Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
pokud tě trápí nedostatek financi na hlinikače tak zavolej do TV Nova, myslím že to rádi odvysílají a zřídí ti nějaký účetspyker píše:přesně tak vpředu 8" 195/40 a vzadu 9" 195/45 ve 14" poklice zakrejvaj 4 druhy sprejů ... kola jsem zkusil jak to bude vypadat... příští rok jdou na to 16" hlavně by mi měli přijít plastový nástavce který jsem měl předtím a to předtím nikdo nic neřekl
nevypada to zle, ještě kola vyměnit ale ať už to vypadá jak chce jsem rád že už to nemáš jak cirkusové autoBIGPAPA píše:malo kritiky tady![]()
Jo to mám taky takBIGPAPA píše:nee to rozhodně není tuningto je jen hnusná seriovka na obyč kolech a podvozkem
IrJmisOcherMrallik píše:Když už si to tady teda tak mocně zmínil, jakej je tam podvozek?
jo to je presny....ale zase musime brat v uvahu to ze tak 10% procent sbirek od obcanu je fakt dobra a opravdu pomuze.....DcSpeedi píše:
pokud tě trápí nedostatek financi na hlinikače tak zavolej do TV Nova, myslím že to rádi odvysílají a zřídí ti nějaký účet
ja se bavímtholis píše:Bigpapa: že se jim na to nevysereš jen jim nahrávášTo je jak kdybych tu já tvrdil jak je 1,9TDI nejsportovnější motor
já bych to viděl na mikulášeL.A.M.A. píše:Tak me nastesti ten styling nejak nepolapilhraju si na svem pisecku. A prave kvuli tomu jak se tady jen kritizuje uz sem moc nechodim. Promaznu inzerci, upravim inzeraty a zase jdu o dum dal :/ taky mi to sere si nemysli ale negativnim postojem to asi nezmenis...
Mozna mam nudne auta ale bavi mi v nich jezditvcera sem zajel o 55 minut horsi cas nez zbytek startovniho pole kvuli blbe hydrorucce. svine se kousla a zustaly me pribrzdene zadni kola ale i tak sem jel jeste 5 rz a kurevsky sem si to uzil
to bych s ospoilerovanym autem nebo snizenym na krev nemohl... protoze bych to ocesal
Kazdej mame k tomu trochu jinej pristup. Tak drive bylo jedno forum, jedno forum vladne vsem
(a milosh neni ten jehoz jmeno se nevyslovuje
) ted ma vlastni forum kazdej kdo ma do prdele diru
bohuzel je to tak... My tak napada... Bio, Rudi... co zase nejaka ice tea party ?
Ostrava, cely vikend pres 20stupnum.artty píše:Kde máte takové pěkné počasí? U nás celý víkend zima, vlhko a mlha