"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "Ophell Vectra B malá, ale moje"
vůbec nevím zadní jsem nechtěl
PS: zádní kliky vracet nebudu i kdyby se celý forum stavělo na hlavu

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Musim rict ze zezacatku jsem z toho byl rozpacitej ale ted musim rict klobouk dolu pred tebou chlape ses borec.
Tvoje vektrice je neskutecna sleha ty kola a to jak to lezi to je mazec jen se budu opakovat (odeme to asi bude znit blbe viz moje audina) ale ty svetla mi tak fakt taky nesedi. Ja bych nastrikal vnitrky origo lapm cerne a vypadalo by to bomba si myslim ale tot muj nazor je ot tvoje auto a delej si ho jak se to libi tobe. Konec koncu jezdis stim ty ne my
Tvoje vektrice je neskutecna sleha ty kola a to jak to lezi to je mazec jen se budu opakovat (odeme to asi bude znit blbe viz moje audina) ale ty svetla mi tak fakt taky nesedi. Ja bych nastrikal vnitrky origo lapm cerne a vypadalo by to bomba si myslim ale tot muj nazor je ot tvoje auto a delej si ho jak se to libi tobe. Konec koncu jezdis stim ty ne my
Do zatáčky se musí bokem 
BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex
BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex
to Masa: díky moc jsem rád že se ti líbí tohle opravdu vždy potěší
PS: světla už opravdu nesedí dokonce jezdí už na jiném autě čekám už jen na to než přijdou jiné lepší
dnešní utrpení výměna dveří a prohazování komplet všeho těch slov co na to padlo ale je hotovo a rozhodně lepší jak to šílenství před tím
PS: světla už opravdu nesedí dokonce jezdí už na jiném autě čekám už jen na to než přijdou jiné lepší
dnešní utrpení výměna dveří a prohazování komplet všeho těch slov co na to padlo ale je hotovo a rozhodně lepší jak to šílenství před tím
- Přílohy
-
- P1030374.JPG (244.35 KiB) Zobrazeno 3228 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Zavidim ti ten volant
me utekl o kousek kdyz mi ho pani prodala takze jsem pro nej druhy den jel trosku zbytecne 
Naposledy upravil(a) xciba dne 01 zář 2012 20:43, celkem upraveno 1 x.
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
ten volant jsem sháněl docela dlouho a nikde nic.. pak jsem ho nakonec koupil za 2tisíce od kamaráda s SD teamu (bílá vectra V6) mám z něj radost zachoval jsem airbag je to origo tak mi nikdo nic nemůže hlavně má to sportovní boční vedení naprostá spokojenost takže doporučuju
PS:přišla mi nová hračka z kawasaki ZX9R Ninja.. akorád se musí vyrobit příruba
jsem zvědavej co to bude vyluzovat za zvouček nechme se překvapit 
PS:přišla mi nová hračka z kawasaki ZX9R Ninja.. akorád se musí vyrobit příruba
- Přílohy
-
- P1030409.JPG (254.31 KiB) Zobrazeno 3096 x
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
eee seriový z moto tam už vůbec nedávej
, na te atmosfeře to udělá neplechu a zvuk nikde
, já zkoušel dát na charade 1.0 T Remus Mega z R1, a i tak to dost ztlumilo, a to je plně průchozí bez přepážek , sice je fakt že turbo motor nedělá toliko kravalu jak atmosfera 
sériovej dost utlumenej vejfuk, nečekej nic, když už, tak otevřenej
Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz
www.titansliberec.cz
Strč tam originál tlumič a nevymýšlej
to je fakt nejlepší volba
jinak auto vcelku moc pěkné.... 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
už předem jsem věděl že vás moc těmito světly nepotěším a jak jsem tak okoukal budou tu padat slova jedny kolotoče vyměnil za kolotoče druhý
po šílené čekací lhůtě přesně 30dní od objednávky světla konečně přišli dnes ráno (rychlovka
) pokud si všimnete oproti starým devilkám jsou změny dost viditelný a proto jsem konečně spokojen... aby jste neřekli přemýšlel jsem i o FL xenonech docela jsem jim přišel i na chuť, jenže jsem to vyvrátil tím že nestavím seriovku i když tady je slovo seriovka něco jako slovo boží pfuj na to 
- Přílohy
-
- P1030418.JPG (240.28 KiB) Zobrazeno 2812 x
-
- P1030412.JPG (250.41 KiB) Zobrazeno 2812 x
pro názornost PŘED a PO 
- Přílohy
-
- P1030419.JPG (246.7 KiB) Zobrazeno 2811 x
-
- P1030203.JPG (243.08 KiB) Zobrazeno 2811 x
kamos je ma a v realu to vypada fakt docela dobre vymenil akorat ty ledky za 1W s chlazenim 
me se ty svetla na VB libej
ja sam mam ty AE a chtel bych se vratit k originalu ale proste origo proti nim nesviti
me se ty svetla na VB libej
ja sam mam ty AE a chtel bych se vratit k originalu ale proste origo proti nim nesviti
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Lepší než to bylo 
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
tmavej blinkr a hranatý dálky udělaj dost
ale origo je origo

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jediny co me tam ted sere je ten pasek s devilama, resp. bejt to cerny, tak je to v pohode a nemlati se to tak 
http://www.facebook.com/djdoemixx
Udelat ten devil prouzek a tu dalku cernou tak to bude strasna pecka
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
teoreticky by nalakování toho proužku s diodama nemělo vadit protože co tak vím tak diody parabolu nepotřebují
svítí ''soustředěné'' světlo samy o sobě
Ak sa smiem vyjadrit k projektu. Velmi velmi pekna Vectra. Ked to bude v laku bude to chutovka. Len tak dalej
Inak neviem co tu vsetci riesite tie svetla. Podla mna tie devilky niesu az take zle. Pokial svietia tak ako maju....
Zajímavý že když už má člověk pocit, že ses dal na trošku lepší cestu, tak se to najednou vrátí do starých kolejí... No jsem zvědavej co příjde dál. Stále nevím co si o tom mám myslet.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
kritizovat ale slušně a ne blbe urážky.......lordiku pěkné
i ty devilky tomu padnou,každopádně dokud nebude přední nárazník v barvě auta tak to není ono.
už vás těma světlama nebudu trápit
jsou předělané konektory z kulatých (předface) na hranatý (facelift) + všechny nové plastové držáčky světel, světla spasovaný nikde nic netrčí... berte navědomí že světla se budou mračit po ten horní lom těch světel, pak už nějaká těsnící guma nebude vidět nikdy 
PS: jedna z posledních věcí odstraněn komplet systém odstřikování světel a čelního skla tedy: nádobka s motůrkem a hrdlem z motorového prostoru, hadičky a elektrika k tomu! odstřikovače z kapoty taky zmizí na věky věkůůů
PS: jedna z posledních věcí odstraněn komplet systém odstřikování světel a čelního skla tedy: nádobka s motůrkem a hrdlem z motorového prostoru, hadičky a elektrika k tomu! odstřikovače z kapoty taky zmizí na věky věkůůů
- Přílohy
-
- P1030431.JPG (242.42 KiB) Zobrazeno 2445 x
včera jsem si dovezl jedno maličký koťátko od kamaráda novej woofer 15" (průměr 38cm) za pakatel zatím ho schovám nemáme k tomu zesilovač 
- Přílohy
-
- P1030426.JPG (235.64 KiB) Zobrazeno 2441 x
-
- P1030425.JPG (214.46 KiB) Zobrazeno 2441 x
-
- P1030422.JPG (218.33 KiB) Zobrazeno 2441 x
proboha jak budeš ostřikovat? 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jak budu co?
po laku to bude jen taková garážová víkendovka ta žádný odstřikování nepotřebuje, navíc se záměnou motoru je v plánu kompletní zahlazení motorového prostoru tím pádem vše poschovávat a zahladit (zahozením odstřikování jsem si ušetřil drobet práce) 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ani z cabria bych nedal pryč ostřikovače..... ale je to tvůj boj 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
na mym 16V sem taky vyndal nadobku s motorkama komplet hadičkama atd ...ale pouze v ramci odlehčování....
(navic sem na to mlě kupce) ....
a na druhym cliu co s tim jezidm do prace ostrikovace taky nepouzivam...
napl tam mam uz asik 2 roky....pres zimu to zdykcy zamrze a je to 
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Jirka.Kolouch
Dobrovolně se hlásím k zabanování
Nemám na autě zavařené ostřikovače ani kliky, snížené to nemám, třmeny mám v nudné stříbrné, stejně jako kola, v motoráku tam mám jak debil nádobku na ostřikovače, na chladící kapalinu, na servo, dokonce i baterku tam mám, chladiče a podobné krávoviny... A aby toho nebylo málo, tak s tím autem normálně jezdím
A teď se podrž - podvozek, který byl z továrny v laku jsem letos nastříkal černým sajrajtem
No, o zahlazování motoráků jsem cosi slyšel, cosi viděl a tak, ale psal jsem to spíš z ohledu na praktičnost
Nemám na autě zavařené ostřikovače ani kliky, snížené to nemám, třmeny mám v nudné stříbrné, stejně jako kola, v motoráku tam mám jak debil nádobku na ostřikovače, na chladící kapalinu, na servo, dokonce i baterku tam mám, chladiče a podobné krávoviny... A aby toho nebylo málo, tak s tím autem normálně jezdím
No, o zahlazování motoráků jsem cosi slyšel, cosi viděl a tak, ale psal jsem to spíš z ohledu na praktičnost
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
- LiberaleMiguel
jezdit bez ostřikovačů ? dobrý blázen 
No myslim ze praktickost sa tu moc neriesi. Ako sam Lordik pise ma to byt vikendova garazovka. Ja sam som na Fiate za 3 roky pouzil ostrekovace asi 3-krat...
stalo se přesně to co jsem chtěl vyvolat (debatu) napíšu to takle, odstřikovače jak na nárazníku a kapotě je v mojem plánu rušivej element kterej musí jít pryč debatoval jsem o tom jak by to šlo předělat (poschovat) ale nejednoduší pro mě je to prostě zahodit
nevím jak vy mluvím teď za sebe, ale od dob koupě auta jsem odstřikování nepoužil snad ani jednou
je to o pohodlnosti já to nepotřebuju a ve výsledku to ani nechci, proto když to bude nutný klidně auto zastavím a umeju to ručně jako doposud
tím pádem jsem z toho vydedukoval že nějaký odstřikování světel a čelního okna mi může políbit 
- LiberaleMiguel
poprvé jak s tím pojedeš na nějaký tuning tak tě na dálnici ohodí nějaké auto nějakou totální sračkou a neuvidíš ani prd a nebude kde zastavit
ale je pravda, že třeba na mojem autě se mi taky moc nelíbí 
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel dne 25 zář 2012 19:36, celkem upraveno 1 x.