Byl jsem loni v Jeseniku ve Vojenske a bida,utrpeni. Sluzby jak za komara

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No kdybych byl vojak a mel to zadarmo jako on,tak ani popel... Ale jako platici zakaznik ani omylem,to mi muzes verit!18lukin18 píše:osobní mám nejen v těchto dvou lázních ale i například v Jeseníkách kde jsem byl 5x (jak na starém Wolkrovi tak i na nově zrekonstruovaném) byl jsem i na Slovensku ve Vysokých tatrách (tenkrát sponzorováno PČR)
ale s těmi Jeseníky jsi mě překvapil,švagr jako voják tam jezdí každoročně na Vojenskou a nemůže si to vynachválit
maRkus píše:ti pronajmu vanu... vodu ti budu dolejvat![]()
![]()
Jo,jo... SK mam taky v merkuV-Y-V-I píše:Osobní zkušenost máme s Rajeckýma Teplicema (SK u Žiliny) a super. Ale nevím, jak je to s pojišťovnou mimo ČR.
http://www.spa.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Neni! Lepsi je more a lazneRudi píše:není lepší moře než lázně?
To se nedivim,ze nabizis lazenske sluzby,kdyz na servis seresmaRkus píše:ti pronajmu vanu... vodu ti budu dolejvat![]()
![]()
GEORGENO píše:To se nedivim,ze nabizis lazenske sluzby,kdyz na servis seresmaRkus píše:ti pronajmu vanu... vodu ti budu dolejvat![]()
![]()
Kup si poznamkovej blok
Staci si obcas precist SZ... Ale uz to neres...maRkus píše:GEORGENO píše:To se nedivim,ze nabizis lazenske sluzby,kdyz na servis seresmaRkus píše:ti pronajmu vanu... vodu ti budu dolejvat![]()
![]()
Kup si poznamkovej blok
![]()
![]()
![]()
Ale jo, proč ne... V tom jeho termínu by to mohlo bejt fajn... přes prázdniny radši ani ránu...Sova píše:Laa an der Thaya