jojo já vím.. ale nám se i tak na VeBe zvedlo, když s tím Lukin couval takový zajímavý hrbol ale to auto vypadalo že se spíš převrátí To je jasné, že ramena jsou o něčem jiném, to třeba nechápu proč to tak má Calibra.. ale Astra Coupe ne... Háčko OPC má tež sprostou traverzu.
Trošku ty fotky vypadají, jak když by to tam někdo odstavil a nechal
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lukin_GSi píše:to je ostuda ta zadní náprava fakt.. by mě zajímalo jak by se třeba to moje pudlo řídilo, kdyby byly vzadu ramena
To je výzva.... vyříznout zadek z Calibry a napasovat ho do Astry
Edit: tak sis to napsal sám rychleji
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
poloosy tam jsou šroubovaný k náboji, takže jen odšroubovat,není to jak na předku,že jde poloosa zkrz náboj,...
tuším že zadní kotouč z tý omy byl 275mm, já vůl je hodil do šrotu,takže už nezměřím
jenže tím stratíš kolik? min. 1/3 výkonu předokolka stačí.. mě by šlo jen o to, aby na hrbolaté krajnici neodskakovalo celé auto, ale aby dostávalo pecky jen jedno kolo