To by mysleno tak, ze co je jediny na tom aute aspon trosku "zajimavy" a "nezbastleny", tudiz to vypovida o tom celku obecne
Ale jak pise Rudi, kola hodnotou tak +-5tis
Jinak o cene tech kol jsem nepolemizoval ani nezminoval
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
trochu detuningu a dokázal bych si jí představit u baráku
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
to je od kámoše ze vsi, má to prej nějakej fotřík už asi pět let, motor filcka, prej to řve ale nejede
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
neznáte někdo historii tohodle? http://www.sportovnivozy.cz/27998-bmw-3-323i" onclick="window.open(this.href);return false;
kámoš by na to chtěl o víkendu kouknout, ale ted na posledni chvilku z zensky vypadlo ze je potreba udelat podvozek, remen na klimu a remen na servo
a ze zrovna takovyhle auto prodava zenska je mi taky divny....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jardafox píše:neznáte někdo historii tohodle? http://www.sportovnivozy.cz/27998-bmw-3-323i" onclick="window.open(this.href);return false;
kámoš by na to chtěl o víkendu kouknout, ale ted na posledni chvilku z zensky vypadlo ze je potreba udelat podvozek, remen na klimu a remen na servo
a ze zrovna takovyhle auto prodava zenska je mi taky divny....
Auto je v perfektním stavu.
vítej v ČR
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ha auto bejvalky po tom co jsem jí poslal do háje se mi doneslo,že tomu dávala hrozně na prdel.Stálo to prej jednu chvíli v servise a mělo to v prdeli něco se zadní nápravou po nějakym nevydařenym driftování
třeba to bude znít ode mě vůči ní zaujatě,ale kdo si vzpomene na nick hp150 na AHC foru nebo nick hecker30,tak si udělá obrázek sám