Ztracené ozdoby České stylingové scény
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Ztracené ozdoby České stylingové scény
A nemůžu si to vynachválit. Jenom rád zapomínám na to že moje poslední auto bylo červený. Za to se trošku stydim 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Dobre jsi udelal, nemas zavazky tak neni co resit
Jako asi bych taky cerveny nekooupil, kazdopadne ja zase nikdy nechtel stribrny ale uz ho mam 3 roky a lepsi "barva" neni

Jako asi bych taky cerveny nekooupil, kazdopadne ja zase nikdy nechtel stribrny ale uz ho mam 3 roky a lepsi "barva" neni

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není zač se stydět, Audina byla parádní, skvěle fungovala a jela, ta barva je taková otázka, mně třeba nevadila, asi ale tím, že jsme měli doma ještě červenou Octavii, tak člověk byl zvyklí 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- petanek192
ja sem s oplem spokojen . jepsi opel nezli se stat clenem komunity koncernu a faceboku 

Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
petanek192 píše:ja sem s oplem spokojen . jepsi opel nezli se stat clenem komunity koncernu a faceboku

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Kolega se mě zrovna dneska ptal jestli je opel dobrá značka. Moc se mu na autosalónu nelíbil. Tak jsem mu řekl, že v evropě si ho kupují lidi, který nemají na koncernový auta a pak je pomlouvaj. Koukám že jsem to trefil výborně 

Function > Form
Function > Form
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
tak to vidíte.....já sem oplař i koncernář dohromady.....každy ma svoje 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
http://auto.bazos.cz/inzerat/18968059/F ... UNNING.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupit zoufalost bez motoru
Oplácat jí kravinama
Auto znehodnotit a udělat neprodejné
Mission accomplished
Oplácat jí kravinama
Auto znehodnotit a udělat neprodejné
Mission accomplished

Function > Form
Function > Form
Ritchma píše:Kolega se mě zrovna dneska ptal jestli je opel dobrá značka. Moc se mu na autosalónu nelíbil. Tak jsem mu řekl, že v evropě si ho kupují lidi, který nemají na koncernový auta a pak je pomlouvaj. Koukám že jsem to trefil výborně

tak to jsi mě rozesmál, teď se cejtim jako chudáček, co si nekoupil to NADAUTO

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
vždyť jo,víc už je jen bawo pitcho...Starlet píše:Ritchma píše:Kolega se mě zrovna dneska ptal jestli je opel dobrá značka. Moc se mu na autosalónu nelíbil. Tak jsem mu řekl, že v evropě si ho kupují lidi, který nemají na koncernový auta a pak je pomlouvaj. Koukám že jsem to trefil výborně![]()
![]()
![]()
tak to jsi mě rozesmál, teď se cejtim jako chudáček, co si nekoupil to NADAUTO

Je mi jasný že jsem ti pokazil den. Na druhou stranu, z chyb se člověk učí

Function > Form
Function > Form
Přesně kvůli těmhle kecům VW nemám rád a koupím si raději cokoliv jinéhoRitchma píše:Je mi jasný že jsem ti pokazil den. Na druhou stranu, z chyb se člověk učí![]()
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
to Ritchma: to snad nemůžeš ani myslet vážně? snad těm hlodům co tu píšeš nemůžeš snad ani sám věřit
já jsem s oplíkem více než spokojenej
až bude ten tvůj nad VW nabízet něco navíc ať už výbavou , vzhledem či jízdníma vlastnostma pojmenuju to celkově komfortem než OPEL což bohužel opravdu nenabízí a dostane se VW na cenu OPLA kam se nikdy nedostane mohl bych o té hromádce neštěstí uvažovat... a trocha hodně těžké ironie na konec VW DAS AUTO! 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
to ne no, VW si drží cenu, né jak Opel, co se po 4 letech prodává za cenu sběruLordík píše:to Ritchma: to snad nemůžeš ani myslet vážně? snad těm hlodům co tu píšeš nemůžeš snad ani sám věřitjá jsem s oplíkem více než spokojenej
až bude ten tvůj nad VW nabízet něco navíc ať už výbavou , vzhledem či jízdníma vlastnostma pojmenuju to celkově komfortem než OPEL což bohužel opravdu nenabízí a dostane se VW na cenu OPLA kam se nikdy nedostane mohl bych o té hromádce neštěstí uvažovat... a trocha hodně těžké ironie na konec VW DAS AUTO!

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je, ale pravda. Ta ztratová hodnota vozu, kterou trpí Opeli, ale také tento trend zasahnul hodně vychvalované (právem či neprávem si udělá obrázek každý sám) korejske vozy.
jak někdo může chválit OPLA 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim, že vás to pořád tak vzrušuje. Jen nechápu, že koncernisté mají pořád potřebu řešit cizí auta, ať už jde o Opel nebo o Kiu nebo o cokoliv jiného.... váš problém, mě staré Opely vyhovují, nového bych ani moc nechtěl (respektive netoužím po žádném novém autě).
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nová aut jdou více a vice do sraček. Jinak OT - víkendová prezentace nové Škody Rapid mě zklamala, moc jsem nečekal, ale toto. Opravdu raději starší auto než nové 

Už jen to, že netoužíš po novém autě, je k zamyšlení
Neber to nijak osobně, jen jsem si myslel, že více méně každý by /jednou/ chtěl úplně nové auto

novejsi auto nez z roku 2000 bych taky nechtel, ani zadarmo... sou to sracky... je to vyrobeny narychlo, nic nevyzkouseny, zakaznik je pokusny kralik..
a radsi bych starou sracku , co ma koule, nez novy bezpohlavni auto.... Projed se treba s Ackovou omegou v plny a pochopis co je luxus, stejne jako peugeot 205 a jemu podobni ti vykouli na tvari usmev jaky dnesni mala auta neumi, atd atd atd., dalo by se pokracovat tak na dva stranky.... koupe novyho auta je nejvetsi kravina co clovek muze udelat... je to zbytecny vyhazovani penez z okna... kdyz dneska si poridil dva roky staryho opla, nebo peugeota za pulku ceny novyho... a hreje te pocit toho ze nejakej debil pred tebou zaplatil za dva roky vlastnictvi toho bezpohlavniho, bezemocniho spotrebice ctvrt mice jen tak
jedina vec co je vyhoda novyho auta je ze v aute nemas zbytkove mnozstvi spermatu nebo stavicky
a radsi bych starou sracku , co ma koule, nez novy bezpohlavni auto.... Projed se treba s Ackovou omegou v plny a pochopis co je luxus, stejne jako peugeot 205 a jemu podobni ti vykouli na tvari usmev jaky dnesni mala auta neumi, atd atd atd., dalo by se pokracovat tak na dva stranky.... koupe novyho auta je nejvetsi kravina co clovek muze udelat... je to zbytecny vyhazovani penez z okna... kdyz dneska si poridil dva roky staryho opla, nebo peugeota za pulku ceny novyho... a hreje te pocit toho ze nejakej debil pred tebou zaplatil za dva roky vlastnictvi toho bezpohlavniho, bezemocniho spotrebice ctvrt mice jen tak

jedina vec co je vyhoda novyho auta je ze v aute nemas zbytkove mnozstvi spermatu nebo stavicky

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel
No treba takovy Yaris 1,3 umi taky vykouzlit solidni usmev
(jel jsem v tom nejnovejsim)

Souhlasim s tebou markusi
Pro me je uplne dostacuji, kdyz to nema svihladla, vic nepotrebuju 

svihladla mam a serou me... na jare predelavam... ale ty mi nevadi tak jako absence centralu, to bych uz nikdy nechtel.. v aute mam central, topeni, posilovac, sterace a sibr v elektrice (takze okna nepotrebuju
)a vic nepotrebuju.... alespon se nema co vysrat

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Presne ... no vlastne jsem zapomel jeste na central taky. 

Koupil jste si někdo nový auto? 

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- LiberaleMiguel
budu hadat: NETomasUL píše:Koupil jste si někdo nový auto?