chtel bych tam jeste vetsi brzdy a sportovnejsi podvozek a predni naraznik irmscher pak uz budu spokojenej:)spis teda hlavne ty brzdy to auto moc nebrzdi
>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
ma milion kosmetickych vad
koroze je potvora a furt je po kroupech a ten lakyra furt neni schopny to nalakovat bohuzel je to znamej takze si to muze dovolit
chtel bych tam jeste vetsi brzdy a sportovnejsi podvozek a predni naraznik irmscher pak uz budu spokojenej:)spis teda hlavne ty brzdy to auto moc nebrzdi
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
a zadek by chtěl taky aspoň fejs nárazník 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
to max opet irmscher ale jinak face naraznik neni hezkej me se libi jen teda kdyz uz tak face predek:)a jeste bych zapomnel na face listy na dvere, tyhle stare uz nechci nikdy videt 
a jeste tedka mi prijdou ostrikovace svetel jen na paradu ne na strikani
jedina polozka co mi chybi do plne palby z meho rocniku 
a jeste tedka mi prijdou ostrikovace svetel jen na paradu ne na strikani
Naposledy upravil(a) xciba dne 10 říj 2012 21:14, celkem upraveno 1 x.
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
pěkně nablejskaný, leskne se jak psí kulky
to že si nespokojený s detailama je zdravý, horší by to bylo naopak,...
máš ji hooodně vymazlenou
to že si nespokojený s detailama je zdravý, horší by to bylo naopak,...
máš ji hooodně vymazlenou
Opel Astra F C20XE
xciba: a co kůže, navi, pal PC? to máš?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- petanek192
Soudě dle limitu v rv tak si myslim ze ne ale jinak pecka taky bych chtel vylestit
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
BIGPAPA: v roce 97 mam max vybavu co sla mit vcetne lahudek jako jsou dofukovaci zadni tlumice a ofuk zadnich oken
jinak co se tyce kuze tak mam recara z verze sport, ty se v kuzi delaly snad jen za bud neskutecnej priplatek, nebo vubec a nekdo si to nechal jen potahnout co jsem videl fotky, ale v katalagu to nebylo, potom mam zalusk na ty recara z face a ty uz jsou v kuzi bezne- ale tam uz je trosku problem s pasama predelat, tak jsem to zatim nechal a mam tu jen do zasoby opet latkove a ty asi necham precalounit:)
navi nemam ta je az od 98 a kdyz uz navi tak opet tu barevnou ale to bych musel mit origo radio z face
a pal. pc je u V6 standart:), ale az tata bude kuchat omegu mozna si tu barvnou navi predelam k sobe at je sranda
lestit auto je fakt uz magorina nikomu moc nedoporucuju se do toho poustet pokud si tim nechce vydelavat
jinak co se tyce kuze tak mam recara z verze sport, ty se v kuzi delaly snad jen za bud neskutecnej priplatek, nebo vubec a nekdo si to nechal jen potahnout co jsem videl fotky, ale v katalagu to nebylo, potom mam zalusk na ty recara z face a ty uz jsou v kuzi bezne- ale tam uz je trosku problem s pasama predelat, tak jsem to zatim nechal a mam tu jen do zasoby opet latkove a ty asi necham precalounit:)
navi nemam ta je az od 98 a kdyz uz navi tak opet tu barevnou ale to bych musel mit origo radio z face
a pal. pc je u V6 standart:), ale az tata bude kuchat omegu mozna si tu barvnou navi predelam k sobe at je sranda
lestit auto je fakt uz magorina nikomu moc nedoporucuju se do toho poustet pokud si tim nechce vydelavat
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

nevím no.. 8x16 ET60 205/45, pocit z řízení neskutečný.. nevím jestli to je tím ETčkem? to zatočí ještě dřív, než to chci udělat
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan: Hodně pěkně 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
závist 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A nemůže to bejt gumama? Na čem si jezdil předtím?Lukin_GSi píše:
nevím no.. 8x16 ET60 205/45, pocit z řízení neskutečný.. nevím jestli to je tím ETčkem? to zatočí ještě dřív, než to chci udělat![]()
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
hehe ty GTčka jsou tu poslední dobou častěji
jen tak dál..
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
Jsou na tom Bridgestone Turanza ER300 205/45, ale vepředu je 0mm vzorku a na zadních tak mínus 2 mm.. gumou to nebude.. měl jsem už i 7,5x16 ET35 s gumou 195/40 Dunlop SP SPort 9000 a nebylo to takové ostré.. pak byly 7x15 ET25 s gumou 195/50 a to bylo nejhorší.. takhle to bylo úplně nedotáčivé.. při plném rejdu vždycky jedno přední kolo odskočio.. to určitě dělá ten zális... čím menší ET.. čím dál je střed disku od osy čepu, tím se to hůř řídí 
C20XE inside
C20XE inside
tak zális dělá hodně.. přecijen když máš malí et tak točíš dá se říct větší částí kola.. 100% musíš cejtit i na volantu že ten posilovač s tim nemá tolik práce když maš teď et60.. a řekl bych že to bude k dobru přecijen Speedline corse který teď shánim maj taky et kolem 40 při 7x15...
Astra F 1,6Si 74kW
taky mam sníženo

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan: Tak teda to je bomba, fakt paradni 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Byl jsem si teď večer zalítat, nabral jsem za 400,- benálu a jezdil stoupavé zatáčky, rozjezdy z 0 do 200 a brzdil na 0.. po 2h takového ježdění mě bolely ramena jak sviňa.. tak už jsem toho chtěl nechat.. jel jsem asi 150 a že zastavím.. šlápnul jsem po brzdě až na podlahu (ABS OFF) a nic.. ani kola už to nebloklo.. (Brembo MAX x Textar).. tak jsem tak nějak dobrzdil a že sjedu na kraj.. dám jedničku.. pouštím spojku a nic.. vylezu ven.. dívám se... kotouče červené, spodek svodů červený a spojka (Luk) asi přehřatá.. zatlačil jsem to na bok a dal tomu 5min.. trošku to schladlo, startnul jsem a všecko v pohodě... akorat takhle zahřatý olej (GM 10w40) už u omezovače nebyl nic moc, byly trošku slyšet hydra.. takže pořád je co ladit do extrému. Ale jsem s tím fakt spokojený.. při perfektním rozjezdu na jedničku za dva a i ty velké 17" kola to rozklouže.. to je fakt na blbnutí, pak už jsem byl celý rozlámaný a bylo mi špatně
GSi.. mám to rád.
18 let starý stroj, ale zábava jak s miminem.

18 let starý stroj, ale zábava jak s miminem.

C20XE inside
C20XE inside
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A duvod, proc 2 hodiny jezdis 0 az 200 a pak brzdis na 0 je jaky?
- petanek192
A za 400
.
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Ivan> tak ty úseky nejsou dlouhé jako dálnice, musíš se otočit.. odbočit apod. 
C20XE inside
C20XE inside
Taky nechápu, chudák auto...Ivan píše:A duvod, proc 2 hodiny jezdis 0 az 200 a pak brzdis na 0 je jaky?
BTW, jak často měníš olej při takovym zacházení??
500-1000km??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Proč? Pokud leje kvalitní olej tak nevidim důvod proč by měl měnit tak často....
Astra F 1,6Si 74kW
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš nějakou 10W-60? Třeba Castrol TWS 10W-60 nebo neco od Selenie?
Jinak určitě Starlet bral ten km nájezd s nadsázkou, ale třeba tak každých 7-8tis km výměna by nebyla špatná
Koukám, ze Astra dostala pěkně "pod vocas" , ať pořád dobře slouží a dělá radost
Jinak určitě Starlet bral ten km nájezd s nadsázkou, ale třeba tak každých 7-8tis km výměna by nebyla špatná
Koukám, ze Astra dostala pěkně "pod vocas" , ať pořád dobře slouží a dělá radost
nebo od liqui moly ty taky dělaj hodně dobrý oleje... osobně leju a nadmíru spokojen... jinak 7-10tis je pro opely bych řekl takovej akurátní interval kor pokud sou honěný...
Astra F 1,6Si 74kW
Tak bavíme se o 10W-40, s timhle zacházenim bych ho tam měl tak do 5000km...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet> proč chudák, od čeho to je jako? po 500km měnit olej?? proč jako? Já ho nepřevařím.. mám olejový chladič.
Leju do toho pořád 10w40, asi na tom nebudu nic měnit..
Berry> nic neobyvklého, my tak spolu blbnem pořád
Však jsi to měl.. asi to znáš ne.. s tím nejde jezdit jak s HTP..
Berry> nic neobyvklého, my tak spolu blbnem pořád
C20XE inside
C20XE inside
Tvoje auto, tvůj boj....Lukin_GSi píše:Starlet> proč chudák, od čeho to je jako? po 500km měnit olej?? proč jako? Já ho nepřevařím.. mám olejový chladič.
Berry> nic neobyvklého, my tak spolu blbnem pořádVšak jsi to měl.. asi to znáš ne.. s tím nejde jezdit jak s HTP..
500 km byla nadsázka, neřeš...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to mi povídejLukin_GSi píše:Berry> nic neobyvklého, my tak spolu blbnem pořádVšak jsi to měl.. asi to znáš ne.. s tím nejde jezdit jak s HTP..