oprava noťasu
Moderátor: Rudi
oprava noťasu
Na kolik by mohla vyjít oprava HP Compaq 6735b pokud to teda ještě jde, nejspíše prý odešla základní deska, prvně blikala obrazovka, pak už nenajela vůbec. Předtím jel větrák často naplno jakoby se pořád přehříval i bez zátěže. Vyplatí se to nechat vyměnit nebo spíše rovnou vyhodit? díky
Re: oprava noťasu
já měl problém s ntbkem taky, u mě šlo o invertor a kloub... nechal jsem to opravit a odešly další tři věci
kašli na to, kup novej
tydle věci vydrží záruku a pak nashle 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Já taky dával na opravu notebook HP (ProBook 4515s novej stál 13k) když sem tam pak přišel řekl mi že je špatná zákl. deska a oprava bude stát 6k, dal sem mu 500 za zjištění, šel jsem dom a notebook vyhodil 

A Aceru urcitekubi píše:tydle věci vydrží záruku a pak nashle

ta deska te bude stat kolem 6-7k... zvaz si, zdali se to vyplati, kdyz novej uplne stejnej stoji kolem 10k...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
+ 1SubTera píše:A Aceru urciteale s Dellem mam jen ty nejlepsi zkusenosti.

Pokud je opravdu v háji základní deska, tak se to z 99% nevyplatí opravovat

nevyplatí 
promin že se sem vseru, já mám acer extensa a rupl sem displej (bude mít už 6 roků) proto nechci kupovat diplej za litr až dva navíc použitý (potřebuju displej a horní kryt) proto se chci zeptat jestli mají notebooky stejné konektory displeju pro připojení do základní desky. Děkuji

promin že se sem vseru, já mám acer extensa a rupl sem displej (bude mít už 6 roků) proto nechci kupovat diplej za litr až dva navíc použitý (potřebuju displej a horní kryt) proto se chci zeptat jestli mají notebooky stejné konektory displeju pro připojení do základní desky. Děkuji
jak které
u stejne značky(neje) a stejného rozměru a rozlišení displeje mívají stejné konektory
jinak pokud ti odešla základovka, tak je to bud na výměnu, nebo zkusit přepájet chipy pár lidí to dělá... je to poslední šance, jak to zachranit.. pak už jedině polička nebo sběrný dvůr

jinak pokud ti odešla základovka, tak je to bud na výměnu, nebo zkusit přepájet chipy pár lidí to dělá... je to poslední šance, jak to zachranit.. pak už jedině polička nebo sběrný dvůr

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
neco takoveho sem cekal no, co se da delat