Chtěl bych poprosit zkušenější ohledně nastavení zasilovače,jelikož jsem se nikde sám nebyl schopný dopátrat potřebných informací.Jedná se konkrétně o hodnoty pásmových propustí.Pro názornost jsem udělal obrázek.Když mám na zesilovači popsané akorát hodnoty krajní,tedy nejnižší a nejvyšší.Jak je rozpočítán ten zbytek kde jsou jen tečky?Je to 40-100-200-300-400?Nebo je to rozpočítané na čtyři pásma tedy vždy po 90.díky všem za rady.
Nastavení pásmových propustí na zesilovači
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: Nastavení pásmových propustí na zesilovači
Podívej se ke mně na web do Poradny - http://www.autoaudio.wsc.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná jsem to špatně napsal,nejde mě o přesné nastavení pásmových propustí,nějáké hodnoty.Jde mě o to jaké "čísla jsou místo těch teček" na tom potenciometru,respektive jaké je krokování,toto jsem se nikde nedozvěděl.
No to snad není takový problém. Jestliže máš rozsah 40 až 400 Hz pak je jeden dílek 90 Hz. První je značka je 40 Hz, druhá 130 Hz atd. Mezi nimi nastavení odhadem.
Díky moc,právě jsem si nebyl jistý jestli je to po těch 90 nebo po stovce jak jsem psal v prvním příspěvku.