ČKP - Nezaplacení zaplaceného povinného ručení??? - pls help

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Jirka.Kolouch

ČKP - Nezaplacení zaplaceného povinného ručení??? - pls help

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

PROSÍM RYCHLOU RADU :|

Právě mi došel dopis, že nebylo zaplacené povinné ručení za Feldu, za období 31.3.2011 až 31.6.2011.
Pokuta činí necelých 5 tis..

Povinné ručení jsem 31.3.2011 zaplatil na 1/4 roku u zprostředkovatele ( společnost STS Consult) hotově. Smlouvu o uzavřeném povinném ručení mám, doklad o zaplacení jsem ale nenašel :kladivo:

Co teď dělat, jak to řešit? Platit to kvůli tomu, že je bordel, nehodlám
Zabit, pochcat, zakopat nebo jen poslat naskenovanou smlouvu na ČKP,...? Za rady díky...
Naposledy upravil(a) Jirka.Kolouch dne 11 zář 2012 20:04, celkem upraveno 1 x.
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ČKP - Nezaplacení zaplaceného povinného ručení??? - pls

Příspěvek od Rudi »

je tu na to téma a více méně sis odpověděl 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Jirka.Kolouch píše: až 31.6.2011
WTF? :lol:

18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

joo pokuď nemáš doklad o zaplacení tak nijaká pomoc není :( :(
leda že by jsi kontaktoval toho zprostředkovatele a ten by měl mít kopii dokladu o zaplacení (pokuď to tedy zaplatil)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V
www.laserklinsky.cz

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Poslal bych jen kopii smlouvy. Více bych neřešil, jelikož zaplaceno/nezaplaceno je problém pojišťovny a ne ČKP.

Přesunout do správného topicu.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

SubTera píše:
Jirka.Kolouch píše: až 31.6.2011
WTF? :lol:
Dobře, tak 30tého :lol:

Jinak myslel jsem, že to bylo placené hotově, ale zjistil jsem, že z účtu, fuuuuuuu :hlazeni
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

me vzdycky pomohlo rovnou zavolat na tu kancelar pojistitelu a vyresilo se to. tam ti jiste poradi lip nez na tf. neboj se jich, jsou tam normalni lide a jen delaj svouju praci.
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

lisky píše:me vzdycky pomohlo rovnou zavolat na tu kancelar pojistitelu a vyresilo se to. tam ti jiste poradi lip nez na tf. neboj se jich, jsou tam normalni lide a jen delaj svouju praci.
Podle poslední věty- Ty tam pracuješ? :D :D :D
Nafta & benzín

milonovo

Příspěvek od milonovo »

lisky píše:me vzdycky pomohlo rovnou zavolat na tu kancelar pojistitelu a vyresilo se to. tam ti jiste poradi lip nez na tf. neboj se jich, jsou tam normalni lide a jen delaj svouju praci.
Děláš si prdel? Volal jsem tam jednou a vůbec to nebylo v tomhle duchu, dělají svojí práci stylem zaplať nebo zaplatíš ještě víc a nejsme tady od toho, abysme se Ti z něčeho zpovídali, podle zákona ...... Zmrdi, nic jinýho, pokud tam děláš, jseš taky zmrd. Dozorci v lágrech např. taky jen dělali svoji práci, ale tam se dá přemejšlět o tom, jestli měli výběr.

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Mám stejnou zkušenost jako milonovo. Nikdo mi na infolince neporadil a slečna plácala úplný nesmysli - nebyla mi ani schopna říct, s jakým variabilem mám zaplatit přepočítanou "pokutu" (měl jsem tam 3 dny oprávněně).
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

hochu vysr*l bych se na podobné společnosti jako sts atd...už jen to že mají každý den inzerát v novinách o náboru nových ''pracovníků'' napovídá hodně a nic dobrého to není...

kentoya

Příspěvek od kentoya »

že to znovu vytahuji, tak nějak se ke mě dostalo, že si lobista pro čkp nechal udělat vloni novelu a že teoreticky už se nedá vykecat na to, že auto je odstavené mimo pozemní komunikace
pokud je tu nějaký právník, který se o tohle zajímá, jak to s tou novelou vlastně je
a dejme tomu čistě teoreticky
jelikož cizinec který zde pobývá méně jak tuším 180 dnů, nemá povinnost na sebe přepisovat auto
tak by mě zajímalo, jestli jde tohle
dejme tomu že vlastním auto, a dva roky jsem sral na pojistku jelikož bez novely mohlo auto být odstaveno na soukromém pozemku a značky nemusely být v depositu, což se změnilo
a protože znám srba Stojana Jakotyče a je to řekněme přítel, tak by mě zajímalo, jestli na základě kupní smlouvy, která je nadřazená registru, mu mohu vůz prodat, aniž bych nechal zavést zápis do registru, s odvoláním na to, že stojan jako cizinec se v české republice pohybuje max 60 dnů v roce, a tudíž nemusí vozidlo registrovat
je mi jasné, že bych měl vozidlo v registru odhlásit na stojana, ale prodal jsem mu vozidlo a předal velký TP s tím že si o přepis zažádá sám, že umí česky
samozřejmě že stojan je osoba jejíž újmu bych pocítil jako újmu na sobě vlastním, jelikož ho píchám do zadnice, takže v žádném případě nehodlám zveřejnit jeho bydliště, ani rodné číslo, jen jméno a příjmení a kupní smlouvu taky nepředložím, jelikož obsahuje citlivé údaje, pokud předložím budou citlivé údaje začerněny a bude to kopie nevalné kvality
jde o to, že když mi čkp napíše, že je odkážu na stojana
a at si ho hledají

teoreticky by to mělo projít, teoreticky mě můžou poslat ke správnímu řízení teoreticky stále píchám stojana čili je stále osoba blízká (újma)
jak by to dopadlo, jaké jsou šance

zatím staré věci řeším odstaveno na soukromé ploše, ale to mi za chvilku skončí
díky
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

starter

Příspěvek od starter »

vygůgli si nějaký adresy v číně a daj pokoj, napiš smlouvu rozsypaným čajem o můžou ti....
odtah od 7kč/km 731810210

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

milonovo píše:Zmrdi, nic jinýho, pokud tam děláš, jseš taky zmrd
:mrgreen: tady se člověk fakt pobaví. kentoya taky dobrý 8) :D

celou zasraneckou ČKP zrušit... jinak mě dělá kámoš na stojící auta povinný ručení od kooperativy za pár kil ročně, je to snad na veterány nebo co, ale on mi to uzavře na jakýkoli auto, jenom kvůli buzerantský ČKP
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a není lepší hodit značky stojícího auta do depozitu?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

kentoya

Příspěvek od kentoya »

pak ještě jedna otázečka
vozidlo musí být pojištěno, je někde nějaká specifikace jak a kde pojištěno, že z toho jasně vyplývá o které pojištovny jde?
jde o to že pojištovny musí být státem schváleny k pojištování a musí mít zajištovnu, jinak nemůžou makat
jestli se třeba nedá založit pojištovací společnost, která by nemusela být státem schválena, a nemusela mít zajištovnu, která by vystavovala pouze POV na odstavené vozidla třeba za 100kč na rok kde by bylo jasně uvedeno samozřejmě slušně napsáno, že to není pojištění na náhradu škody, tudíž bych nemusel mít zajištovnu, ale pouze pro potřeby čkp, jak píšu muselo by se to napsat nějak aby to bylo jasné a přitom za nic neručit
prostě překazit čkp příjem, a vytřít jim zrak

bigpapa není to lepší tady jde o princip, že jsme jediný stát ve kterém tohle je, prostě těžká zmrdovina, pokud je něco lepšího, tak kontrola zelené karty, nekáš zaplat čkp, nejezdíš platit nemusíš

ono totiž tyhle zákony vedou k jedinému, které bude pokračovat i v jiných odvětvích, máš na zahradě studnu tak plat, to že v ní nemáš čerpadlo a jsi řádně napojen na obecní rozvod, nevadí tak ji zasypej nebo plat, ale ty ji máš proto že tam byla a kdyby náhodou netekla voda obecní, nejsi odkázán na druhé, nebo ji nechej zamknout a klíček dej do depozita na obecní úřad, máš v rezervě na střeše komín na tuhá paliva? plat jak mourovatej, že topíš elektřinou a komín nepoužíváš 10 let, neva plat za kominíka revizi a ještě státu, nebo ten komín zanes do depozita na obec, máš doma destilační sadu a destiluješ si pouze vodu do chladiče, nevadí můžeš pálit slivovici, a protože se chlastá v průměru 10 litrů hlava rok, tak nám zaplat dan z 10 litrů alkoholu, nebo ji vyhod a nedestiluj vodu a nebo ji zanes do depozita na obec a tam si chod destilovat vodu
bla bla bla sračky a je toho moc co by se dalo takhle dělat
ten zákon není o ničem jiném než o vydírání peněz z lidí, fajn at čkp funguje, chytnou tě na cestě bez pojistky plat, způsobíš havárku bez pojistky zaplatí čkp a z tebe at sedře kůži, je mi to šumák, ale tohle není řešení a proti tomu je potřeba nějak bojovat
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

kentoya naprostej souhlas 8)

jinak jak píšeš o tom povinnym, tak právě o něčem takovym jsem mluvil. není to teda 100,- na rok, ale na jedno auto platím asi 400,- (2,1l) a na druhý asi 800,- (3,0l)
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Odpovědět

Zpět na „Pokec“