Odrušení napájení rádia? POMOC

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
DaNNy

Odrušení napájení rádia? POMOC

Příspěvek od DaNNy »

Ahoj Hifisti, potřebuju jednu radu. Už dlouho mě trápí bzučení a pískání v repro podle otáček. Stalo se tam po instalaci zesilovače. Mám rádio JVC KW-nt1, zesilovač Helix HXA 500, 5ti kanál, 4 kanály jedu kompa ve dveřích, poslední je SW. Po 10kách hodin hledání jsem nalezl problém, ale jak ho odstranit? Když natáhnu nové kabely pro plus a mínus pro napájení rádia přímo na baterku, tak je to ok, čisté jako víno. Super! Tak jsem to poctivě natáhl z baterky k rádiu, kabel pěkně schoval a hle, dělá to pořád. Když to připojím na kabely z baterky vzduchem, mimo auto a k rádiu natáhnu okýnkem, tak je to ok, jakmile to dám do auta a projdu skrze přepážku motoru to píská. Zkoušel jsem to natáhnout mimo ostatní kabely, nikde se mi nic nedotýká, nekříží ani nepotkává (když pominu stěrače a houkačku (to by na to snad nemělo mít vliv) tak jdu pak přímo k baterce blatníkem, aby drát nebyl vidět tak to dělá. Když to dám vzduchem, tak OK... Asi už jsem se zbláznil. Už jste se s tímto někdo setkal? Odrušovače napájení vůbec nepomáhají, dělá to i s nima. Co s tím? Je to opravdu oříšek:-(( Nevíte co s tím? Budu vděčný za každou radu.

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Re: Odrušení napájení rádia? POMOC

Příspěvek od Lukin_GSi »

To mínus netahej až na beterku, ale co nejblíž zesilovače na čistý kov karoserie.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“