PDF - poskozeny soubor

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
SubTera

PDF - poskozeny soubor

Příspěvek od SubTera »

Ahoj, poslednich cca 14 dni se mi na vsech pocitacich stava, ze PDF soubor nelze otevrit, protoze je poskozeny. Zprvu se to stalo na PC moji tchyne, rikal jsem si, ze to bude starsim vydanim Adobe, tak jsme jej zaktualizovali, jenze od ty doby se to stava i me, prestoze mam Adobe XI aj e to uz prakticky od kterehokoliv obdrzenyho emailu. Stava se to hlavne u automatickych emailu, ve kterych mi chodi faktury. Pres google jsem hledal - funkce odblokovat nejde a preposlani na jiny muj mail ma ten samy vysledek.
Je mi predevsim divny, proc se to stava od stejne doby na vice pristrojich. Programy v PC jsou legalni popr. free. Poradi nekdo? Diky.
Přílohy
a.jpg
a.jpg (38.45 KiB) Zobrazeno 1548 x

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Re: PDF - poskozeny soubor

Příspěvek od bóďa »

taky mi nejde otevrit jeden soubor, ale v excelu. koukal jsem na nej pred mesicem, mam ho v kompu, tak jsem ho stahnul znovu z mailu a taky nejde otevřít. a je to jeden a ten samy soubor, ktery jak uz jsem psal, mi pred nedavnem sel otevrit.... tak nechapu co to je za fail
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Podle me je chyba nekde v aktualizacich :kladivo:
asi se vyseru na aktualizace neceho, co funguje

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

a co treba jinej prholizec pdf to otevre? napr foxit reader? mam nektery pdf co v acrobatu sou divny a fe foxit fungujou bez problemu

dinkin

Příspěvek od dinkin »

jestli si myslíte, že to je nějakou aktualizací na windowsech, tak mě to pošlete a já to zkusím na Linuxu :) a řeknu vám, jestli to pod Linuxem valí :)

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Foxit je dobrej. 8)
Autoservis
Autodíly
STK + EM

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Ani ne tak ve Windowsech, jako v tom posratym Adobe.
Jednu firmu jsem pozadal, at fakturu posle znovu (mesicni frekvence) a bylo to v pohode, jina firma mi posila faktury denne, vzdycky to slo, ale posledni dny uz jsou soubory poskozeny. Faktury, ktery vydavam ja, precist jdou ze stary i novy verze Adobe. Foxit bohuzel nepomohl, i on je presvedcen, ze soubory jsou poskozeny.
Jestli to chces zkusit, posli mail, ja ti nejakej "poskozenej" poslou.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“