Opel Astra GSi 2.0 16V 94"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Opel Astra GSi
Zeptám se jinak. Proč tě láká astra coupé?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
připadá mi to takové atraktivnější Géčko
ten sklon čelního okna a dlouhá záď.. 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Tak jestli to chceš kvůli vzhledu... Coupé jsem neřídil, ale Gčka jsem řídil celkem často. Ex přítelkyně máma měla dvě než dostala rozum a prodala je. Pro mě naprosto nezajímavý, podprůměrný auto k řízení...
Function > Form
Function > Form
Podprůměrný auto k řízení
, ty máš ale názory. Těším se na fotky tvého auta, protože dle tvých názorů tady na fóru vůči některým autům, to bude muset být nějaké nadzemské auto.

Hujdaj a sempl klever
Od někoho kdo řídí hyundai to sedne. To je ještě víc podprůměrný
Na moje auto si budeš muset ještě počkat, ještě potřebuju dořešit pár peněz, potom začíná asi ne zrovna krátký proces hledání toho pravého a pak na něj budu ještě čekat, takže si počkáš možná i půl roku...
Jinak teď koukám že jsem nenapsal co jsem měl v plánu... Občas napíšu příspěvěk, dám odeslat a spadne net a mě to tak naštve, že se na to vykašlu. Myslel jsem že jsem to postnul. Tahle astra se mi líbí, poslední hezká astra a správnej styl úprav
Gčko by byl spíš downgrade 

Jinak teď koukám že jsem nenapsal co jsem měl v plánu... Občas napíšu příspěvěk, dám odeslat a spadne net a mě to tak naštve, že se na to vykašlu. Myslel jsem že jsem to postnul. Tahle astra se mi líbí, poslední hezká astra a správnej styl úprav

Naposledy upravil(a) Ritchma dne 30 zář 2012 16:34, celkem upraveno 1 x.
Function > Form
Function > Form
Mě přijde, že lidi už dneska hledí jenom na výkon a nejsou schopný si uvědomit, že dobrý auto nemusí mít 200 koní, ale musí se prostě dobře řídit. Takže souhlas s Ričmou.
Jinak Astra moc pěkná
Krásnej čistej styl úprav, od vnějšku, přes motor až po interier 
Jinak Astra moc pěkná

KEHO rennsport
JJ počkám a jsem vážně zvědavý, o značce hyundai se vyjadřovat nebudu (zatím mi žádnej neshořel
),ty jsi určitě v nich najezdil hodně. Jinak nemám doma jen hyundai, ale francouze i koncern. Ale nejsem tak zabedněný, každá značka má něco, takže názory o podautech mě vážně dostávaj
Sorry autorovi topicu za OT

Sorry autorovi topicu za OT
Hujdaj a sempl klever
- LiberaleMiguel
lidi mají proto /-/ hodně předsudků prostě
Taky si myslím, že Gčková Astra by byl vzhledový downgrade, podle mě snad nejhnusnější
tadle je peckovní, nebo pak jít do novější(Hačková ? nevím jak se to Opel označuje)

Taky si myslím, že Gčková Astra by byl vzhledový downgrade, podle mě snad nejhnusnější

rallik> dík
Ritchma> řídíl jsem coupe od kámoše s motorem 2.2, jezdí se s tím dobře.. je to taky takové hravé, jak je dlouhá.. tak se dobře vodí ve vysoké rychlosti přes zatáčky.. víceméně je to o pneumatikách a podvozku.. ale mojí Astru to neutře
GSíčko jsi asi neřídil, těžko říct jak by jsi ho ohodnotil.. místo elektrického posilovače má hydraulické čerpadlo poháněné řemenem.. pocit z jízdy na Koni podvozku je asi takový, jako když si zajdeš do haly na motokáry..
rallik> pro mě dobré auto prostě musí mít 200 koní.. já nejsem vyznavačem např. II Golfů s motorizací na bodu mrazu a na JOM podvozku stočeném až na asfalt. Zajímají mě vzhledově atraktivní auta se závodním duchem.. mám to víceméné jen pro zábavu.. nepotřebuju s tím dojíždět denně 50km do práce.. na to bych si koupil koncernové TDi. Takže když jsem zvyklý od 17ti let na 150ti koňové auto, které má 1100kg.. tak se opravdu tězko vybírá něco novějšího, co by mě uspokojilo.. dneska je doba BMW.. kdo má 2.0 V6 150ps tak je kink.. pro mě lůzr, protože než dám trojku vidím ho kdesi v zrcátku.. to je to co mě na tom 18ti letém autě baví.

Ritchma> řídíl jsem coupe od kámoše s motorem 2.2, jezdí se s tím dobře.. je to taky takové hravé, jak je dlouhá.. tak se dobře vodí ve vysoké rychlosti přes zatáčky.. víceméně je to o pneumatikách a podvozku.. ale mojí Astru to neutře

GSíčko jsi asi neřídil, těžko říct jak by jsi ho ohodnotil.. místo elektrického posilovače má hydraulické čerpadlo poháněné řemenem.. pocit z jízdy na Koni podvozku je asi takový, jako když si zajdeš do haly na motokáry..
rallik> pro mě dobré auto prostě musí mít 200 koní.. já nejsem vyznavačem např. II Golfů s motorizací na bodu mrazu a na JOM podvozku stočeném až na asfalt. Zajímají mě vzhledově atraktivní auta se závodním duchem.. mám to víceméné jen pro zábavu.. nepotřebuju s tím dojíždět denně 50km do práce.. na to bych si koupil koncernové TDi. Takže když jsem zvyklý od 17ti let na 150ti koňové auto, které má 1100kg.. tak se opravdu tězko vybírá něco novějšího, co by mě uspokojilo.. dneska je doba BMW.. kdo má 2.0 V6 150ps tak je kink.. pro mě lůzr, protože než dám trojku vidím ho kdesi v zrcátku.. to je to co mě na tom 18ti letém autě baví.

C20XE inside
C20XE inside
Když Gé coupé, tak 2.0 v turbíně

Každopádně za eFko oba palce nahoru
jde vidět, že víš, co děláš..

Každopádně za eFko oba palce nahoru

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
asi jó no, počkám až bude nějaké schopné turbo.. akorát tam pak bude třeba pořešit 6q převodovku
Jinak dík, tak se bavím ve volném čase 

C20XE inside
C20XE inside
pokud je něco mimo tak právě h ..gtc je pěkné ale 5dv h je oproti g astře hnusná krabice..jinak g není fakt auto na nějaké hraní,řízení nepatří mezi moc komunikativní ...čím novější auto tím horší výkony jsou ale zas ty hmotnosti jsou fakt šílené ..kdyby se ted' prodávaly auta se vzhledem tvojeho gsi tak bych to hned koupil protože ''moderní'' auta se mě hnusí
taky je jen pár moderních aut, které bych překousl
jinak k tomu řízení.. ten elektrický posilovač oproti mechaniky bude vždycky jiný.. ale je to taky o zvyku. V Géčku mi připadá, že ten posilovač je i ve vysoké rychlosti hodně měkký
ale tak H OPC bych zkusil
o Jéčku nemluvě

C20XE inside
C20XE inside
Na prodej.. kdyby někdo měl zájem a chtěl pokračovat.
C20XE inside
C20XE inside
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra GSi - For sale
dôvod predaja? :O
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
chtěl bych zkusit Géčko Coupe Turbo 

C20XE inside
C20XE inside
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
ah tak. good luck s predajom aj s géčkovou astrou 

Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
Daewoo ?
narovinu žádnej novátor to není, najeto bůh ví kolik 25-30
max ale nejsem potencionalní kupec tak je to jen jeden z nazoru na cenu tohoto kusu

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- pavelini22
- Kontaktovat uživatele:
Jak se ukazuje.. profilový obrázek o uživateli vypovídá více, než by kdo řekl.. 

The Present: 92´Astra GSi16V(C20XE M2.8.),07´Megane II GT(1.6 16V), 03´Passat B5.5(1.9TDi PD)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
druhá věc je, že řešit kolik takové auto má najeto je asi blbost ne.. jako co má kolik najeto? prosezené sedadla, nebo vyběhaný motor? Motor má přesně 158tis. Co víc je tak asi původního bez zásahu? 

C20XE inside
C20XE inside
BIGPAPA>
viděl jsi tuhle?
http://www.sportovnivozy.cz/31206-opel-astra-ostrava" onclick="window.open(this.href);return false;
a viděls jak vznikala?
TOHLE VŠEM DOPORUČUJU
http://tuningclubostrava.com/forum/view ... =3&p=14351" onclick="window.open(this.href);return false;
a za 50tis se prodala.. tak co myslíš, jsem na tom hůř ?
viděl jsi tuhle?
http://www.sportovnivozy.cz/31206-opel-astra-ostrava" onclick="window.open(this.href);return false;
a viděls jak vznikala?
TOHLE VŠEM DOPORUČUJU

http://tuningclubostrava.com/forum/view ... =3&p=14351" onclick="window.open(this.href);return false;
C20XE inside
C20XE inside
koukal jsem že to je hezky udělaný auto
ja ti nevim, neorientuju se v cenách aut, momentálně řeším stavební meterial... nějak mě to nezajímá po jiný netoužim, jen jsem koukal na DE inzerci kolik se tam pohybujou stejný ročíky
tak jsem nahodil cenu v přepočtu z eura

ja ti nevim, neorientuju se v cenách aut, momentálně řeším stavební meterial... nějak mě to nezajímá po jiný netoužim, jen jsem koukal na DE inzerci kolik se tam pohybujou stejný ročíky

To ses asi seknul v kurzu
Astra GSi 16V co my tady řežem se tam prodává za 30tis
Jinak, já jen ten holý skelet s podvozkem a 8V motorem koupil za 40tis 

C20XE inside
C20XE inside
no ty bláho, doufám že to viděl nový majitelLukin_GSi píše: viděl jsi tuhle?
a viděls jak vznikala?
TOHLE VŠEM DOPORUČUJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To žes koupil skelet s motorem za 40 znamená co? NicLukin_GSi píše:To ses asi seknul v kurzuAstra GSi 16V co my tady řežem se tam prodává za 30tis
Jinak, já jen ten holý skelet s podvozkem a 8V motorem koupil za 40tis

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- LiberaleMiguel
treba se najde nejaky magor, me loni kolega z prace ukecaval at mu dam sovje za 160 

kubi> právě to je o tom.. až to kupec uvidí, od stolu je každý chytrý
Je tam hafo hoodně dobrých věcí.. ten bývalý majitel chtěl původné 70tis.. pak spadl na 60tis a nakonec mi to nechal za 40 bez kol, že to byl známého známý.. jinak by to vzal někdo jiný.

C20XE inside
C20XE inside
a tak on se nějaký blbec najde co ti za to dá nesmysl, to je fakt 

Nosce te ipsum - know thyself