čirá/tuzingová optika?
čirá/tuzingová optika?
Mám dotaz na všechny co vyměnili OME přední světlomety za ty čínský optiky jestli jim to svití lépe, či nikoliv. Abych upřesnil důvod proč se ptám, Na mý Caddyně mám vyrezlí světlomety a origináli vyloženě levný nejsou, tak sem si říkal proč nekoupit něco čirýho..ale chci vědět jestli svítí lépe,nebo hůř než origináli..konkrétně chci tyto: http://www.tuningoptika.cz/scripts/podr ... p?IDZ=2617" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo toto: http://www.tuningoptika.cz/scripts/podr ... p?IDZ=4026" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo toto: http://www.tuningoptika.cz/scripts/podr ... p?IDZ=4026" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Dejv dne 19 říj 2012 08:06, celkem upraveno 1 x.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Re: čirá/tuzingová optika?
vetsinou to sviti vic napicu, je to krasny poozlatko, ale vetsinou to nejde poradne seridit aby to kreslilo podle regloskopu tak ja to ma svitit a za dva roky sou tak vysusovany, ze budes muset koupit dalsi, nejdou ty origo lampy rozebrat? mam cloveka co renovuje paraboly-dela veterany, je lacinej a prace od nej perfektni, me delal paraboly na bawo-kovova parabola v dalce a plastova v cocce-potkavacky a staly ty 4 svetla do litru i s postou 

cabrio bukvice
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Vydrží vážně max dva max tři roky. Ale přišlo mi že svití min stejně možná líp jak origo. Měl jsem tři sady na dvou tigrách.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Niekto tu na fore ponúkal sprostredkovanie nakupu tovaru z PL Allegra http://allegro.pl/polo-classic-caddy-95 ... 37837.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tak já s tímhle autem moc nenajedu..do 15tkm ročně a dýl jak rok ho zase určitě mít nebudu..jde mi prostě o to že chci něco co bude dobře svítit v noci..začínám mít trochu probléme s viděním 

návštěva očního lékaře a brýle výjdou levnějí 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
máca, myslíš, že by šlo zařídit pokovení plastovejch parabol? zrovna jsem se chystal je posílat na renovaci, kde to vyjde nějak do litra s poštou, ale tak jsou jenom dvě žejo 
mám to už vyndaný... díky

mám to už vyndaný... díky
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
tam jsem bohužel poměrně často...chci si posledních pár let za volantem užít než odevzdám řidičské oprávněníBIGPAPA píše:návštěva očního lékaře a brýle výjdou levnějí

tak to je pak pruser
a nějakej zakrok by nepomohl?

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
se ješke neví. za deset let se prý uvidí(teda voni,já už asi moc ne
)

Z hladiska následného predaja by som dal náhrady, na tie tuzerské číny sa každý pozerá a hned rozmýšla čo s tým mohlo byť
nemyslím že zrovna u 16let starý Caddyny by něco takovýho řešil
ale to všchno je fuk..já se ptal jak vám to svítí(ti co měnili)

ale to všchno je fuk..já se ptal jak vám to svítí(ti co měnili)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V drtivé většině případů si nepomůžeš - jsou to mimořádně nekvalitní výrobky, které nic nevydrží, budeš mít problémy na technické i u PČR. Sežeň něco origo z vrakoviště.Dejv píše:Mám dotaz na všechny co vyměnili OME přední světlomety za ty čínský optiky jestli jim to svití lépe, či nikoliv. Abych upřesnil důvod proč se ptám, Na mý Caddyně mám vyrezlí světlomety a origináli vyloženě levný nejsou, tak sem si říkal proč nekoupit něco čirýho..ale chci vědět jestli svítí lépe,nebo hůř než origináli..konkrétně chci tyto: http://www.tuningoptika.cz/scripts/podr ... p?IDZ=2617" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo toto:http://www.tuningoptika.cz/scripts/podr ... p?IDZ=4026

nesetkali jste se někdo s těmito světly na kangoo? povedlo se mi vygooglit jen něco málo na ebay, ale jen levou lampu a ještě pro levostrannej provoz

ja mel jedny AE s čočkou na astre a svitilo to nic moc, pak jsme dal lepsi zarovku ale stejne nic moc horsi nez origo a pak sem tam narval xenon a to uz bylo o dos lepsi
je zase fakt ze jsem kupoval zarovky do 200 ne osram atd.. za 700 

nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
a jakou máte zkušenost s těma čínama s xenonama??? potřebuju na A6 vyměnit svoje osleplé světlomety (vypalená čočka) za nějaké nové .... tak bud ty angeleys a nebo pak nějaké značky DEPO ale to prý taky nic moc....a 9tku za světlomet se mi dávat nechce... díky
měl jsem v Sonarech na Vectře Hidky přes rok a pul a fungovaly fajn a teď jezdí zase na jiné 

tak tak.. na omeze jsem mel taky angely od sonaru a svitilo to lip jak origo
samo s tema hid xenonama:)a narozdil od dep, na me nikdo neblikal protoze se to dalo seridit jako origo svetla
a depa jsou zoufale svetla..

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI