ZADÁVÁ SE TO NA WEBU http://WWW.25KREDIT.CZ" onclick="window.open(this.href);return false;
já začnu

tady je jeden : HTEUHZYFWL

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Díky
 Díky podarujte mne nekdo pac ja tu colu s tim kreditem nuikde nepotkal jeste
 podarujte mne nekdo pac ja tu colu s tim kreditem nuikde nepotkal jeste 

Tím stoupne návštěvnost o 90% a bude takřka na úrovni amaterů.cz , což povede k tomu, že majloš zůstane na Galapágách a bude to tam odtud řídit
 Tím stoupne návštěvnost o 90% a bude takřka na úrovni amaterů.cz , což povede k tomu, že majloš zůstane na Galapágách a bude to tam odtud řídit 
 uz tam za tech 6 let co ji nepouzivam mam kvuli reaktivaci asi 2500kc na kreditu
 uz tam za tech 6 let co ji nepouzivam mam kvuli reaktivaci asi 2500kc na kreditu  
a jelikož jsem já přišel na ten kredit a ty na ty cecki, tak nas tam milosh musí min. 2x do roka pozvat, na černoškyRudi píše:jestli přibudou kódy, zvedne se návštěvnost fóra o 50%. Ve správnou chvíli budem šmelit kódy za fotky cecků od přichózích pipekTím stoupne návštěvnost o 90% a bude takřka na úrovni amaterů.cz , což povede k tomu, že majloš zůstane na Galapágách a bude to tam odtud řídit

To bude nejaka "Bukkake black night dirty party" u Milose na "Seyšelách" ???wesly.TDI píše:a jelikož jsem já přišel na ten kredit a ty na ty cecki, tak nas tam milosh musí min. 2x do roka pozvat, na černoškyRudi píše:jestli přibudou kódy, zvedne se návštěvnost fóra o 50%. Ve správnou chvíli budem šmelit kódy za fotky cecků od přichózích pipekTím stoupne návštěvnost o 90% a bude takřka na úrovni amaterů.cz , což povede k tomu, že majloš zůstane na Galapágách a bude to tam odtud řídit

Kámoš dělá pro Colu merčíka, a teď mi říkal, co je na prodejnách otevřených petek od coly až tmaSubTera píše:On jeste nekdo ma kredit?
Wesluv napad se mi libi, jen skoda, ze to neplati na dvoulitrovky, to bych vam sem hazel kodu, ze byste nestacili nabijet

, njn češi jsou češi
 , njn češi jsou češi 

clovek nevi jestli se ma smat nebo brecet
 clovek nevi jestli se ma smat nebo brecet 
Já to mam na příjmání hovorů na druhym telefonuSubTera píše:On jeste nekdo ma kredit?

je to hodne dobrz zadarmiko
 je to hodne dobrz zadarmiko
 s ramcovou smlouvou. Denne dobijet za litr by me asi jeblo, ale kdyby mi to mnohem vic vydelalo a SIMky bych zahazoval, asi bych to stejne jako oni neresil.
  s ramcovou smlouvou. Denne dobijet za litr by me asi jeblo, ale kdyby mi to mnohem vic vydelalo a SIMky bych zahazoval, asi bych to stejne jako oni neresil.

radši se nebudu ptát, co dělá tvoje mladáUltima píše:kredit je kredit, nasrat pausalum, vidim to u mlady... chce se mi blejt