Gola Mannesmann
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Gola Mannesmann
Vybral jsem si tuhle golu, protože je tam asi tak uplně všechno a ještě s tím, že je to dobrá značka a za bezkonkurenční cenu. Objednal jsem to z topnářadí.cz. No kufr byl rozlámnanej hned jak to přišlo a gola je zcela evidentně čínskej fejk (nedrží v tom pořádně ořechy, imbusy s dírou uprostřed maj tu díru naprosto šejdrem apod). Všiml jsem si, že ten fejk má malinko jiný uspořádání v kufru a místo žlutejch rukojení ráčen a šroubováku má zelený. Psal jsem přímo na mannesmann.cz (tam by snad měli mít origo?), kde maj tu golu za 3,5, ale žádná odpověď.
Nevíte, kde sehnat origo? Popřípadě nemáte někdo tuhle originál golu?
Naposledy upravil(a) bóďa dne 29 říj 2012 15:08, celkem upraveno 1 x.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Gola Mannesmann
i na obrazkach maš zelený a žlutý rukojeti.... jestli jí nšmáš dýl jak 14. tak jí vrať bez udaní důvodu 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
no prave, chci to vratit v ramci tech 14 dnu. ale zajimalo by me, kde koupim tu origo. protoze treba v tom shopu kde jsem ji kupoval je na obrazku origo se zlutejma rukojetma a prisla mi ta napodobenina se zelenejma
Jestli v ofiko eshopu stoji 3500 a tady 3000, tak jsi dle me setril na nespravnym miste, ten rozdil neni tak obrovsky a mas od prvopocatku zaruku, ze nakupujes od zdroje. Nicmene stalo se, tak odstup od smlouvy, ten smejd jim vrat (ne na dobirku) a modli se, at ty prachy poslou.
Ja sadu (jinou) od Mannesmannu mam, ale uz ten kufrik je sakra fortelnej (a zeshora je na nem logo), i zavirani po 6ti letech funguje porad stejne, komponenty nesezvejkany, porad funkcni.
Ja sadu (jinou) od Mannesmannu mam, ale uz ten kufrik je sakra fortelnej (a zeshora je na nem logo), i zavirani po 6ti letech funguje porad stejne, komponenty nesezvejkany, porad funkcni.
nj, tak ofiko vyrobce jsem resil az kdyz jsem zjistil ze je to smejd
. proste jsem si nasel kde je nejlevnejsi a tam koupil, samo kdybych to vedel, tak si radsi to peto priplatim rovnou
jinak tady na kufru je taky logo, je tam i suprkrásnej štítek s logem a nápisama jak je všechno origo
. ale prostě je hnedka vidět, že je to čajna

jinak tady na kufru je taky logo, je tam i suprkrásnej štítek s logem a nápisama jak je všechno origo

před chvílí jsem poslal tu neorigo a objednal jsem z mannesmann.cz, tak uvidím. Jinak pro zajímavost dávám odpověď z toho shopu, kde jsem kupoval tu první
až mi přijde ta origo, tak napíšu
. mě se právě taky líbí, že je tam všechno včetně stranovejch klíčů.. akorát tadyta byla fakt šmejd...
tenhle přístup s vykřičníkama mě fakt sere. neumim si představit, že bych něco takovýho napsal svýmu zákazníkoviDobrý den,samozřejmě nárok na vrácení peněz máte,zboží zašlete zpět společně s orig.daň.dokladem na níže uvedenou adresu.Každopádně ohledně Vámi udané napodobeniny!!
Nejedná se o žádnou napodobeninu,ale originální výrobek Bruder Mannesmann,tzn.nic originálnějšího Vám již poslat nemůžeme!Pokud Vás zklamala kvalita tohoto výrobce je to možná tím,že si naivně myslíte,že tyto výrobky pochází z Německa kde je sídlo pouze firmy ,která si nechává vyrábět své výrobky v Číně.!!Tyto goly nabízíme skoro 5 let i do autoservisů,bez problémů.Prasknout kufr samozřejmě může přepravou at už k Vám nebo od výrobce.
Pro vaši představu navštivte prodejnu ve Vašem okolí s nabídkou nářadí Mannesmann pro porovnání kvality.Tato gola vzhledem k prodávané ceně se nevyplatí snad ani napodobovat!!
až mi přijde ta origo, tak napíšu

Koupil jsem zhruba před rokem tu samu golu za 3299Kč. Také z http://www.topnaradi.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Kufr jak říkáš, co otevření jeden cvok v pekle. Ale jinak zatím ořechy drží, nevypadávají.... Občas ráčna nejde přepnout.... Oproti staré Toně v plechovém kufru nebe a dudy..... i když prý Tona už je taky čajna. Zase jsem se poučil že je lepší si připlatit 

- Přílohy
-
- P1220157.JPG (161.29 KiB) Zobrazeno 5868 x
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
jj. no já měl hned po rozbalení KO jeden pant a dva cvoky rozlámaný. z toho pantu tam ale ani nikde nebyl ulomenej kus, takže to muselo bejt už při odeslání. bity jsou šišatý jako prase, jak jsem psal, třeba ty díry v imbusech nejsou vůbec uprostřed, ale naprosto šejdrem. ořechy na ráčně držej dost pochybně a na trháku pro změnu nedržej vůbec, protože je na něm ta kulička nějaká zapadlá. co mě ale docela překvailo byl chod ráčen. jsou dost jemný. ta střední má stejně jemnej chod jako ráčna od WISENTu, což je dost pěkný.
- petanek192
Samozřejmě ze po emailu machrujou . Kdyby mi to rekl do oci jako ve smyslu ze ja sem ten kkt tak ho tam zaslapu do zeme . Drzim palce at dostanes prachy z5 určitě bych jim nekde udelal reklamu v podobe paradniho hodnocení 

Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Vubec by nebylo spatny dat podnet Mannesmannu a COIce, jako spotrebitel mas pravo na to, abys dostal to, co pozadujes - cili original 

- Sova
Když tohle stojí devět:
http://www.nakol.cz/sada-naradi-pro-aut ... 0101t-tona
...a já před zhruba čtyřmi roky koupil v OBI v kovovým futrálku noname malou základní goličku s ráčnou, pár ořechama, nástrčkovým klíčem a klíčem na svíčky za 1500,- /která je sice noname, ale řekl bych že kvalitní/
tak 215 tlg. za 3000 musí být při dnešních cenách zákonitě šmejd...bohužel
btw. já si tipnu že to je originál...
http://www.nakol.cz/sada-naradi-pro-aut ... 0101t-tona
...a já před zhruba čtyřmi roky koupil v OBI v kovovým futrálku noname malou základní goličku s ráčnou, pár ořechama, nástrčkovým klíčem a klíčem na svíčky za 1500,- /která je sice noname, ale řekl bych že kvalitní/
tak 215 tlg. za 3000 musí být při dnešních cenách zákonitě šmejd...bohužel
btw. já si tipnu že to je originál...
Cléon & Fonte
tak jako jasný, kdyby na tom bylo rovnou napsaný "poďnamězboku" a ne "mannesmann" tak s tím počítám. samozřejmě za tu cenu super, ale kvůli tomu jsem si to koupil. kdybych to věděl, tak si za ty prachy koupim jinou.
a originál to fakt nebude, co jsem si vygooglil obrázky tý se žlutejma rukojeťma, tak vypadá líp (včetně kufru) a je prostě trochu jiná a pochybuju, že by ta firma dělala dvě dost podobný verze
. navíc ta firma by měla bejt dost kvalitní, tak si nemyslim, že by pustili do prodeje něco takovýho.
a originál to fakt nebude, co jsem si vygooglil obrázky tý se žlutejma rukojeťma, tak vypadá líp (včetně kufru) a je prostě trochu jiná a pochybuju, že by ta firma dělala dvě dost podobný verze

Já používám nářadí BETA, neměl jsem s ničím nikdy problém, akorát u ráčny a momenťáku mi vadí přepínání levý/pravý chod, někdy se toho trochu dotku při utahování/povolování a páčka zůstane "uprostřed".. Jinak super nářadí. 

Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
líp koupit něco osvědčenýho a máš klid.
blázen:z osvědčený prodejny nebo od osvědčenýho člověka.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
- LiberaleMiguel
já jsem max spokojen s dědovou asi 40 let starou tonovkou
jediný problém zatím co jsem s tím měl, že při povolování zadního náboje jsem zlomil dva kloubové trháky(jeden dědův a pak ten samy od kamoše)
ale to nebyl asi problem výrobce 

LiberaleMiguel:a povolovals na správnou stranu?
Lama:já měl taky nutkání vzít gola sadu z netu, ale nakonec ne.Když dám o 1500,- víc, tak můžu mít od známýho lepší.Jen musím vyčkat.Teď mám od něj nějakou dobu půjčenou starou tonua furt fachá.Ikdyž ráčnu furt spravuju, ale teď nje to otázka 20 sekund
A pokud jde o výrobky z Číny, tak mám po otcovi čínskou gola sadu snad někdy z 80 let.Žádnej ořech ještě neumřel a na ráčnu nasazuju trubku a povoluju s ní kdeco.Už je sice ohlá, ale fachá nevídaně, jen ráčna se už zasekává

Lama:já měl taky nutkání vzít gola sadu z netu, ale nakonec ne.Když dám o 1500,- víc, tak můžu mít od známýho lepší.Jen musím vyčkat.Teď mám od něj nějakou dobu půjčenou starou tonua furt fachá.Ikdyž ráčnu furt spravuju, ale teď nje to otázka 20 sekund

A pokud jde o výrobky z Číny, tak mám po otcovi čínskou gola sadu snad někdy z 80 let.Žádnej ořech ještě neumřel a na ráčnu nasazuju trubku a povoluju s ní kdeco.Už je sice ohlá, ale fachá nevídaně, jen ráčna se už zasekává

bóďa píše:Vybral jsem si tuhle golu, protože je tam asi tak uplně všechno a ještě s tím, že je to dobrá značka a za bezkonkurenční cenu. Objednal jsem to z topnářadí.cz. No kufr byl rozlámnanej hned jak to přišlo a gola je zcela evidentně čínskej fejk (nedrží v tom pořádně ořechy, imbusy s dírou uprostřed maj tu díru naprosto šejdrem apod). Všiml jsem si, že ten fejk má malinko jiný uspořádání v kufru a místo žlutejch rukojení ráčen a šroubováku má zelený. Psal jsem přímo na mannesmann.cz (tam by snad měli mít origo?), kde maj tu golu za 3,5, ale žádná odpověď.
Jsem zvědavej co odepíšou z mannesmann.cz to bude překvapení.

Doufám,že sem dáte reakci dovozce.
Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
!!!DIAGNOSTIKA OPEL OP-COM !!!
Opel Vectra GTS OPC line
kupte BGS, neda se znicit a stoji par korun....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam v praci dve tyhle... jednu 6 let, druhou dva roky... vsechno drzi, vsechno puvodni a v autoservisu se s tim nikdo nemazli, nemeje, nesetri... trubky sou bezna vec.. a tak...
mam toto presne... stalo to 2,800

mam toto presne... stalo to 2,800

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
prvně v životě mám koncem října jasno, co chcu od ježiška 

Kontakt na mannesmann.czbóďa píše:Vybral jsem si tuhle golu, protože je tam asi tak uplně všechno a ještě s tím, že je to dobrá značka a za bezkonkurenční cenu. Objednal jsem to z topnářadí.cz. No kufr byl rozlámnanej hned jak to přišlo a gola je zcela evidentně čínskej fejk (nedrží v tom pořádně ořechy, imbusy s dírou uprostřed maj tu díru naprosto šejdrem apod). Všiml jsem si, že ten fejk má malinko jiný uspořádání v kufru a místo žlutejch rukojení ráčen a šroubováku má zelený. Psal jsem přímo na mannesmann.cz (tam by snad měli mít origo?), kde maj tu golu za 3,5, ale žádná odpověď.
Adresa: VOK Beroun spol. s r.o.
Pražská 86
26601 Beroun
Telefon: 311 626 738
Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
- LiberaleMiguel
No tak nějak jsme mysleli, že na náboji je opačný závitBreakthru píše:LiberaleMiguel:a povolovals na správnou stranu?

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kupte si pořádný nářadí..
Doporučuji Bahco..
Sám mám a je super..