www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?
ahoj,já jsem Helmut
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
opravář komínů
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"Ahoj, já jsem se právě osprchovala"
Sry za OT, ale já musel.

Sry za OT, ale já musel.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
... au,no vidíšL.A.M.A. píše:Ten se tam nemuze vejit....

-
Ahoj,tak já mám s firmou Rentcarsupersport vybornou zkušenost.Byl jsem tam tenhle tyden a vše proběhlo uplně v pořádku,jak po telefonu rezervace,tak na místě.Byli všichni příjemny i instruktor co jel semnou v autě byl na pohodu,dobře jsme pokecali a jízdu jsem si maximálně užil.Jel jsem v Audi R8,420Ps:) jízda byla okolí Dlouhé lhoty,přes vesnice v provozu,předemnou odjížděl Nisan gtr a pak jsme spolu mezi auty závodili,byl to skvělej adrenalin:)a závěr jízdy byla ranvej na letišti,kde jsem si zkusil maximálku auta:) fakt v pohodě,žádny problém nebyl nikdo mi nekecal do řízení atd..jsem maximálně spokojenej a mám v plánu tam vyrazit znova..všem co se chtějí projet hodně rychle v pořádnym autě tak to doporučuji.Martin:) 

po tvem doporučení si pojedu pujčit poršáka 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
To jim to fakt nepřijde trapný, tyhle fakový recenze 

už je to ale fakt okatý 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
tsy woe toe moc...

byt ja byl spokojenej zadny problem nic sechno v pohode.....ale takovyhle "recenze" nechapu ...

byt ja byl spokojenej zadny problem nic sechno v pohode.....ale takovyhle "recenze" nechapu ...

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Já byl dneska a totální tragédie. Arogantní přístup po telefonu nebo mailu, na místě ani nemluvim. Po 5ti hodinovým čekání naštěstí někdo vypadl, tak sem mohl jet místo něj. Jel sem v Nissanu GTR, instruktor vedle mě totálně znuděnej, pořád mi kecal do řízení, nejdřív sem jel rychle, pak zase neekonomicky, pak že nemám tolik šlapat na ty brzdy, pak ať jedu spíš nalepenej na středu a jestli cokoliv odřu, tak prej zaplatim celolak. Nakonec nás dojel nějakej mladej floutek v R8, taky prej od nich, tak sem zrychlil v obci z 50-ti na 70, na letišti jsme to rozjeli až na 150 v hodině, on na mě furt nalepenej a pak jsme vedle sebe zaparkovali a ten mlaďoch za mnou běží, že prej super závod ke konci. No tak sem se mu vysmál do ksichtu, on sedl do svý felície a za pálení zimáků odstartoval z letiště asi domů...
Celkově sem si připadal jako u šlapky, vy.ebali se mnou rychle a draze a ani sem si to neužil
Celkově sem si připadal jako u šlapky, vy.ebali se mnou rychle a draze a ani sem si to neužil

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
RUDI: a měl si to bez čepečku??

vaca taky vcera byl a jezdil gtrkem a prej se svezl 275, ze jeste takhle rychle nic neridil, dneska jdu k nemu na kafe, tak vecer poreferuju 

cabrio bukvice
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
nevim nevim ejslti 275 .... ale kolem 260 to beru....
ledaže by gtrko trochen poladili na tech kalkulačkách co sou na palubce....

Naposledy upravil(a) JOE_Cik dne 23 zář 2012 10:31, celkem upraveno 1 x.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
-
Rudi: Co ty tady píšeš jsou pěkný kecy!! to ti budou žrát bandastky co tam ještě nebyli a jsou jen chytry jako rádia,já ti to rozhodně nežeru,byl jsem tam a moji kamrádi taky a u nikoho nebyl nikdy žádnej problém,tak si ty kecy ušetři!! a na ranveji nikdy auta za sebou nejedou:) nazdar!
pouhej návštěvník přece nemůže vědět jistě jestli se nedělaj akce kdy na ranveji jezděj všichni za sebou.To ví leda někdo do firmy zasvěcenej 

Se divim, že někdo, kdo sem náhodou zabloudil a pochválil firmu, se sem ještě někdy vratí a obhajuje tu firmu, co víc, on mě dokonce napadá, že ví, jak to tam chodíMartin 291 píše:Rudi: Co ty tady píšeš jsou pěkný kecy!! to ti budou žrát bandastky co tam ještě nebyli a jsou jen chytry jako rádia,já ti to rozhodně nežeru,byl jsem tam a moji kamrádi taky a u nikoho nebyl nikdy žádnej problém,tak si ty kecy ušetři!! a na ranveji nikdy auta za sebou nejedou:) nazdar!

no, ať si každej udělá názor, komu víc věřit ve zkušenostech, jestli kolemjdoucímu nováčkovi s 1 příspěvkem v 6 jménech nebo letitýmu uživateli tohoto fóra

VW - Very Wonderful
nosánek nahoru co?Rudi píše:no, ať si každej udělá názor, komu víc věřit ve zkušenostech, jestli kolemjdoucímu nováčkovi s 1 příspěvkem v 6 jménech nebo letitýmu uživateli tohoto fóra![]()

neasy, mám o celejch 9700 víc příspěvkůbiohazard píše:nosánek nahoru co?Rudi píše:no, ať si každej udělá názor, komu víc věřit ve zkušenostech, jestli kolemjdoucímu nováčkovi s 1 příspěvkem v 6 jménech nebo letitýmu uživateli tohoto fóra![]()

VW - Very Wonderful
Mi spis prijde, ze tam byl fakt jen jako zakaznik - http://profil.lide.cz/Speedy.Exc/fotoga ... 56#galerie
a kde je těch 5 kamarádů?
To nevim, mona zrovna byl rejs 

ale v kolonách se tam přece nejezdí

tak hlavně že si ten druhý aspon zarejsoval a je spokojený,hmm 150 to si nikde jinde v čr nevychutnáš bo je to trestnyRudi píše:Já byl dneska a totální tragédie. Arogantní přístup po telefonu nebo mailu, na místě ani nemluvim. Po 5ti hodinovým čekání naštěstí někdo vypadl, tak sem mohl jet místo něj. Jel sem v Nissanu GTR, instruktor vedle mě totálně znuděnej, pořád mi kecal do řízení, nejdřív sem jel rychle, pak zase neekonomicky, pak že nemám tolik šlapat na ty brzdy, pak ať jedu spíš nalepenej na středu a jestli cokoliv odřu, tak prej zaplatim celolak. Nakonec nás dojel nějakej mladej floutek v R8, taky prej od nich, tak sem zrychlil v obci z 50-ti na 70, na letišti jsme to rozjeli až na 150 v hodině, on na mě furt nalepenej a pak jsme vedle sebe zaparkovali a ten mlaďoch za mnou běží, že prej super závod ke konci. No tak sem se mu vysmál do ksichtu, on sedl do svý felície a za pálení zimáků odstartoval z letiště asi domů...

ale pálení zimáků u felicie je klasicka rejsovina , nejlépe ještě s cigem v držce

To si ty lidi fakt nepripadaj jak kokoti, kdyz daj litr za pul hodiny autem, ktery vyuzijou sotva na pul potencionalu a vedle sebe jeste musi jet s cizim clovekem? Nepochopil jsem, o cem to je ze strany zakaznika, ze strany podnikatele je to zrejmy.
- twingo.driver
Jak to tak čtu, tak tyhle "firmy na zážitky" jsou všechny stejný. Jednou jsem dostal voucher na jízdu v Hummeru H2 na off-roadový trati, která je hned vedle toho letiště. Kdo jste tam byl, určitě jste se jí všimnul. Bylo to od nějaký firmy Max Cars. Nevim, nakolik jsou mezi sebou propojený. Rezervace teda proběhla v pohodě, ale dál už to celý stálo za vyližp... Veškerej personál protivnej jako svině, nejvíc údajná majitelka, která mě tam málem zfackovala, když jsem si s ní chtěl něco důrazněji ujasnit, Hummer v dezolátnim stavu... No, už nikdy více...
Na letišti v Líních u Plzně teď rozjeli něco podobnýho, nějaký Svezeníčko. Co mam zkušenosti z doslechu, je to opět stejný. Všichni "instruktoři" namachrovaný jak blázen, na to, že tam půjčujou blbě opravený vraky přitažený bůh ví odkud. Ale osobní zkušenost nemám.
Jediný, s čim jsem byl spokojenej, byl Boxster, kterýho jsem měl loni půjčenýho od Dream-Cars. Sice vám nezajistí žádný letiště, ale měl jsem na hodinu a půl půjčenýho Boxstera, se kterým jsem mohl jet, kam jsem chtěl a nejede s váma žádnej rádobyinstruktor. Prostě "klasická" autopůjčovna. Sice tu vládne názor, že Boxster neni sportovní auto, ale já jsem se projel fakt dobře, takže tohle je asi jediná firma, u který bych neváhal jít do vypůjčení znova. Samozřejmě tam půjčujou i daleko větší petardy, než toho Boxstera, ale ty byly jaksi mimo finanční možnosti chudého studenta. Každopádně jestli o něčem takovým uvažujete a nejde vám o to jednou se na hrbolatym letišti rozjet na 250, tak mrkněte na ty Dream Cars. (Nejsem žádnej jejich zaměstnanec, ale jak píše SubTera, zásadní rozdíl vidim už v tom, že tady si auto půjčíte a můžete s nim dělat v rámci rozumnýho uvažování cokoliv. Nesedí vedle vás nějakej píčus, kterej vám říká, kde máte brzdit, abyste moc neobrzdili destičky.)
Na letišti v Líních u Plzně teď rozjeli něco podobnýho, nějaký Svezeníčko. Co mam zkušenosti z doslechu, je to opět stejný. Všichni "instruktoři" namachrovaný jak blázen, na to, že tam půjčujou blbě opravený vraky přitažený bůh ví odkud. Ale osobní zkušenost nemám.
Jediný, s čim jsem byl spokojenej, byl Boxster, kterýho jsem měl loni půjčenýho od Dream-Cars. Sice vám nezajistí žádný letiště, ale měl jsem na hodinu a půl půjčenýho Boxstera, se kterým jsem mohl jet, kam jsem chtěl a nejede s váma žádnej rádobyinstruktor. Prostě "klasická" autopůjčovna. Sice tu vládne názor, že Boxster neni sportovní auto, ale já jsem se projel fakt dobře, takže tohle je asi jediná firma, u který bych neváhal jít do vypůjčení znova. Samozřejmě tam půjčujou i daleko větší petardy, než toho Boxstera, ale ty byly jaksi mimo finanční možnosti chudého studenta. Každopádně jestli o něčem takovým uvažujete a nejde vám o to jednou se na hrbolatym letišti rozjet na 250, tak mrkněte na ty Dream Cars. (Nejsem žádnej jejich zaměstnanec, ale jak píše SubTera, zásadní rozdíl vidim už v tom, že tady si auto půjčíte a můžete s nim dělat v rámci rozumnýho uvažování cokoliv. Nesedí vedle vás nějakej píčus, kterej vám říká, kde máte brzdit, abyste moc neobrzdili destičky.)
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
nepřipadám si chytrej jako radio ale tady jsem byl taky a mám uplně stejnou zkušenost jako Rudi co ty na to? jsem velice zvědav jak obhájíšMartin 291 píše:Rudi: Co ty tady píšeš jsou pěkný kecy!! to ti budou žrát bandastky co tam ještě nebyli a jsou jen chytry jako rádia,já ti to rozhodně nežeru,byl jsem tam a moji kamrádi taky a u nikoho nebyl nikdy žádnej problém,tak si ty kecy ušetři!! a na ranveji nikdy auta za sebou nejedou:) nazdar!

beru taky jeden, pak třeba taky změním názor ale osobně už do toho nepustím ani přes slevomat korununo, ať si každej udělá názor, komu víc věřit ve zkušenostech, jestli kolemjdoucímu nováčkovi s 1 příspěvkem v 6 jménech nebo letitýmu uživateli tohoto fóra ale můžete si zlepšit reputaci, pošli mi novej voucher a pokud vše proběhne OK, nemám problém změnit na vás názor

upřímně mě už je jenom líto jak tady lidi píšou jak na okreskách nic, že si aspon dali to zrychlení na letišti, já se ani na to letiště nedostal

moooc velký černý letadlo 

twingo: v tý druhý části s tebou souhlasím, asi když si to chce už člověk užít tak si musí pustit z kapsy 
Subtera: nevím jak bych ti to popsal ale asi každej má nějakej cíl, já sem měl, koupil jsem si ho, a dneska už na to ani nepomyslím, auto hrozný, instruktor hrozný, nevím no... hold někdo dá litr za pul hodiny a je uvnitř spokojenej že si splnil sen, jel sem v ...... (doplň) a nemusím na to dvacet let šetřit aby mě to pak zklamalo

Subtera: nevím jak bych ti to popsal ale asi každej má nějakej cíl, já sem měl, koupil jsem si ho, a dneska už na to ani nepomyslím, auto hrozný, instruktor hrozný, nevím no... hold někdo dá litr za pul hodiny a je uvnitř spokojenej že si splnil sen, jel sem v ...... (doplň) a nemusím na to dvacet let šetřit aby mě to pak zklamalo

Dav: paklize bych o jednom z pujcovanych aut realne uvazoval ke koupi, pak to naprosto chapu. Na druhou stranu, my napr. nemeli problem pucjit si v Porsche auto na vikend bezplatne (chteli akorat vypis) a nikomu nevadilo, ze s tim budeme jezdit i 250kmh+, protoze ho meli na prodej. A stejne tak si myslim, ze ti pujci auto i jinde, pokud ho budes realne chtit koupit.
Sub: ano já tě chápu, ale asi jsi v jiném postavení jak já, nevím o nikom kdo by na víkend pujčil 25ti letýmu klukovi auto za 3mega jakože potencionálnímu zákazníkovi
bavím se tu o Aston Martin DB9 co jsem měl možnost se svézt