novej dekl motoru.... nekup to kdyz to stalo 200Kč....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Pořád se to nijak nehejbe :-\ toto je poslední fotka před plničem.... pořád na to není čas.... mě ta barva v těch plechovkách snad aj uschne
Ted jak jsem na VŠ, tak to bude ještě pomalejší
no.. ted už je to v plniči, stačí jen nabrousit a stříknout, prostě práce na den ani ne, ale ted mám čas jen o víkendech,to jsem většinou v dílně ale dělám jiný auta.
Takže tak... chci si to udělat sám, když už jsem začal, tak to i skončím..
Berry: Možná myslí mě, já měl lemy v plniči asi tři roky.... ale co, na lemy to nejezdí
Přílohy
Picture_D310030m.jpg (231.03 KiB) Zobrazeno 3567 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: kadett moc pěknej, jen mi tam nějak chybí nějaký lízo, je to takový divně "placatý" ten předek...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
lízo bych klidně dal ale sehnat ho v plastu od JMS Design je trošku nemožná věc.... dobové Zender líza jsou bohužel lamino a to by se neujalo
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
deywis píše:kubi: ten popsanej podznačník vyhodit!
A to pak bude vic tuning kdyz tam neni a je to na oboustranny izolacce?
bude to vzhledově čistější když tam bude obyčejnej černej, o izolačce nepadlo ani slovo
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
kubi píše:lízo bych klidně dal ale sehnat ho v plastu od JMS Design je trošku nemožná věc.... dobové Zender líza jsou bohužel lamino a to by se neujalo
Mám doma zendera original Jms design to sehnat tak jsi král
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion) Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd