"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
Lordík

Re: "Ophell Vectra B malá, ale moje"

Příspěvek od Lordík »

aneb moje malá Veřejná Bezpečnost :lol: dnes zaklepány jak zadní tak přední lemy, nahozen přední nárazník a napáchání předních podběhů vše sedí 8) trocha toho popasování s auto může do provozu :) též naměřené hodnoty snížení zítra se to tu ukáže :mavani:
Přílohy
P1030224.JPG
P1030224.JPG (253.08 KiB) Zobrazeno 2790 x
P1030213.JPG
P1030213.JPG (255.36 KiB) Zobrazeno 2790 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

uz jen FL prahy a poradny svetla a bude to nadhera
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

dle lordíka jsou FL prahy dost nudný chce něco lepšího 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

aha , nic jineho co by se k tomu hodilo neznam , tak pak jedine to dojebat laminatem :D
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

i500 prahy taky nejsou špatný 8)

Obrázek
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Lordík

Příspěvek od Lordík »

jak tak čtu dobrá zpráva pro většinu vás.. devilky co vozím na autě mě už nějak omrzeli takže dojde k prodeji a vyměně.

FL jsou absolutně bez nápadu proto jsem ty moje FL prahy daroval se vším co k nim bylo :lol: a táto pravdu mluvíš ty prahy z i500stovky na allegru.pl vyhlížím už dlouho, ale já se k jedněm stejně dostanu :)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

miras3000

Příspěvek od miras3000 »

Lordíku super 8) jenom nevím jak ti budou lícovat prahy z i500 s tvýma plastama :?:
máš to ale jinač moc pěkný 8) jen mi tam nesedí ty zavařený dveře no,...
Opel Astra F C20XE

Lordík

Příspěvek od Lordík »

tak je to tady.. bohužel nemám fotky z boku auta ještě před snížením a po snížení na pružinách :kladivo: a abych nemusel použít na všechny měření stejnou fotku drze jsem využil cizí práce (díky Satec :hlazeni ) a poslední fotku jen přizpůsobil aby měla trochu podoby tak že u mě takle :) ten zadek chce aspoň o cenťák ještě dolů (nějak to vymyslím) 8) z boku přijdou i500 IRMSCHER prahy a na předek nízké hladké bez děr lízátko z laguny :evil:
Přílohy
PO PO
PO PO
P1030225.JPG (238.98 KiB) Zobrazeno 2496 x
PO
PO
hodnotypo.jpg (152.4 KiB) Zobrazeno 2496 x
PŘED
PŘED
hodnoty (1).jpg (160.45 KiB) Zobrazeno 2496 x

satec

Příspěvek od satec »

hehehe :mrgreen: , vezl jsi už někoho vzadu s naloženým kufrem ? :?: ty hodnoty na předku ti nějak nevěřím :mrgreen: , já to snížit o další 4 cm tak mam asi 1cm ráfek od lemu
Opel Vectra B

Lordík

Příspěvek od Lordík »

* sateci věř tomu nebo ne jsou to naměřené pravdivé! hodnoty 8) a ještě mě předek o 5mm pustí dolů tím pádem se na předku dostanu na -100mm! :lol: takže až bude plech pod vanou o kterou to i občas škrtne vlastně i pod nápravou tak do toho jdu... 8) jinak ano v zádu jsem už vezl dva silnější lidi a jak jsou zaklepaný lemy + gumy drobátko do Á tak úplně bez problému takže už vymýšlím jak to posadit ještě na prdel flexa a svářečka nejspíše bude nutností a ten držák tlumiče se drobet poupraví. :evil:

* jinak tohle nám tam nějak chybí. beztak malé pružiny neslouží k tomu aby pružily (protože se váhou auta smáčknou a je to jako 30-35mm podložka nevím přesně) ale přesněji řečeno slouží k tomu, když se zvedá auto na heveru či zvedáku pružina se opět roztahuje a silnější pružině zabraňuje samovolnému kvedlání nahoru dolů na tlumiči 8)
Přílohy
P1030230.JPG
P1030230.JPG (247.72 KiB) Zobrazeno 2402 x

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

tzv helpery sou tam proto ze jak je ten podvoze stelovatelny v romezi 10cm tak proste kdyz si uplne nahore tam timto pomuzes te velke pruzine tou aby bylo porad tvrda a ne natahnuta jak sopl.... a kdyz auto sesroubujes na doraz tak sou tam k hovnu.... proste je to prodlouzeni pruziny

a divil by ses kolik aut jezdi s vyndanyma
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lordík

Příspěvek od Lordík »

po delší době pár informativních maličkostí u kterých jestli se zadaří vše bude do konce srpnového měsíce doma :)

*velké přední 4pístkové třmeny Brembo (plánovaná přestavba na 310mm nebo podobný průměr)
*prodaná přední světla a náhrada za jiné nové kousky (chce to změnu rozhodovalo se mezi FL Devil eyes a FL xenonama)
*kufrová hrana irmscher + prahy irmscher (kufrová hrana podobná té co má Vectra A 2000)
*v neposlední řadě dorazí zdravé řidičovi dveře ve stejné barvě (záměna za ty vykitované zmuchlaniny)
*v srpnu nám končí STK tak bude náštěva na technické kontrole (ty budou mít radost)
*snad jsem na nic nezapoměl foto přihodím

satec

Příspěvek od satec »

pokud tam dáš ty bremba tak asi už nedáš plecháče , pokud bys chtěl někdy náhodou v zimě jezdit :mrgreen: , a pokud to auto na tu stk nezvedneš tak tam ani nejezdi :mrgreen: :mrgreen: jim tam zapadneš na do těch válců co tam maj a položíš to na podlahu :D a urveš zendera :cry: :cry: , já to mam zase zvednutý a včera jsem byl na stk a prošel jsem bez podplácení a jak jsem tam koukal na ty válce jak donich zajedeš a oni tam testujou ty brzdy a něco dalšího možná nevim :?: tak kdybych to měl furt snížený tak zender byl asi 2cm pod úrovní podlahy :D
Opel Vectra B

Lordík

Příspěvek od Lordík »

ty brzdy tam budou ať to stojí co to stojí :D jinak tvé tušení je zprávné ano plecháče tam už nenandám vlastně 17" jsou minimum aby se vešel třmen a k té zimě auto už se nemusí bát už žádnou další nezažije 8) jinak máš pravdu s tím zvednutím to mě ani nenapadlo... tady vidíš další obrovskou výhodu stavitelného podvozku pro jistotu to zvednu maximálně nahoru :lol:

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Na jednu stranu je sice hezký, že chceš kupovat lepší a větší brzdy. Otázkou ale zůstává jakej to má smysl, když takhle složený auto stejně nikdy nepojede tak rychle ani jako serie?
KEHO rennsport

Lordík

Příspěvek od Lordík »

ralliku a bigpapo: mám strašně jednoduchý vysvětlení... :D jelikož origo kotouče už jsou pomalu na výměnu a destičky už též něco pamatujou tak to za stejný peníze vyměním za větší (s tím rozdílem že si seženu ty 4pístky 8) ) cena těch třmenů je tak minimální že i kdybych to měl dát na warburga tak mi bude jedno jestli to bude jen na efekt či bude auto jezdit 200 v hodině :D ještě by mě zajímalo kde jsi vzal že nízké auta jezdí pomalu? neříkám že tomu šlapu jak debil ale jezdím s tím úplně stejně jako když to bylo na origo pružinách a o půl metru víše 8) navíc v září když vše dopadne dobře a najde se použitelný dárce přivezeme jiné srdíčko (x30xe V6) :) takže klasika origo díly nahrazuju většími silnějšími a účinějšími a v neposlední řadě VZHLEDOVĚ více uspokojivími :lol:

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

8) asi na té brigádě vydělává těžký peníz,nechte ho má svoje sny :? podívej na astra g galerie de tam je pár swapů x30xe a dalších v6

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

A zadní brzdy budeš upgradovat za jaké?

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Ty naměřené hodnoty.. to je trapas :D jste se jak malí kluci dohadovali kdo ho má většího, tak teďka kdo má níž přední nárazník... jste už jak majitelé VW :lol: nevyvracej to, že s tak nízkým autem nejde lítat.. nejde.. chtěl bych Tě vidět, jak s takovou žehličkou na strečových gumách přeletíš kruháč.. :mavani:
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Upřímě nechápu lidi, co si takto položí auto a pak zůstanou ležet někde na rovině v krapet vyjetých kolejích :-D :lol: :lol: Na efekt dobrý, ale jezdit s tim?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

vůbec to není moc nízko, budu mít auto níž :lol: A dá se jezdit rychle aji s nižším autem ;-) Akorát na to je třeba pořádný podvozek a ne jenom pružiny....

Na kolik tě vyjdou ty 4-pístky Brembo ? Bo kamoš kupoval 4 pístky Willwood a dal za starší 20k, tak mě zajímá co je u tebe "pakatel"
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Lordík

Příspěvek od Lordík »

Bohuš píše:A zadní brzdy budeš upgradovat za jaké?
jsou dvě varianty buď ponechat origo zadní třmeny nebo tam hodit ty ze předu a zadek předělat aspoň na chlazený kotouče 8) hlavně už nechci takový věci řešit tipem vše honem honem na auto... prostě v klidu třmeny zgenerálkuju přegumičkuju vše vyrobím držáky a po tomhle všem to nahodím teprve na auto...
Lukin_GSi píše:nevyvrácej to, že s tak nízkým autem nejde lítat.. nejde.. chtěl bych Tě vidět, jak s takovou žehličkou na strečových gumách přeletíš kruháč.. hahaha :zadek: :mavani:
tak jasně že přes kruháče už lítat nemůžu na spousta místech jsem omezenej, ale provoz určitě nezdržuju jde jen o cvik se takové auto naučit řídit 8) vysoký kozy umí řídit každej :lol:
LiberaleMiguel píše:Na kolik tě vyjdou ty 4-pístky Brembo ? Bo kamoš kupoval 4 pístky Willwood a dal za starší 20k, tak mě zajímá co je u tebe "pakatel"
vůbec to není nízko? fotka je fotka a v realitě je to úplně jinačí :lol: šel bych ještě dolů kdyby mi to konstrukce auta dovolovala (jsem přední nápravou 3cm nad zemí víc už hold kvůli funkčnosti nemůžu) jinak není to tajemnství za ty bremba dám 3000kč (samozřejmě také starší kousky, ale s klidem když majitele ukecám možná méně) :mavani:

LiberaleMiguel

holt to není auto na snižování no :D neberu co je na fotce, ale podle těch čísel, nejníž co máš tak nárazník 9cm nad zemí a to je fakt hodně :D
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Lordík

Příspěvek od Lordík »

pozor! stále bez lízátka :twisted: a když zkoukneš ten humus jak to bylo originál vysoko, tak je to o dost dole :lol:

LiberaleMiguel

lizátko je pro amatéry :D to máš pak 3cm nad zemí, ale víš, že když s tím někde fest škrtneš, tak prostě vyměníš lízo za pár korun a cajk :D
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Lordík

Příspěvek od Lordík »

nikdy jsem nečekal že budu mít takovou radost s obyčejných dveří :lol: sehnat je ve stejné barvě bez poškození a vůbec najít ochotnýho človíčka kterej by je vykuchal a došel snima na poštu je fakt málo proto jsem je sháněj od samotného počátku opravy do teď! díky bohu jsou doma a vymění se za to stávající harakiri 8)

*též přišel balíček s brembo třmenama :)
*zítra by měli dojít i nová přední světla :)
*s polákama je domluva tak poslední plasty se o něco málo zdrží :D
Přílohy
P1030266.JPG
P1030266.JPG (250.96 KiB) Zobrazeno 2364 x

Lordík

Příspěvek od Lordík »

4pístky Brembo z Alfy Romeo 166 3,0 V6 i když na fotce to nevypadá jsou to pěkný macaňi :lol: jsou i s pěknýma destičkama, stačí jen koupit větší kotouče vyrobit mezikusy na uchycení a dát třmenům novej kabátek a můžeme jít montovat :)
Přílohy
P1030310.JPG
P1030310.JPG (252.68 KiB) Zobrazeno 2262 x
P1030299.JPG
P1030299.JPG (248.96 KiB) Zobrazeno 2262 x
P1030307.JPG
P1030307.JPG (178.42 KiB) Zobrazeno 2262 x

Mila76

Příspěvek od Mila76 »

Pecka 8) Sem zvědavej jaký budou na autě :)
ŠKODA OCTAVIA 1.8 20V- 92 kW 1996 Prodáno
ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDi - 66 kW 1999
TDI svatý :lol:

Lordík

Příspěvek od Lordík »

já jsem napnutej ještě víc abych pravdu řekl... :D každopádně předem můžu říct že budou skoro 2x větší jak origo přední třmeny 8) bude to dobrá divočina... a za ty směšný peníze :?:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ten kluk co ti poslal ty dveře... Zadní neměl?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Projekty“