Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
jde o to si to přiznat, život se mění, tak to auto radši pustit než pak házet do sběrny...Zemi píše:Nechat svy auto takhle shnit a ve finale na to napsat ze penez je dost.... No to mi poser. Vskutku smutny pribeh.
Fizzbiker píše:rezavy diamant
Já osobně vlastnil 2 předohraby 1 předohraba turba a ještě GSX co mám stále a ani jeden nebyl shnilej to musej bejt nějaký zbořeniny a kastle u GSX je jak když včera opustila fabrikuChaindler píše:Fizzbiker píše:rezavy diamant
Jj, už to nejsou myši v buši, ale myši v rezuAle na obranu Anděla, tak na kusech 1G, a že jich není málo, kde se projeví koroze, tak to jede hodně rychle a prakticky všude. Prahy, na zadku lemy, na předku zase blatníky. Sám jsem si musel sehnat novou karoserii. Už mi prošlo několik 1G DSM rukama a hodně často to byla trága s korozí.
Dle meho blbost kupovat z takoveho veterana.... Bych ti dovezl celou EVO4 a mas klid... Anebo kdyz veterana tak EVO 2-3... Vse JDM co vyjizdelo z tovarny s 280PS...LiberaleMiguel píše:kolik za ten motor komplet ? Ale spis jenom ze zvedavosti, bo bez toho pohonu bych to stejne nebral, jedine ze by byla cena hodne sympaticka