Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
to že je to ohrazený prostor neznamená že tam nezařveš 

FastHaly: mám stejný názor... rozbít auto ejdnou .... ano stane se... 2x? je to smůla... ale 4x? to už o něčem svědčí...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Vy ste čuráci, kolik rozmrdal Mcray aut za sezonu, ještě před jeho ,,nejlepšími lety´´ ?? Ha? ... Jak si nějaký idiot vůbec může pomyslet na to, že na tom má sebemenší vinu řidič, řidič je především ten největší chudák.
Se postav vedle terče na střelnici....
Se postav vedle terče na střelnici....
nevím kolik jich rozbil... ale ty mi to jiste povis 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
přesně díky takovým komentům je úroveň závodů taková jaká je....

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Ano a kvůli takovým komentům i štípou komáři!!! 

hlavna vec že tu mudrujú ty čo v živote nesúťažili na jediných závodoch, kto sa trošku vyzná a sleduje rally a ako Kopáček jazdí tak mu to musí byť jasné.... , áno závodenie je ako droga, ale hádam existujú aj nižšie kategórie a nie silou mocou si niečo dokazovať...
Bol som na Barumke všetky dni, Kopáček a jeho nehoda to bola jednoducho smola, ale v sobotné ráno v depe sa Kopáček mohol trochu viac kontrolovať, lebo skoro prešiel mna + frajerku, nejakého technika z iného tímu + pár dalších ludí a takmer to zlízlo ešte aj Mitsubishi s číslom 31 (V. Barvík + P. Gabrhelík), to auto by sa ešte vysvetlilo ale tých "pokosených" ludí v depe by neviem ako vysvetlil...
Miesto toho aby kúsok šiel za posadkou 31, sa jednoducho rozhodol obiehať tam kde priestor nebol
Miesto toho aby kúsok šiel za posadkou 31, sa jednoducho rozhodol obiehať tam kde priestor nebol
Přijde mi nesmyslné někoho obviňovat za 4 nehody. Kdyby při této nehodě vletěl jen na pole, půl národa by ani nevědělo, že nějaký Kopáček existuje, natož že měl 4 nehody. Podívejte se na Kostku, ten už rozstřelil také požehnaně aut, případně Block ve WRC. Prostě mají peníze, tak proč se nesvézt. Udělal by to každý z nás.
Obviňovat řidiče mi přijde úplně mimo. V tomto případě i pořadatele, když diváci byli v "bezpečné" zóně. Ovšem bezpečná zóna není u závodů nikde, žádná betonová zeď tu není a nikdo neovlivní, kam to auto poletí.
Samozřejmě, co psal pufko, je zase něco jiného.
wesly: Ten nápad s tím podepisováním se mi líbí, ale přijde mi to jako nereálné. Vezmi si, kolik kilometrů dohromady RZ za jeden den měří a kolik je tam diváků. Zrealizovat by to nešlo, nebylo by dostatek lidí, co by to hlídalo. Ale něco na podobném principu by bylo dobré.
Obviňovat řidiče mi přijde úplně mimo. V tomto případě i pořadatele, když diváci byli v "bezpečné" zóně. Ovšem bezpečná zóna není u závodů nikde, žádná betonová zeď tu není a nikdo neovlivní, kam to auto poletí.
Samozřejmě, co psal pufko, je zase něco jiného.
wesly: Ten nápad s tím podepisováním se mi líbí, ale přijde mi to jako nereálné. Vezmi si, kolik kilometrů dohromady RZ za jeden den měří a kolik je tam diváků. Zrealizovat by to nešlo, nebylo by dostatek lidí, co by to hlídalo. Ale něco na podobném principu by bylo dobré.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak ono by to šlo udělat tak, že organizátor bude mit smluvně trať a její okolí jakože v pronájmu a na místa u trati by se dali cedule vstup jen na vlastní nebezpěčí nebo něco podobného, prostě je jasné, že když stojím u trati a čekám na auto co proletí 150km/h 20m odeme a já se z toho udělám, že občas proletí i do nás, tak to bohužel je, proto bych já osobně na rally v životě nešel. Abych se nechal zabít, nahltal prachu a tlačil se abych něco viděl
, zlatá TV u pivka s onboard kamerama a sestřihama

LukinGSI: Co to bylo vcera za pilota, co zaparkoval naproti posty v Detmarkach? Byl jsi u toho, tak mas asi info. 
Kazdopadne nechapu, podle te stopy na asfaltu a deformace na aute (zboreny predek, zadek urazeny o sloup) ... 50 urcite nejel. Nicmene jak se mu povedl ten akrobaticky kousek, to nechapu...
Kazdopadne stesti v nestesti, ze nikdo nesel po chodniku...

Kazdopadne nechapu, podle te stopy na asfaltu a deformace na aute (zboreny predek, zadek urazeny o sloup) ... 50 urcite nejel. Nicmene jak se mu povedl ten akrobaticky kousek, to nechapu...
Kazdopadne stesti v nestesti, ze nikdo nesel po chodniku...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
taky jsem jel kolem potkal jsem tam lukiho. jakože podle smyku vypadalo že předbíhal.. ale 50 určitě nejel no.. 

..::užrané quattro::..
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ten Justin Beaber musel ale fičet 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
me napadlo uplne to same jak jsem ho videl
kua sak bibr ani nema ridicak ne ? to zas v bravicku pekne rozmaznou 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
kladno
http://kladensky.denik.cz/galerie/nocni ... mm=4032944" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kladensky.denik.cz/galerie/nocni ... mm=4032944" onclick="window.open(this.href);return false;
Diagnostika OPEL Kladno Praha, kdyby tak SZ
Pekny... co delal? Evidetne jel jak cur*k.... Auto znam, potkaval jsem skoro denne.
OndraS13 píše:Prej to byl Vrťas ...???

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Nechapu proc si nekteri zavodnici radsi nezajedou na letiste ale jezdi ve meste kilo a vic 

Všichni jsme byly mladý a dělali kraviny, někdo měl to štěstí bez nehody, někdo hold ne. Navíc ani nikdo neví co se stalo, nemusel jet rychle, takhle se čumák zmasakruje i v 70ti.
Já vod mojí bouračky neměl žádný rychlejší auto, takže jezdim pomaluButcher píše:A nekomu holt dela problemy z toho vyrust....ze?

- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Neřikám že jezdim 50 , 90 a 130 - jezdim rychlejc - ale nechápu tu diskuzi v tom článku ... Zajímalo by mě jestli jsou ty lidi normální co píšou že mu to patří apod...
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
hubudržrallik píše:To je taky jediný štěstí pro tebe

OndraS13 píše:Neřikám že jezdim 50 , 90 a 130 - jezdim rychlejc - ale nechápu tu diskuzi v tom článku ... Zajímalo by mě jestli jsou ty lidi normální co píšou že mu to patří apod...
Kdyz delas kraviny musis pocitat s tim ze to dobre dopadnout nemusi, takze za me taky souhlas s vyse napsanym.
Vsichni jsme byli mlady a s "rychlou nohou" ale nekdo proste jezdi nad sve moznosti a pak to tak dopada, blby kdyz v tom aute jede vic lidi kteri za to nemuzou pokud se neco stane.
Jj byl to Vrťas,on i spolujezdec vylezli po svejch,holčina vzádu prej skočila zaklíněná pod přední sedačkou,ta je na tom hůř.Taky by mě zajímalo co se tam staloOndraS13 píše:Prej to byl Vrťas ...???

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek