Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ty fotky to zkresluji,ta maska prilepena paskou pod kapotou a celkove to na mne pusobi stale tak nejak vybydlene...ikdyz asi usla kousek cesty od minule..
Astru jsem viděl live v Brně, nebyla v top formě, ale vzhledem k tomu, že auto každý den jezdí, tak vypadá ještě v pohodě, nějakej prasklej lak, kit...., ale za ty love furt auto v pohodě.
jen jsem se chtěl zeptat, možná se to tady probíralo, ale vím že hodně let zpátky p. Bezouška stavěl BMW M5, ale kupé, neví někdo, jak tenhle projekt dopadl???
46reddy - nedavno jsem na něj koukal na dvoře dílny kluků ze Sport Garage, kde má naproti Bezouška kancelář. Vypadalo pořád stejně, jako před lety, tj. jako projekt ve výstavbě ...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
A čo iné sa dá čakať, všade kopec gitu, raz to popraskať musí.
Hlupák bol ten čo to vôbec kúpil, sa ani nečudujem že "stajling" už nefičí, to je tak zrelé na výmenu všetkých blatníkov a prahov...
Naposledy upravil(a) pufko dne 15 říj 2012 18:45, celkem upraveno 1 x.
Tome ve své době tu zní byl každej totálně mokrej Spíš se divím že přežila tolik let ...
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Chtěl jsem napsat možná nějaký "Lojza" z "Horních dolních Neumětelů" a jít dělat ramena před "kulturák" , ale dnes už možná ani to ne, takový si spíš už koupí Golfa IV
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange