Mazda 626 GE liftback

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Mazda 626 GE liftback

Příspěvek od modsuissy »

Zdravim, potřeboval bych poradit, už jsem to psal i jinam ale založím to nově na správným místě.

A) Takže mám takový problém, při jízdě nad 100Km/h se mi rozklepe celí auto ( když nepřidávám plyn, nebo vyřadim ).
B) Při rozjíždění, auto jakoby lehce pocukává ale jak zařadim na 3 tak je to v pohodě, někde jsme četl že to je palivový filtr
C) Na karoserii se mi objevili takové puchýře, tak to stačí jen vybrousit, přetmelit bla bla nalakovat.
D) Je nějaký levnější způsob, jak vytáhnout promáčklí plech ? Pořád mají na parkovišti tendenci mi bouchat do auta.. Nebo kolik stojí to nářadí na tu PDR techniku nebo jak se to jmenuje ?
E) Je pravda, že na STK vám neuznají když máte jiný volant než originál ? Ten můj se už prokluzuje v ruce a mám na tom takový ten povlak a neni to nějak hezký..

Tak to je vše :)) Ocením každou radu.
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

-->http://www.christpetr.cz<---

ernst

Re: Mazda 626 GE liftback

Příspěvek od ernst »

a)roztřepání auta může být spatně vyváženými koly (nebo upadlé závaží) a nebo máš nakopnutý disk
b) může to být filtrem případně svíčky nebo kabely
c) ano vybrousit zakytovat nalakovat
d) záleží jak je promáčklý pokud je promáčklina s kulatými rohy tak jde opravit i bez potřeby lakování atd... kolik na to ta sad astojí nevím, případně se to dá vymáčknout zevnitř pokud je přístup
e) pokud máš v autě volant s airbagem a dáš jinačí bez airbagu, tak problém bude, pokud nemáš airbag a dáš třeba sportovní volant tak by problém být neměl.
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

S tou promáčklinou je tu kulaté, ale právě že neni přístup z druhé strany, je to na blatníku u dveří, a je to přesně v tom jak to drží ty sedačky..
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

Sova

Příspěvek od Sova »

co to je PDR technika?
Cléon & Fonte

ernst

Příspěvek od ernst »

Pdr je rovnání plechu karoserie zvenku... myslím že je to zkratka paintless dent repair
jde vlastně o to že se dají odstranit boule a promáčkliny bez nutnosti lakování ...

dělá se to různými přípravky jako jsou takové zahlé tyče kterými se dá vymáčknout plech zevnitř, případně nalepením připravku na lak a vytahování zpětným kladivem... ale jde to jen na boule co mají kulaté hrany.. když je ostrej lom tak to do laku musí..

ale kolik ta sada na to stojí, fakt netuším :D
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

Nejsem žádný odborník.. ale viděl jsem to :D Je to vytahování plechu nějakých promáčklin a tak bez poškození laku... Oni na to nalepí do prostřed té promáčkliny jakoby silikon ( nevim co to je ) na to přilepí takoví dirkové kolečko a pak na to dají tyčku se závažím a už to jen vytahují že hejbou rychle tim závaží... a pak ten ''silikon'' jen lehce slepí :D No já na to čuměl jak péro z gauče. Akorád je to pro mě náklady drahý, pořád do mě někdo vráží.

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Bylo to v dnešním Autosalonu, kdyby to někoho zajímalo blíž,... :)
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

Hahááá :lol: mám to :D

http://www.renovator.cz/eshop/katalog/o ... m-no139-3/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak myslim že tohle si vyrobim doma na koleni :D Jestli se to povede, dal bych sem pak i fotky :D

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“