dík za názory a tipy

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
tady souhlas s trhačem. Když frčim kolem Sparu, tak tam jezdim na jejich čerstvý bagety a né ty balený mrd.y z benzínek. Pokud by to bylo u cesty, tak nabírám radši tam bo je to rychlejší a chutnější, stejně tak chlebíčkyTrhyy píše:Docela mi chybí někde při cestě kvalitní bagetérie, něco ve stylu Subway![]()
Zvolim si druh pečiva, co tam všechno chci, vohřát/studený, zaplatim, nasedano
A nebo nějakej gril s dobrym masem, do ruky na chleba
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
to tu mít nemůžu, pivo atd je hned vedcle v hospodě, a burgery atd tady dělat nemužu, není na to prostormodsuissy píše:frcni tam točený pivko a langoše všeho druhu, k tomu točenou zmrzku a nějakýho hambáče ( Ale žádný poměry jako zelí v celé housce a hledáš tam maso, něco jak řikali flákotu ne do chleba ale do hambáče.. Naložit nějaký mletý ) Hmm mám hlad z toho
kurev je tam kolem mraky. to by se moc nechytlotwingo.driver píše:taky hlasuju pro kurvy. a jestli se ti to osvědčí, tak pak rozjeď franchising po celý republice, ať to nemam daleko
už jsou jen nahořeMotor píše:kurev je tam kolem mraky. to by se moc nechytlotwingo.driver píše:taky hlasuju pro kurvy. a jestli se ti to osvědčí, tak pak rozjeď franchising po celý republice, ať to nemam daleko
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
JJ ten parking tam je trochu na prd.Boči píše:jj az na parking ... trochu jsem pri tom skrtl. Jinak jeste k tomu žrasu ... docela casto si ted pošmakuju na tortilách
![]()