Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To si byl ale v makru v jiný zemi ne ?crocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
každopádňe se mílýšcrocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
sesˇ vjetnamec kluku ne?crocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
Těch je v Makru hodněRudi píše:sesˇ vjetnamec kluku ne?crocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
ranní rozsekáníBerry píše:Těch je v Makru hodněRudi píše:sesˇ vjetnamec kluku ne?crocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
i mimo MakroBerry píše:Těch je v Makru hodněRudi píše:sesˇ vjetnamec kluku ne?crocjirka píše:hele lidi co jezdite do makra.. vzdit tam si chlast normalne koupite
Bohužel "rejže" kouká na každém rohu a bude hůřRudi píše:Berry píše:i mimo MakroRudi píše:
Těch je v Makru hodně
http://ekonomika.idnes.cz/vecerky-makro ... nomika_hro" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak do toho mas to Makro ne, abys tam bral takove mnozstvi, navic kdyz to mas do firmy, jak tvrdis.Je to asi o lidech taky, v Uhrinevsi jsou taky vecerky, kde jsou ty "rejžislavové" a bohužel asi dvakrát jsem tam musel a teda tvařili se jak nevím co, jak mám averzi na určitý typ občanů, tak si říkal o "matematický kvíz"crocjirka píše:jj souhlas.. mame v ulici moc taky takovou vecerku a ten clovek se usmiva.. vzdy za kazdej nakup podekuje... proste dobrej pristup a pak jde clovek do alberta a div te pokladni neserve, ze chces koupit 40 lahvi mineralky do firmy..
a jak jinak bys to řešil? nechal dál umírat lidi jen proto aby ti nezavřeli obchod? není to trošku na hlavu? Máš právo bejt vzteklej,ale ne na to ,že to zakázali prodávat,ale na to proč tady je tak volnej trh.. dej ruku na srdce a zamysli se nad tím,co v těch flaškách doma máš, kde bereš tu jistotu,že jsou v pořádku.. Taky mám doma hromadu lahví a když na nějakou narazím,tak ji jednoduše vyleju a vyhodím.. stím zákazem naopak zaspali. Mělo to bej po první mrtvole,která požila chlast s kolkem,ne po první mrtvole v praze.wesly.TDI píše:no jakožto živnostník, co žil jen z alkoholu jsem od pondělka na pracáku, patoky do 20% tady na severu nikdo nepije, plný barák a prodejna chlastu tak se v tom mužu max koupat
![]()
![]()
, u známých vypadám jak piča, protože to prostě prodávat nebudu, lidi jsou dnes svině, a za těch pár kč co z toho mám mi ta pokuta nyní i odnětí svobody nestojí
,aneb lék na ekonomickou krizi? Zakázat státu jistý příjem do rozpočtu a zvýšit nezaměstnanost, gratulace pane ministře
, jen tím že jsem šel na pracák, jsem stát připravil o 3tis z mého soc.pojišzění měsíčně,nehledě na DPH a daň z příjmu
, za oplatu teď stát stojím cca 4tis na odvodech zdrav a soc., a cca 6000 podpory v nezaměstnanosti