Bart34 píše:Praveze neni, kdyby to melo to co jsem mel v byvalym, tak tohle az tak neresim Desetiny nahanim, protoze je to slaby Mam to proste pro prdel, jo a tyhle kola tam byly Vsem, i me se libi.
mě se ty díry líbí ale význam mají když auto protne čtvrtmíli alespoň pod 12 sec,protože tam už se vzduch hromadit bude a bude to trochu érodynamicka brzda nu ni ?
zemi jestli dáš ty splitery nebo jak se tomu říká na galaxy tak to bude moc krásný
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Opel - furt se v tom člověk musí hrabat teď to snad bude konečně nižší prej je to v módě
Přílohy
IMAG0505.jpg (209.96 KiB) Zobrazeno 2506 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
fotku nemám, jsem pomalý pracant a dodělal jsem to až za tmy a to už HTC neví, co to je focení zítra to vemu zrcadlem
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tome 3/4 kartuše PUčka a drží to jak politik funkce ve sněmovně
tak to urcite, na original lak bych strach cokoliv lepit nemel ale i sebekvalitnejsi lak z lakovny nevydrzi to co origo
něco z dneška myslim, že níž už to nepůjde, ta pružina se jeví jako že už pružit nebude lepší foto zítra bo sem to dneska opět nestihal
Ritchma píše:Jak se s tim jezdí? Však to musí být naprostá tragédie, ne?
Není, dá se to.... je to trochu tvrdší ale asi tam bude ještě jeden závit volnější, není to jak na lešeňovce... mám těch pružin v garáži víc tak proč to neotestovat Jsou od firmy Powertech tak mě zajímalo co to je zač.... zadní mám konečně Koni - to je teprv šutr