výlet z ČB do Brna pro tento kompletní interiér (palubka, sedačky, koberce, tapecy a kufrovej prostor) za 2 hodinky byl z fleku vystěhovanej a nastěhovanej na naší káře... přední sedačky nutné opravy jinak zbytek je fajn akorád dát si práci s vyčištěním
Jak u těch novějších Opelů nevim Markusi ale třeba do Kadettů je problém v tom, že je zaboha neseženeš
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
pánové uvidíme, protože když jsem interiér neměl moc se mi líbil a velice jsem ho chtěl, ale když už ho vlastním nemůžu mu přijít na chuť tak jestli nevymyslím nějakou peckovou variantu půjde do světa hned na to došlo na další pokus s pružinami "ty malé ve předu se vyndali" zde zase nastává kolize disk vs. lem, proto jsem sehnal užší podložky aby se to drobátko schovalo k tomu dorazily konečně! zadní středící kroužky ono to asi jednou fakt pojede
PS: škoda jen že normální hevery už nejdou pod auto ani postavit natož pak vyndat
občas má chutě vzít velikou palici co máme v garáži a rozmlátit to na šračku nebo to zapálit jenže když se na to pak kouknu z nějakýho jinýho pohledu opět vyměknu.. maličká radůstka na masku (IRMSCHER)
BiGaSi mě o tom povídej ale copak se dá něco takováho dělat když venku je furt hnusně když je hezky lítám po brigádách a když je čas řeším spousta chyb okolo abych to auto vůbec rozpohyboval... ale vše bude o tom žádná...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
tak nahozeny užší podložky a sešroubováno až dolů. spodní podložka původní 25mm nahrazena 15mm a takle to dopadlo hodnoty snížení teprve naměřím... co je už jistý že kolena mám nad předníma světlama a spodkem jsem skalpoval nějakej drn a pokud se zadaří zítra poprvé po 3 měsících pojedeme a nahodím nějaký lepšejší fotky... (je načase)
Myslím, že nebude od věci si dát do kufru náhradní olejovou vanu a olej
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
dneska se zadařilo a jelo se na první testovací jízdu všichni plný očekánání a přitom nikdo nevěděl jak to dopadne, a musím říct že auto i na maximálním snížení a 40tkových profilech gum je celkem pohodlné co už vím jistě 195tky gumy na předek nutnostní a zaváclování lemů též jinak paráda! na to jak je auto hodně nízko se sním dá jezdit celkem bez problémů občas si škrtne výfukem na přejezdu či retardéru, ale o to víc mě jízda baví PS: dnešní rychlé fotky z nadšení jsem nezměřil parametry snížení