opel Adam OPC

Moderátoři: Berry, m.artty

Sova

Re: opel Adam OPC

Příspěvek od Sova »

Velkej fotře, Peugeot je Jean Pierre...mlýn na obilí, pozdějí kafemlínek a pak 205 :lol:
Cléon & Fonte

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

Ritchma píše:Zní to prostě blbě když Adam je každý druhý... Nepochopil jsem jestli si mám vyslovit Adam nebo Ritchma anglicky, ale stále jsme u toho, že se mi nelíbí, když se auto jmenuje lidským jménem pokud teda není neobvyklé jako Enzo...

Btw teď mi teprve došlo to Adam vs Enzo. Takže u ferrari tak pojmenovali to, co v té době měli nejlepší a u Opelu tak pojemnovali malý odpad :potlesk:

A ještě jedna věc. Jestli opel někdy pojmenuje auto Ritchma, tak si změním nick!

ty vole :-) ,srovnávat Ferrari a Opel.... :D j přece jasné,že u Ferrai neudělali nákupní tašku,ale ajímaobymě,kdyby Itlvé yrobili malou nákupní taku,jak by ji asiak pjmenovalo? :) Smi to neměi,tak udělali edici Fiata500 :-(
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ty vole je to vůbec česky? :lol: Nikdo nesrovnává ferrari a opel, jenom říkám že u ferrari pojmenovali to nej co v té době měli ENZO a opel po svém zakladateli pojmenoval to nejmenší. Ale ono na druhou stranu k vzhledu toho auta se to nakonec celkem hodí. Jenom to doplňuje pro jakou skupinu lidí to auto je - slečny a hošani 8) Jo a nebyl jsem to já, kdo do tohohle tématu zatáhl ferrari...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Sova

Příspěvek od Sova »

LiberaleMiguel#2
?
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“