takže byly i drifety nepotkal jsi tam naše místní zavodniko? Accord TypeR, Subaru Impreza a Celica Carlos Sainz? včera mi řikal kamoš, že ta Celica je dost mrtvola
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:nee GT4 přímo Carlos Sainz to byly jeho pocity v rámci srovnání s CRX V-TEC asi už odjetej kousek nevim to auto jsem viděl jen na fotce, kde stojí
CS je taky GT4, ale jakoby edice... Pokud mel co delat s CRX tak je to fakt mrtvy... Muzes dodat link na foto jaka to je?
@lefi: Tak to je spravne.
@milosh: Ja mam momentalne intos resp. stredovej tunel rozebranej... Budu nechavat calounit i palubku nelibi se mi zpracovani. Mist to ma 5...
jinak taky říkal, že Accord 2,0 jede pocitově líp jak ta celica, ja jsem to auto ani naživo neviděl a nikdy po městě nepotkal, takže spíš víc stojí než jede
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:nee GT4 přímo Carlos Sainz to byly jeho pocity v rámci srovnání s CRX V-TEC asi už odjetej kousek...
CS je taky GT4, ale jakoby edice... Pokud mel co delat s CRX tak je to fakt mrtvy... Muzes dodat link na foto jaka to je?
Aby Carlosovi ujela CRX a nebo byla "mrtvola", tak by z tech svodu muselo upadnout turbo a ucpat vyfukovy svody. Jen aby nemel nejakou STi s Carlos bodykitem...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tak to je hodne smutny... Myslim ze bych mu mel co rict. Mel jsem i tuhle starou nekolikrat a jely dobre... Urcite vic jak CRX ktere jsem mel taky... A ze jede Accord 108kW v kterem jsem take jel pocitove lip tak to je tresnicka... Tam bude opravdu neco spatne...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi: fuj ten interier je hnusnej,vypada to jak starej citroen Mozna tomu to calouneni pomuze at to nevypada jak z lidlu. Ale jinak hezky, v ty cerny to vypada jako celkem maly auto
Bylo: Honda del sol D16Z6 turbocharged / Civic type-R EP3
Je: V8 5l
Beaver píše:Aby Carlosovi ujela CRX a nebo byla "mrtvola", tak by z tech svodu muselo upadnout turbo a ucpat vyfukovy svody. Jen aby nemel nejakou STi s Carlos bodykitem...
chtěl sainze má sainze
Clark píše:Zemi: fuj ten interier je hnusnej,vypada to jak starej citroen Mozna tomu to calouneni pomuze at to nevypada jak z lidlu. Ale jinak hezky, v ty cerny to vypada jako celkem maly auto
Na vic jsem se holt nezmohl. Jednou az budu mit prachy tak si koupim neco lepsiho.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ