koupě auta ktere je v odhlašce na jineho majitele...

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kaligtturbo

koupě auta ktere je v odhlašce na jineho majitele...

Příspěvek od kaligtturbo »

zdar,uvažuji že koupim auto ale mam dotaz:auto ted majitel nepihlasil(ma ho jen v odhlašce,a na sebe ho nepřihlasil) a uvažuji že ho koupim,pujde mi v pohode přihlasit?když to nebude na me psane ale na jineho?díky.

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: koupě auta ktere je v odhlašce na jineho majitele...

Příspěvek od m.artty »

Kupní smlouva mezi člověk odhlášce a tebou + není na škodu plná moc (k dalšímu prodeji) od majitele na kterého to bylo dohlášené naposledy, který splnomocní pána v odhlášce. Ve většině případa stačí ta smlouva.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kaligtturbo

Příspěvek od kaligtturbo »

no jo ale auto je ted na moravě,naposledy přihlašen je byvaly majitel z čech a ten z čech to odhlasil a dal na toho z moravy,auto ted prodava bo už ho nepotřebuje..takže stači když budu mit jen kupni smlouvu???

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Vezmi si čestné prohlášení od koho to kupuješ (musí být v odhlášce v TP), že nechce být zapsán jako vlastník v TP vozidla toho a toho, značky atd, protože vozidlo prodal tobě. S prohlášením a kupní smlouvou auto přihlásíš.
Hujdaj a sempl klever

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

ja to tak mel a na urade mi rekli ze staci plna moc od toho puvodniho majitele a rekli mi ze podpis nemusi bejt overenej takze jsem napsal plnou moc primo u okna a pohoda.

deywis

Příspěvek od deywis »

moje zkušenost - kupní smlouva mezi tebou a člověkem od kterýho to kupuješ, prohlášení od člověka od kterýho to kupuješ něco ve smyslu " já XYZ bytem... narozen.... atd nechci již nadále používat osobní automobil XYZ SPZ... najeto.... atd atd a prodávám ho pánovi XYZ bydlištěm... atd atd. tuto skutečnost stvrzuji svým podpisem"

na netu najdeš určitě vzor. S tímto prohlášením, kupní smlouvou a všema dalšíma náležitostma přijdeš na úřad a MĚLI BY ti to přihlásit. samozřejmě jak všichni víme, je to úřad od úřadu, někde to chtějí, někde ne a vždycky záleží na úředníkovi jak se vyspí...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

mex777
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mex777 »

Žádné prohlášení nepotřebuješ, stačí evidenčka na tvé jméno, platné povinné ručení, kupní smlouva mezi tebou a člověkem v odhlášce a vyplněná velká žádost. Toť vše. Je to úplně jedno, že je to odhlášené na někoho jiného.
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Bude asi záležet úřad od úřadu
Hujdaj a sempl klever

deywis

Příspěvek od deywis »

mex777 píše:Žádné prohlášení nepotřebuješ, stačí evidenčka na tvé jméno, platné povinné ručení, kupní smlouva mezi tebou a člověkem v odhlášce a vyplněná velká žádost. Toť vše. Je to úplně jedno, že je to odhlášené na někoho jiného.

po mě to prohlášení už nejednou chtěli, tak ho na to radši upozorňuju, ať tam nechodí zbytečně víckrát. jeden papír navíc přece nic není a ušetří mu to čas a nervy :wink:
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

mex777
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mex777 »

deywis píše:
mex777 píše:Žádné prohlášení nepotřebuješ, stačí evidenčka na tvé jméno, platné povinné ručení, kupní smlouva mezi tebou a člověkem v odhlášce a vyplněná velká žádost. Toť vše. Je to úplně jedno, že je to odhlášené na někoho jiného.

po mě to prohlášení už nejednou chtěli, tak ho na to radši upozorňuju, ať tam nechodí zbytečně víckrát. jeden papír navíc přece nic není a ušetří mu to čas a nervy :wink:
Je to možné, po mě to nikdy nikdo nechtěl, tak nevím. Ale určitě když ho bude mít, tak nic nezkazí, s tím souhlasím :)
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“