Mercedes - transport mode?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Mercedes - transport mode?

Příspěvek od Ritchma »

Nemá někdo tušení jak rychle odstranit tranposrt mode z nových mercedesů? Má to něco společnýho s blinkrama, varovkama a polohou klíče, ale nepovedlo se nám přijít na přesnej postup a je to celkem otrava s tím jezdit když to jede sotva 40kmh :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mercedes - transport mode?

Příspěvek od Berry »

Já vím, že to je asi blbost, ale nejde to deaktivovat nebo nastavit přes diagnostiku?
na nějakým foru bylo napsáno, že se to deaktivouje přes diagnostiku, bylo tam zmíněno Mercedes-Benz a BMW :wink:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To samozřejmě blbost není. Tak se to má správně dělat. Jenže člověk který to dělá je často busy, takže s tím jedu na benzínku to natankovat když je to ještě v transport módu a opravdu je to otrava jet 40kmh. Btw ono to sice píše speed limit 40km/h, jenže ručička se dostane někam na 35km/h a já bych věřil tomu, že to neni 40 ani náhodou. Nedávno k nám přijel kamion s Cčkama a na jednom kolegovi ukázal jak se to odstraní, jenže ten idiot si to nezapamatoval správně a tak to nevíme a nejsou schopný zjistit jak se to dělá. Hlavně že to ví člověk, který by to právě vědět vůbec neměl. Bylo to něco jako směrovku nahoru, dolu, varovky, nastartovat a hotovo, jenže ať jsem zkoušel co jsem zkoušel, nepovedlo se to a nepovedlo se to ani ostatním...
Function > Form

SubTera

Příspěvek od SubTera »

U Korejcu je to jen pojsitka v pojistkovy skrini...to by nepomohlo? :)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tady je to softwarově. Buď ta kravina se směrovkama a varovkama v nějakém pořadí nebo přes diagonostiku :(
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“