http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Veškeré námitky podrobíme analýze a budeme zkoumat dopad na motoristy i automobilový průmysl
Same placky tady, co?bleach píše:jeden z mala rozunych napadu EU
To by v tyhle zemi, muselo byt vubec mozne.gizmi píše:Same placky tady, co?bleach píše:jeden z mala rozunych napadu EU:D Plne souhlas!!! Tyweee, to je podruhe co s tebou souhlasim - ja starnu
![]()
![]()
1. ten clanek je vtip
2. ikdyby nebyl, tak jedine dobre - alespon to dokope lidi premyslet o tom co si na auto daji a nechaj si to i zapsat..
kubeSRi píše: TV bude povinná 4 hodiny denně aby nás nahustili sračkama a očipovali!!!!!
to je pravda, každý správný upravený auto má totiž velký kola, ouzký gumy a je dvě čísla nad zemí, tak proto tuneři jezdijou opatrněkubeSRi píše:zmrdi a sráči..kolikrát se stane nehoda za kterou může tuning auto??? he,snad ani jednou jsem nečetl že někdo v tuning autě srazil třeba babku na přechodu
Zvláštní, že nejostřejší reakci má člověk, jehož chování k autu a "úpravy" by ten zákaz zasloužilykubeSRi píše:zmrdi a sráči..kolikrát se stane nehoda za kterou může tuning auto??? he,snad ani jednou jsem nečetl že někdo v tuning autě srazil třeba babku na přechodu ale 20letých smradů ve fotrově autě je plno,to bych zakázal...a zachvilku ani nebudeme moct chodit do posilovny nebo dělat sporty co zlepšují fyzickou sílu aby ti zmrdi nebyli ohrožení...jo a TV bude povinná 4 hodiny denně aby nás nahustili sračkama a očipovali!!!!!
Tady je o tom čipování hezkej článek, doporučuju přečíst...kubeSRi píše:zmrdi a sráči..kolikrát se stane nehoda za kterou může tuning auto??? he,snad ani jednou jsem nečetl že někdo v tuning autě srazil třeba babku na přechodu ale 20letých smradů ve fotrově autě je plno,to bych zakázal...a zachvilku ani nebudeme moct chodit do posilovny nebo dělat sporty co zlepšují fyzickou sílu aby ti zmrdi nebyli ohrožení...jo a TV bude povinná 4 hodiny denně aby nás nahustili sračkama a očipovali!!!!!