17 listopad

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

kentoya

17 listopad

Příspěvek od kentoya »

tak komu už dochází co se tu děje
jsou dobří modří, oranžoví, červení nebo snad někdo jiný
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: 17 listopad

Příspěvek od BIGPAPA »

někde jsem v tom videu viděl proběhnout slovo puč tak se obávám, že ani autoři neví co chtějí :lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ayJJ8uUbmE" onclick="window.open(this.href);return false;

Kód: Vybrat vše

puč je (často násilné) svržení legitimní vlády a převzetí politické moci ve státě. Pučisté tvoří obvykle malou skupinu (například vysocí vojenští důstojníci). Převrat či puč je úspěšný, pokud se pučistům podaří převzít moc a dosáhnout konsolidace nového režimu.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Dnes mě velmi mrzí, že si Němci nevzali víc našeho území. :D
Autoservis
Autodíly
STK + EM

kentoya

Příspěvek od kentoya »

koukám první co prozírá a vidí co nám chtěl ponert a cách říci, pěkné video, jinak stojí za zhlédnutí i vládneme nerušit, akorát momentálně někdo u těchto videí někdo maže neustále zvuk, aby se lidi nedozvěděli jak je to s ptákama a oranžovou smrtí
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

ja vidim jako jediny reseni komplet vsechny soucasny politiky zrusit a vymenit... a i kdyby tam misto nich nastoupily pakarny, ktery neumej do peti pocitat, tak pokud budou cestny, tak na tom budem porad stokrat lip nez takhle, protoze jakkoliv spatny hospodareni s penezma bude porat radove levnejsi, nez nechat je to rozkradat jako do ted... hlavne je uplne jedno, jestli jsou oranzovy, modry nebo fialovy s puntikama, zaklad a jejich "zdravy jadro" je vzdycky stejny - komunisti... Hlavne by bylo potreba aby konecne vic lidem doslo, ze to v cem zijem neni ani demokracie ani kapitalismus, ale komunismus, kterej se tak snazi tvarit a vetsina lidi to bohuzel zere... a pak se clovek nemuze divit, ze mezi sebou mame idioty, ktery si nechali vsugerovat, jak je demokracie a kapitalismus jsou spatny a ze lepsi bude vratit komunismus, aniz by jim dochazelo, ze presne o tohle jim jde tim jakej "druh kapitalismu" tu zavedli... Kazdopadne v 89 nedoslo ke zmene rezimu prakticky, ale jen oficialne na oko, jediny co se opravdu zmenilo k lepsimu bylo otevreni hranic a trhu, to je cely, ale rezim a zvraceny praktiky statniho aparatu se fakt nezmenili k lepsimu ani o hovno, prave naopak...
Naposledy upravil(a) NeviM dne 20 lis 2012 04:00, celkem upraveno 1 x.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

juuu asi pujdu se kounout jak je tam serezou :D vemu fotak, tak bude reportaz :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..fuuu ja teda neviem .. kto je momentalne vo vacsej prdeli .. ci slovaci alebo cesi... :mrgreen:

Nas pan byvaly prezident Michal K. sa ma ospravedlnit Ivanovi L., za to ze mu Ivan onehda uniesol syna..
Nas pan predceda najvyssieho sudu Stefan H., vysudil od republiky (teda od tej ktora ho zamestnava) nejake tie peniazky, zato ze ma pocit ze mu ukrivdila ...
..a dalo by sa pokracovat donekonecna...
proste..

KOCURKOVO ...
ABSURDISTAN ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hnutí typu nevíme co chcem, ale nepřestanem dokud to nedostanem mě nějak neberou... :D :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

kentoya

Příspěvek od kentoya »

crocjirka píše:hnutí typu nevíme co chcem, ale nepřestanem dokud to nedostanem mě nějak neberou... :D :D
jenže ty hnutí moc dobře vědí co chtějí, jen ovečkám je to tak prezentováno, aby to tak vypadalo

a vládnoucí garnitura je jedno jestli je momentálně modrá nebo oranžová, nedej bůh červená, hrají si na svém písečku tak aby hrabali pod sebe, a sem tam lidem šoupnou obětního beránka, aby se lidi nažrali ale kozenky aby mohly mácat dál

já jsem to založil hlavně proto, abych věděl jak jestli už zrní dozrává, nebo jestli ještě tento lid potřebuje další 4 roky škrtit u huby než opravdu každému dojde, jak to doopravdy je, že tam nahoře jsou jen šašci kteří se téměř nedají odstranit, protože lidi zatím bud neví, nebo nechtějí vědět anebo jim stačí remcat u piva

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

je jedno kdo tam sedí :wink: , každý z nás i z nich je čech, s českou povahou, takže ať tam bude kdokoliv, hrabat a podvádět bude taky , ruku na srdce 8) :wink: . Myslím, že na tom nejsme zase tak špatně, já si nestěžuji, až nebude co do huby, začnu stresovat :D . Politická sféra se nikdy nezmění. Od 18ti let jsem chodil pravidelně ke všem volbám a nezměnilo se nic, jen ksychty. Problém je třeba hledat v těch co tady migrují a cucaj soc.system, ale žijem v tolerantním světě takže no-racism atd, takže se to nikdy nezmění :savle:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

wesli: +1

kentoya: mno ja osobne volim alternativu.. ale to o co se tihle snazej, tak to neprojde... a jestli jo, tak fajne.. proc ne.. ale vzdy se najde nekdo kdo toho zneuzije a to ze tam maj jako mluvciho ponerta... tak to je k zbliti.. je to nejvetsi curin v praze..

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

wesly.TDI píše:je jedno kdo tam sedí :wink: , každý z nás i z nich je čech, s českou povahou, takže ať tam bude kdokoliv, hrabat a podvádět bude taky , ruku na srdce 8) :wink: . Myslím, že na tom nejsme zase tak špatně, já si nestěžuji, až nebude co do huby, začnu stresovat :D . Politická sféra se nikdy nezmění. Od 18ti let jsem chodil pravidelně ke všem volbám a nezměnilo se nic, jen ksychty. Problém je třeba hledat v těch co tady migrují a cucaj soc.system, ale žijem v tolerantním světě takže no-racism atd, takže se to nikdy nezmění :savle:
bla bla bla, nezlob se na me, ale tohle je presne to dementni uvazovani, ktery dokud se nezmeni, tak se z ty prdele nevyhrabem.. a neber to nijak zle a osobne, takhle uvazuje zatim porad naprosta vetsina lidi, bohuzel mas vlastne trochu pravdu.. Jako ve vsem zaklad je zbavit se dementnich predsudku "to nejde" a pak se uvidi...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

http://www.youtube.com/watch?v=hyc0cZIZ_Z8" onclick="window.open(this.href);return false; :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

wesly.TDI píše:je jedno kdo tam sedí :wink: , každý z nás i z nich je čech, s českou povahou, takže ať tam bude kdokoliv, hrabat a podvádět bude taky , ruku na srdce 8) :wink: . Myslím, že na tom nejsme zase tak špatně, já si nestěžuji, až nebude co do huby, začnu stresovat :D . Politická sféra se nikdy nezmění. Od 18ti let jsem chodil pravidelně ke všem volbám a nezměnilo se nic, jen ksychty. Problém je třeba hledat v těch co tady migrují a cucaj soc.system, ale žijem v tolerantním světě takže no-racism atd, takže se to nikdy nezmění :savle:
ruku na srdce, právě že už na tom špatně jsme
jenom si to hodně lidí nepřipustí, protože se jako jednotlivci nemají nejhůř
nebudu brát momentálně do huby, jak nás parlamentní strany okrádají o miliardy z rozpočtu, to si může každej najít až bude chtít
ale mrkni na zákony, presumpce neviny by u nás měla být
tak jak je možné když se podíváš už jen na čkp, že tě obviní, že jsi jezdil bez pojistky a tak zaplat, kde jinde máš tohle nikde
správné je, že když tě chytnou bez karty tak zaplat, tak jak je to u alkoholu, pil jsi, řídíš plat, ne že nemáš pojistku na auto, který už je dávno ve šrotu
exekuce a doručování lejster
není možné odsoudit kohokoliv bez jasného a prokazatelného předání listu s obviněním, že se díky tomu lidi můžou vyhýbat je věc druhá, od toho tu máme policii, která tě má najít a lejstro předat a né se zbavit odpovědnosti z přrdání listiny s obviněním
exekuce no to snad ani nemusím komentovat že soukromí exekutoři vydělávají majlant a to i na případech kde se jasně prokáže že někdo něco nepodepsal, podepsal se někdo jiný a tak plat, jednou je to podepsáno tak basta
ted se mrkni na nový zákon o pozemcích
je tam zase hajzlárna
já když dnes zajdu na katastrální úřad a tvůj dům bez tvého vědomí přepíšu na sebe, a ty se tři roky neozveš, tak za tři roky je tvůj dům můj, protože nadřadili zápis v katastru kupní smlouvě, super že, ale jak vidím ty mi rád svůj dům necháš, můžeš ho jít hned na mě přepsat
podívej se na listinu práv a svobod a na ústavu
jak je možné že nějaký zákon umožní nesoudním exekutorům vstup na tvůj pozemek do tvého bytu, to není nikde v rozumném světě, všude na to musí být soudní příkaz, ale ty vědomě svým konáním schvaluješ, že když se ze mne stane exekutor, což není nemožné, já sepíšu smlouvu s lichvářem tvým jménem a podepíšu se za tebe, a zahájím exekuční řízení, protože zajistím aby ti pošta nebyla doručena, tak můžu vtrhnout k tobě do bytu
a mohl bych pokračovat
a jestli tohle schvaluješ, tak můžeš volit modré ptáky do smrti, nebo oranžovou smrt

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

franto a čo navrhuješ urobiť
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

franto a čo navrhuješ urobiť

kentoya

Příspěvek od kentoya »

crocjirka píše:wesli: +1

kentoya: mno ja osobne volim alternativu.. ale to o co se tihle snazej, tak to neprojde... a jestli jo, tak fajne.. proc ne.. ale vzdy se najde nekdo kdo toho zneuzije a to ze tam maj jako mluvciho ponerta... tak to je k zbliti.. je to nejvetsi curin v praze..
netvrdím že ponert je spása, ani cibulka z pravého bloku, nebo jiní jim podobní
a raději ani nemluvím o státem řízeném odporu jako jsou odbory anebo stop vládě, ale když nikdo nic nebude dělat, je jen otázka času kdy z nás sedřou kůži
a právě na těch stranách které jdou proti je základem jedna důležitá věc a to přímá odvolatelnost poslanců a jejich přímá odpovědnost za své činy a dokud tohle nebude, tak tady prostě demokracie nebude nikdy
když zeman podepsal 4x předraženou dálnici do ostravy, tak se nestalo nic, a ani se nic stát nemohlo, protože ho neměl kdo žalovat, a i kdyby ho kdokoliv žaloval, tak by prostě prohrál, ale stačí odvolatelnost, třeba pomocí referenda (ne toho referenda co si schválili, ale demokratického) a už by to nepodepsal, protože sotva by byl odvolán a zažalován, byla by šance ho zavřít až zčerná, takhle se nám bude za chvilku smát do ksichtů z hradu, protože se zjištuje, že polovina podpisů je neplatných a zůstane v boji o křeslo téměř sám s rakouskoněmeckým spícím šlechticem
a proč je každý druhý hlas (podpis) neplatný? a ještě u všech? no protože je mezi zbývajícími kandidáty minimálně jeden, který jim nevoní, a aby neukázali na jednoho, odstraní všechny, ale ten poslední bod je má spekulace, pravdu ukáže čas

kentoya

Příspěvek od kentoya »

blázen píše:franto a čo navrhuješ urobiť
nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a ví

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

no proto treba jsem volic strany svobodnych obcanu, nebot to o co oni se snazi mi prijde jako system svycarska.. kde je mozne referendum o spatnych zakonech, pokud se nasprada vice jak 50k podpisu atd..

kentoya

Příspěvek od kentoya »

crocjirka píše:no proto treba jsem volic strany svobodnych obcanu, nebot to o co oni se snazi mi prijde jako system svycarska.. kde je mozne referendum o spatnych zakonech, pokud se nasprada vice jak 50k podpisu atd..
možná že prozíráš, ale svobodní jsoo řízení machem, a macha vytvořil klaus, a jestli máš pocit že je to správná cesta, já ho nemám, podle mého názoru, je tohle cesta že se vymění garnitura a zůstane to stejné, jen světlemodřejší, či světleoranžovější, nebo to zrůžoví

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

vsak ja klause i macha uznavam.. a zrovna klaus posledni dobou kope za ceskej narod jak nikdo....

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mach je idiot,to jsem usoudil po první děbatě v televizi,kterou jsem viděl... SSO maj až moc růžový program na to,abych věřil,že by ho prosazovali a prosadili.. Ale franta má pravdu, 23let jen lží,kradení a bordelu..

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

crocjirka píše:vsak ja klause i macha uznavam.. a zrovna klaus posledni dobou kope za ceskej narod jak nikdo....

jj ,škoda jen,že kdysi kopal tunely..pod českým národem..ale ano,na stará kolena sním taky souhlasím,..

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

blazen: troufam si rict, ze z postkomunistickych zemi jsme dopadli nejlepe.... a to i diky klausovy...

a jen by me zajimalo z ceho usuzujes, ze mach je idiot, naopak v kazde diksuzi, ve ktere jsem ho videl, tak mel vzdy pro me rozumne nazory...

kentoya

Příspěvek od kentoya »

crocjirka píše:vsak ja klause i macha uznavam.. a zrovna klaus posledni dobou kope za ceskej narod jak nikdo....
myslím si že nekope přímo, osobně nesouhlasím s eu, ale z jeho strany třeba tenhle krok vidím, že by se muselo přijmout pár nových zákonů, které by byly předzvěstí konce, ale je možné že konečně dospěl, ale byl to v podstatě on který přivedl svou arogancí za tiché podpory zemana, a a zase opačně (zeman s podporou klause) tuto zemi tam kde jsme, je možné že se mohl změnit, ale to se mohli změnit potom komunisti, tak by jsme je jako mohli volit
tento názor ti nebudu brát ani vyvracet, můj názor je, že kdo jednou byl zkorumpovanej, už tam nemá co dělat, a přestože vidím svobodné jako kabátníky, je to stále o několik procent lepší jako parlamentní strany, pokud dodrží to co mají ve svých vizích, já je ovšem volit nebudu

kentoya

Příspěvek od kentoya »

crocjirka píše:blazen: troufam si rict, ze z postkomunistickych zemi jsme dopadli nejlepe.... a to i diky klausovy...

a jen by me zajimalo z ceho usuzujes, ze mach je idiot, naopak v kazde diksuzi, ve ktere jsem ho videl, tak mel vzdy pro me rozumne nazory...
pozor díky klausovi proběhla privatizace, a to nebylo nic jiného, jak přesun majetku do rukou jednotlivců s vědomostmi, penězi a mocí, už nemám v hlavě čísla, ale z normálních občanů a ze státu utekly miliardy do soukromých rukou, díky fondům které potom tunelovaly jeden podnik za druhým, klaus zasadil první ránu, zeman druhou ještě větší, návrhem a schválením opoziční smlouvy s klausem

ono dokud člověk nezačne sám hledat a nebude chtít najít souvislosti, tak ho media přesvědčí že je vše v pořádku

a co se macha týká, podle mě je to figurka, která mluví to co mu je nakázáno, aby vypadal jako největší odpůrce režimu který tu je, a je tu právě pro lidi kteří chtějí vidět, ale nechtějí hledat dál, aby těm pravým kteří opravdu usilují o změnu odebral sílu
ale netvrdím že se v tomhle nepletu, zatím jsem nenašel jasný pádný důkaz že to tak je, ale pouze indicie, které mne k tomuto vedou

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

kentoya: s tím domem jsi mě pobavil :lol: , pokud vím , pořád existuje na úřadu úředník, který povoluje vklad na základě ověření smluv a podpisů :wink: , bez toho to nejde, vím to, letos jsem tak řešil 2 byty a 1 dům 8) . Je tady bordel, a dá se s tím něco dělat, ale dokud tady budou lidi vychcanci, za pár let je to tam kde to bylo :lol: , a ty exekuce atd, na to není jiný recept než žít a být zodpovědný tak ,aby se tě takové témata netýkala :wink: , pár exekutorů znám, i majiele firmy co pohledávky vymáhá, a musím říct, že jednají pouze tak, jak lidé jednají s nimi , pokud je člověk slušný a chce se domluvit, řeší se to s klidem, pokud je člověk arogantní hovado co dluží kde se podívá a má je na párku, tak tomu dají a využívají státem dané prostředky, a ty se nezmění nikdy, protože je v tomto oborku kurewské loby a tak jak to je nastaveno , tak to alespon funguje na ty lidi co to maj na parku. Teď sposty lidi co se chteji vesrat do politiky (z 99% aby mohli kopat taky) vsude prskaji, že to chce změnu, revoluci atd atd, ale jen co se tam dostanou tak budou stejne kurvy, ver mi. Podívej se na zemana, paroubka atd, pořad ti stejni zmrdi a lezou tam znova. Z mnoha zemí EU které jsou velké, mají velký cestovní ruch atd jsem na tom až moc dobře, co se týče HDP, nezaměstnanosti atd atd. Práce je taky dost, jen lidi nechtějí dělat vše, logika posledních 5ti let je to udělat si deblilní ekonomku, nejlépe Bc nebo Ing a pak čekat na nabídku snů a roztrhejte mě zájmem :wink: , a ono pak hovno, řemesla jdou do sraček, práce je dost ale nejsou lidi co by to uměli, o strojařských oborech na VŠ ani nemluvím, pár absolventů ročně které si už firmy hlídaj během studia a pracuji pro ně brigádně. Já jsem bez práce cca 2 měsíce, a při snaze pracovat si člověk vždy něco najde, i tady na severu :wink: .

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Ono je potřeba rozlišovat politiky kteří kradly,a kteří "nechali" rozkrást majetky při privatizaci.Co měli dělat,majetek se nějak přesunout ze státních rukou do soukromých musel,ale chyběli zákony které by to ochránily.Zato tady bylo spousta veksláků a vyčůránků kteří peníze měly a využili díry v zákonech.Popravdě spousta lidí měla o demokracii naprosto mylné představy.Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty :twisted:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

wesly.TDI píše:kentoya: s tím domem jsi mě pobavil :lol: , pokud vím , pořád existuje na úřadu úředník, který povoluje vklad na základě ověření smluv a podpisů :wink: , bez toho to nejde, vím to, letos jsem tak řešil 2 byty a 1 dům 8) . Je tady bordel, a dá se s tím něco dělat, ale dokud tady budou lidi vychcanci, za pár let je to tam kde to bylo :lol: , a ty exekuce atd, na to není jiný recept než žít a být zodpovědný tak ,aby se tě takové témata netýkala :wink: , pár exekutorů znám, i majiele firmy co pohledávky vymáhá, a musím říct, že jednají pouze tak, jak lidé jednají s nimi , pokud je člověk slušný a chce se domluvit, řeší se to s klidem, pokud je člověk arogantní hovado co dluží kde se podívá a má je na párku, tak tomu dají a využívají státem dané prostředky, a ty se nezmění nikdy, protože je v tomto oborku kurewské loby a tak jak to je nastaveno , tak to alespon funguje na ty lidi co to maj na parku. Teď sposty lidi co se chteji vesrat do politiky (z 99% aby mohli kopat taky) vsude prskaji, že to chce změnu, revoluci atd atd, ale jen co se tam dostanou tak budou stejne kurvy, ver mi. Podívej se na zemana, paroubka atd, pořad ti stejni zmrdi a lezou tam znova. Z mnoha zemí EU které jsou velké, mají velký cestovní ruch atd jsem na tom až moc dobře, co se týče HDP, nezaměstnanosti atd atd. Práce je taky dost, jen lidi nechtějí dělat vše, logika posledních 5ti let je to udělat si deblilní ekonomku, nejlépe Bc nebo Ing a pak čekat na nabídku snů a roztrhejte mě zájmem :wink: , a ono pak hovno, řemesla jdou do sraček, práce je dost ale nejsou lidi co by to uměli, o strojařských oborech na VŠ ani nemluvím, pár absolventů ročně které si už firmy hlídaj během studia a pracuji pro ně brigádně. Já jsem bez práce cca 2 měsíce, a při snaze pracovat si člověk vždy něco najde, i tady na severu :wink: .
a ty máš pocit, že je problém si nechat vyrobit razítko a podpisy ověřit, nebo někoho uplatit, nebo snad si nechat udělat druhou občanku? teoreticky mi stačí když si zjistím tvé rodné číslo a číslo OP, stačí když ti prodám auto, tjistím rč a op, a zbytek je jen otázka financí, a úředník co dává vklad nic nepozná
tak jsou exekutoři se kterýma se dá mluvit tak jsou takoví se kterýma se nedomluvíš, ale tady jde o princip, že za okopírování lejstra a odeslání poštou má průměrný měsíční příjem, trošku předražená práce, a ta pravomoc exekutorů, porušuje mou víru v listinu práv a mou víru v ústavu, at jsou exekutoři, ale soudní, s normálními poplatky a když potřebují vstup do bytu, at je vydán soudně, a tím má debata o exekutorech končí, že tobě vyhovují nesoudní kripli je tvoje věc
je možné že ti noví budou stejní jako staří, ale pokud nebudou odvolatelní a nebudou mít odpovědnost za své činy, tak určitě stejní budou, a že tobě to nevadí, mě to vadí
a tvůj úsměv nad tím že řemesla jdou do sraček a že práce je hodně, k tomu můžu napsat jediné, protože práce je tady podhodnocená a trh práce je znehodnocen, a díky státem schválenému podvodu jako je sro, a možnosti platit až příští rok v létě nebo vůbec, je zde likvidace řemeslníků, a to že to nevidíš není můj problém, a že se tomu usmíváš, prostě ještě nevidíš a jsi zaslepen, nic víc nic méně, at už se to změní nebo nezmění, tak se třeba jednou v důchodě dozvíš jak jsi byl naivní

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

crocjirka píše:blazen: troufam si rict, ze z postkomunistickych zemi jsme dopadli nejlepe.... a to i diky klausovy...

a kdo dopadl hůř?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“