cukání za studena
Moderátor: Idaho
cukání za studena
zatim mi to dělali snad všichni safráni, s kterejma jsem jezdil... za studena to prostě cuká, jakoby to nemá výkon a v nižších otáčkách to cuká.. nevim, jestli je to normální jev nebo co s tim. jinak volnoběh naprosto v pořádku
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: cukání za studena
asi nejen safrane ale všechny renaulty
megane (06) mi to dělal taky (i když ten neměl výkon i když byl motor zahřátej
)

...
mě to dělá taky (1.6 benzín od rencka)
Zajímalo by mě jestli to není předzvěst něčeho horšího ale jinak si myslím, že je to normální Uno dělá to samé ale opravdu jen v řádu sekund po startu...
no nevim, praveze mi to delalo i na predchozim, kde mel motor a vse kolem nej najeto asi 500 km a jediny cim si nejsem 100% jistej jestli tam bylo novy jsou zapalovaci kabely a vstřiky
nenapadá vás někoho co s tim? nebo je to fakt vlastnost? popravdě přemýšlím kvůli tomu i o nezávislym topení..
- Sova
Mě to dělá R11 Turbo
Zdá se mi že za studena nemá výkon a cuká...nevím nakolik je to stářím vozu, zapalováním ale taky se mi to děje.
Po zahřátí OK
Zdá se mi že za studena nemá výkon a cuká...nevím nakolik je to stářím vozu, zapalováním ale taky se mi to děje.
Po zahřátí OK
Cléon & Fonte
pořád mi to dělá, je to fakt brutální, s tim se nedá normálně jet. místo plynovýho pedálu tam můžu mít tlačítko vypnout/zapnout. prostě dam normálně plynu, nejede vůbec, dam malinko víc a už to vystřelí... takže po rozjezdu se studenym motorem musim vypadat jako dobrej dement
dneska jsem se v servisním manuálu dočetl něco o regulaci botatosti směsi, ale moc moudrej z toho jejich popisu funkce nejsem, protože z toho vlastně vyplívá, že si to tak žije svym vlastním životem a není radno se s tim jakkoli zabejvat...
o víkendu na to kouknu i s diganostikou, ale teda nevim.. pěkně mě to sere..
kdyby někoho něco napadlo, dejte vědět

dneska jsem se v servisním manuálu dočetl něco o regulaci botatosti směsi, ale moc moudrej z toho jejich popisu funkce nejsem, protože z toho vlastně vyplívá, že si to tak žije svym vlastním životem a není radno se s tim jakkoli zabejvat...
o víkendu na to kouknu i s diganostikou, ale teda nevim.. pěkně mě to sere..

taky mi to škube někdy jen tak při podřazeni ale hlavně když chci odněkud zmizet tak to zrovna začne škubat
už sem vymněnil vahu vzduchu, krokovej moturek svičky kabeli ještě skusim vstřiky a pak už fakt nemam šajn
.

Na mizení je dobrej David Copperfield a pak taky Marcelus Wallas....
Bóďo, promiň za OT, ale nemohl jsem odolat....

Bóďo, promiň za OT, ale nemohl jsem odolat....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
tak jsem tak dospěl k tomu, že je to asi normální. po tom co jsem měl možnost jezdit s pár dalšími auty, tak bych skoro řek, že čím výkonnější, tím větší blbosti to dělá za studena