Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Ze sobotniho tripu... 

- Přílohy
-
- TTS_0005.jpg (234.9 KiB) Zobrazeno 3185 x
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jirko taky porad stejne
Momentalne nedobrovolne odlehcuji auto (cti koroze)

- Jirka.Kolouch
Jo, jenže Sunny aspoň nějak jede; ale tak zato mně to aspoň pěkně chrochtá
S korozí si umíme poradit, něni problema, šéfe

S korozí si umíme poradit, něni problema, šéfe

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
Promazány největší hovínka 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem tu neviděl nějaké jeho moudro dokáže to zlepšit náladu 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Tady dřív hodně lidí dokázalo zvednout náladu...bleach, kybleachek, audinar, hebmilo, někdo bude pamatovat i tom2racekiller apod., přehnanym moderovánim se to zabíjí 

sw20
ani přeformulování otřepané a dosti trapné fráze od cikána ze slovače to tu pozdvihne 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Zemi tady byl rano.
- LiberaleMiguel

perlaři dost! fazi byl hebmilo!schade.fan píše:Tady dřív hodně lidí dokázalo zvednout náladu...bleach, kybleachek, audinar, hebmilo, někdo bude pamatovat i tom2racekiller apod., přehnanym moderovánim se to zabíjí
ještě chybí Qwer a jeho jízda minimálně v osmi lidech na babetě
tf jde do sraček... chce to nějaký hnojivo vypít...
štyrykrátštyry tédéí
kdyby na te koreji byl serovej naraznik tak to bude tak o milion procent hezci 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel
ten zůstal ve Scenicu
navíc to je ten nejstarší model a tam ten nárazník moc hezký teda nebyl http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9930_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale jo vypada to hezky
Jen rikam, dal bych jine kola, cerno stribrne a tak o dva cm ven
A zrcatka bych tam rubnul rejsink http://www.zshop.ca/wp-content/uploads/ ... or-rx7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

A zrcatka bych tam rubnul rejsink http://www.zshop.ca/wp-content/uploads/ ... or-rx7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- LiberaleMiguel
uvažoval jsem, že středy těch kol hodim do černé a nechám leštěny límec, ale černá ty kola prostě ještě zmenší a znevýrazní, takže jebat 
a ty zrcátka
se mi teda fakt fest nelíbí 

a ty zrcátka

Oni někteří "moderátoři" to tady berou moc prestižně, hlavně ten POKEC je třeba držet na uzdě, že Bohuši? Aneb dej blbovi funkci....samže ti post.schade.fan píše:Tady dřív hodně lidí dokázalo zvednout náladu...bleach, kybleachek, audinar, hebmilo, někdo bude pamatovat i tom2racekiller apod., přehnanym moderovánim se to zabíjí
A teď to, prosím, někdo smažte a zabanujte mě, ať je pořádek

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
sehnat toto: http://swotti.starmedia.com/tmp/swotti/ ... Coupe2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;LiberaleMiguel píše:ten zůstal ve Scenicunavíc to je ten nejstarší model a tam ten nárazník moc hezký teda nebyl http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9930_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel
Ten muj naraznik je o 5cm vyssi, vypadalo by to pak blbe
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musim rict, ze na korejci pekny kola
Taky jsem premyslel, ze napisu, at jsou vylestene limce a cerne stredy, ale je fakt, ze by to opticky zmensilo a jeste vice zalezlo, takto dobre, mozna i kdyby auto bylo cele v jednotne barve (pokud jsi tam chtel nejaky vyrazny prvek, tak treba cernou strechu nechat) a ty kola k tomu, ze to bude takove ucele, ale hlavne, ze se to libi tobe a rikam kola jsou pekny 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- LiberaleMiguel
abych pravdu rek, tak to lakovani uz se mi moc nelibi
ma to ted kazdy druhy takhle zrobene :-/

Chceš pro jistotu smazat i bankovní účet a údaje z matriky?Starlet píše:Oni někteří "moderátoři" to tady berou moc prestižně, hlavně ten POKEC je třeba držet na uzdě, že Bohuši? Aneb dej blbovi funkci....samže ti post.schade.fan píše:Tady dřív hodně lidí dokázalo zvednout náladu...bleach, kybleachek, audinar, hebmilo, někdo bude pamatovat i tom2racekiller apod., přehnanym moderovánim se to zabíjí
A teď to, prosím, někdo smažte a zabanujte mě, ať je pořádek

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Tento způsob podzimu zdá se mi poněkud nevhodný - foceno včera (tma, zima, mlha, hnus)
BTW s motorem 1.2TSI/ 63kW najeto 22tis. km a nemůžu si stěžovat (vlastně ani nesmím, zaměstnavatel by mě ztrestal
)
BTW s motorem 1.2TSI/ 63kW najeto 22tis. km a nemůžu si stěžovat (vlastně ani nesmím, zaměstnavatel by mě ztrestal

- Přílohy
-
- 09102012213.jpg (251.33 KiB) Zobrazeno 2477 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Jo, je to hnus, ale nárazník nech, až tak hrozně odlišný od série není, jak píše markus...LiberaleMiguel píše:abych pravdu rek, tak to lakovani uz se mi moc nelibima to ted kazdy druhy takhle zrobene :-/
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Kane: Za kolik to jezdi? Mesto / mimo / komb.
Mam jednoho znamyho kecala co to ma tvrdi jak mu to jezdi porad za 5 i ve meste
Mam jednoho znamyho kecala co to ma tvrdi jak mu to jezdi porad za 5 i ve meste

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi pojmenoval toho znameho spravne:
Kamarad i zdejsi clen to nyni koupil spolecne pritelkyni (auto melo najeto 5.500km predvadeci auto od autorizovaneho prodejce Škoda - Přerost a Švorc)a spotreba tam 5,5L - 7,5L, ale dle styl jizdy, ale prumer je tam přes 6L.
My mame doma Octavii 2 Facelift 1.2 TSI 77Kw a spotreba je stejna jako o toho slabsiho motoru od 5,5L do 7,5L, dle toho v jakem provozu jezdis. Ale co jsem slysel od uzivatelu tohoto motoru tak spotreby jsou v prumeru tech 6L-6,5L
Kamarad i zdejsi clen to nyni koupil spolecne pritelkyni (auto melo najeto 5.500km predvadeci auto od autorizovaneho prodejce Škoda - Přerost a Švorc)a spotreba tam 5,5L - 7,5L, ale dle styl jizdy, ale prumer je tam přes 6L.
My mame doma Octavii 2 Facelift 1.2 TSI 77Kw a spotreba je stejna jako o toho slabsiho motoru od 5,5L do 7,5L, dle toho v jakem provozu jezdis. Ale co jsem slysel od uzivatelu tohoto motoru tak spotreby jsou v prumeru tech 6L-6,5L
Jo to uz je lepsi

Dokážu si představit, že stylem Klobouk Hardcore se v kombinaci okolo pěti jezdit dá. Já mám dlouhodobou 6,4, přičemž jezdím 75% po dálnici a tam si to docela vezme... Když občas jezdím město/mimoměsto, tak cca 6...
K těm známým - živě si pamatuju na fanatický diskuze majitelů Oktávek TDI zhruba 7 let zpátky. Všem to jelo 260 a žralo 4 na sto...
K těm známým - živě si pamatuju na fanatický diskuze majitelů Oktávek TDI zhruba 7 let zpátky. Všem to jelo 260 a žralo 4 na sto...
A nekdo za ty 4 jezdi doted 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kane13: To ani nemusis chodit 7let zpatky, takovy dementi jsou i dneska
Milosi jeste abycho pripadne uvedl nejaka technicka speicifika, ktera muzou delat rozdil, ono 1.2TSI 63Kw, co ma Kane a kamaradova pritelkyne ma 5q prevodovku, a Kokta 1.2 TSI 77Kw jak mame doma, tak ta ma 6q prevodovku a na dalnici je to velky pomocnik pro snizeni spotreby.
Minuly vikend jsem jel v nedeli Praha - Plzen - Praha a spotreba byla 6,3L po celem dnu jezdeni a to nas stihla docela kolona, jak jsou na D5 ted ty dve zuzeni jedna na 43km a pak myslim na 17km.

Milosi jeste abycho pripadne uvedl nejaka technicka speicifika, ktera muzou delat rozdil, ono 1.2TSI 63Kw, co ma Kane a kamaradova pritelkyne ma 5q prevodovku, a Kokta 1.2 TSI 77Kw jak mame doma, tak ta ma 6q prevodovku a na dalnici je to velky pomocnik pro snizeni spotreby.
Minuly vikend jsem jel v nedeli Praha - Plzen - Praha a spotreba byla 6,3L po celem dnu jezdeni a to nas stihla docela kolona, jak jsou na D5 ted ty dve zuzeni jedna na 43km a pak myslim na 17km.