Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- twingo.driver
Re: Fotky aut z ulic
Markusi, sorry, ale jak jsi přišel na to, že ten, kdo si koupí Rapida, nebude o Francouzovi nikdy přemejšlet? To je nějakej fakt, nebo tvuj dojem? Nejde mi o to zakládat oheň, ale to je podle mě blbost.
A jak už tu padlo, design nedesign, za cenu toho pežota můžete mít Thalie skoro dvě, což bude podle mě pro dost lidí, obzvlášť tady v Čechách, dost pádnej argument, proč upřednostnit "hnusnou starou" Thalii před "krásnym novym" Peugeotem 301.
A jak už tu padlo, design nedesign, za cenu toho pežota můžete mít Thalie skoro dvě, což bude podle mě pro dost lidí, obzvlášť tady v Čechách, dost pádnej argument, proč upřednostnit "hnusnou starou" Thalii před "krásnym novym" Peugeotem 301.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
sorry, ale v dnešní době dovozu elektra do domu za 0 peněz což je ZDARMA bych si nenakládal do auta pračku
po cestě se něco posere a mam hovno a ne pračku 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
twingo.ridic: protoze delam s autama a jejich majitelama denne... a clovek co uvazuje smerem skodovka si proste francouze nikdy nekoupi, nelibi se mu, boji se toho a proste to povazuje jako vysmech automobilovemu prumyslu... a zase clovek co ho to tahne do francie si skodovku nekoupi nikdy ani za nic protoze proste ji nepovazuje za auto....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twingo.driver
markus: Vidíš, a my třeba máme doma dvě Škodovky, jednoho Renaulta a jednoho Citróna. Já se s tebou nechci přít, ale prostě existujou i jiný lidi než ty, kdo jezdí k vám do servisu...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Něco na tom bude, co píše markus, ale globálně toto pravidlo asi nelze aplikovat.
Třeba mě asi každý bere jako koncernistu, který miluje Audi (i když teď žádnou nemám) i u nás doma v rodině je to převážně koncern (až na strejdu - BMW X5), ale bratranec koupil ženě Citroen Xsara ,i když sám má Š OII Combi 1.9TDI DSG a před tím měl taky Škodovku, u nás doma taky Š OII FL 1.2TSI, Seat Ibiza (2006) 1.4 16V a hups najednou se dokoupilo 206CC
Je pravda, že o francouzech jsem nikdy moc nepřemýšlel od dob, co jsem měl chvíli Clio 1.8 16V a řekl, že francouze už ne, ale prostě časy a někdy názory se mění a člověka zrovna osloví to nebo ono a najednou jdou předsudky pryč a zarytost pro určitou značku také, ale je fakt, že převážně lidé většinou vybírají již jimi osvědčenou značku 
Třeba mě asi každý bere jako koncernistu, který miluje Audi (i když teď žádnou nemám) i u nás doma v rodině je to převážně koncern (až na strejdu - BMW X5), ale bratranec koupil ženě Citroen Xsara ,i když sám má Š OII Combi 1.9TDI DSG a před tím měl taky Škodovku, u nás doma taky Š OII FL 1.2TSI, Seat Ibiza (2006) 1.4 16V a hups najednou se dokoupilo 206CC

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ja taky netvrdim ze to je celoplosne.... ale da se podle toho ridit.... je to +/- platny na cca 75% majitelu aut
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když vezmu počet lidí ve svém okolí, které znám a nebavím se s nimi jen o počasí, a tento počet lidí vezmu jako 100%, tak při představě kolik lidí z toho by šli do jiné značky než mají oni nebo jejich rodiče, případně v jakém směru automobilové značky se prezentuje jejich okolí, tak bych se možná dostal +- na to procento, co prezentuje Markus možná o něco menší, sám bych zvolil interval od 60% do 75%. Je to ale složité, hodně lidí má vždy takové řeči "já mít peníze, tak si koupím tohle nebo tamto" a moc se k nim objektivně nedá přistupovat, ale spíš odhadovat 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
- twingo.driver
Ale vy k tomu odhadu podle mě přistupujete ne úplně dobře. Svět totiž nejsou jen vaši známí nebo lidi, co k vám jezdí do servisu. Já samozřejmě souhlasim s tim, že spousta lidí si (možná iracionálně) bude pořád dokola kupovat svojí oblíbenou značku, resp. nebude nikdy uvažovat o neoblíbený, ale neni to tak vysoký procento, jak si myslíte. Obzvlášť ne v tomhle segmentu, o kterým se celou dobu bavíme. Tady se jedná o "co nejdostatečnější auto za co nejmíň peněz", a zrovna v tomhle segmentu nebudou lidi s omezenym rozpočtem bazírovat na tom, že chtěj jedině Škůdku, když Thalii můžou mít za třetinu. Já nepopíram, že ten Rapid bude asi lepší auto, ale pro common usera, kterej uvažuje nad takovym autem, asi nebude "třikrát" lepší.
Omlouvám se za OT, už končim.
Omlouvám se za OT, už končim.
Popojedem... jedna Kokta fjednašesce, ftuningu.... a s monstrózním exhaust systémem
- Přílohy
-
- 10112012283.jpg (240.02 KiB) Zobrazeno 1451 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
ve Skodovce se da pocitit neco navic? Jakoze treba to prikoupeny plato?
SubTero, ty ses rozhodl, že vyhlašuješ Škodovce válku nebo jak? Přijde mi, že z tvých posledních komentů je 90% na téma jak je Škodovka na pytel....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
taky mi to tak pripada... se muzou s bigpapou vzit za rucicky a spivat si spolu..... 

však spolu zpíváme velmi často
a taky by mě zajímalo jak často vozí zdejší uživatelé v autě pračku 

ja obcas pracku na c*raky 

Zatím jednou, v Corolle (E10, 5dv hatchback). Ariston Aqualtis. Větší si už žena vybrat nemohla, neb žádnou větší neměliBIGPAPA píše:však spolu zpíváme velmi častoa taky by mě zajímalo jak často vozí zdejší uživatelé v autě pračku

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tvle tam dokazes nahazet celou skrin ne ?

a prijde ti snad na tom neco nerozumnyho? kazdej kdo rozumi autum vi ze mezi skodovkama nenajde ani jeden model, kterej by se dal pojmenovat slovem auto....Kane13 píše:SubTero, ty ses rozhodl, že vyhlašuješ Škodovce válku nebo jak? Přijde mi, že z tvých posledních komentů je 90% na téma jak je Škodovka na pytel....
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Tuším že 7.5 kila prádla, má to i program na peří, takže jsme v tom už prali kompletní péřovou přikrývku. U té pračky to zhoršuje hlavně ten spodní šuplík na ukládání prášků, aviváže apod. díky kterýmu se sice pohodlně pračka plní a vyprazdňuje, ale je tam u tohodle modelu jaksi napevno, takže se to muselo převážet komplet celý... včetně krabice. Jestli to jde napcat i do Rapida ovšem netušímLukinho píše:Tvle tam dokazes nahazet celou skrin ne ?![]()
![]()

to by se mělo ve škodovce zkusit
a když ne pujde se vrátit auto 

Tvuj nick mluvi za vse..NeviM píše:a prijde ti snad na tom neco nerozumnyho? kazdej kdo rozumi autum vi ze mezi skodovkama nenajde ani jeden model, kterej by se dal pojmenovat slovem auto....

Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
Přijde mi na tom to, že kdekoli se objeví jakákoli zmínka o čemkoli, co souvisí s touhle značkou, tak SubTera okamžitě brojí proti celé značce.. viz. můj post se ztuzenou Koktou a jeho reakce...NeviM píše:a prijde ti snad na tom neco nerozumnyho? kazdej kdo rozumi autum vi ze mezi skodovkama nenajde ani jeden model, kterej by se dal pojmenovat slovem auto....Kane13 píše:SubTero, ty ses rozhodl, že vyhlašuješ Škodovce válku nebo jak? Přijde mi, že z tvých posledních komentů je 90% na téma jak je Škodovka na pytel....
S tvým názorem nesouhlasím (ani nemůžu), ale respektuju ho, ne tak vyrypování na nesprávným místě. Tohle vlákno se jmenuje Fotky aut z ulic, ne Zhodnoť značku
Velice rád bych, abychom si tohle všichni uvědomili
Kane: nejsem jediny, kdo tu komentuje a vzhledem k tomu, ze se nachazime na diskusnim foru nota bene v pokecu mi prijde vice nez vhodne diskutovat. Ja mam rad svobodu, predevsim svobodu slova a pokud vim, moje pripominka byla vice nez trefna, nebot Skoda je proslula svymi prplatky za vsechno, tedy drobnosti, ktere se dnes nedaji brat jako standard, ale jako nutnost. Ja bych se stydel rict si priplatek za radio do Octavie, ale chapu, kdo na tuto zoufalou politiku pristoupil a financoval ji, ten si ji hrde brani.
Copak rádio, ale v Rapidu je za příplatek i rezerva a hever...
SubTera: Hele, takhle jsem to nemyslel... tvoje příspěvky byly vždycky smysluplný (na rozdíl od některých jiných). Jen mi přijde, že poslední dobou se zabýváš hlavně tímhle tématem. A u té Kokty jsem spíš čekal reakce typu "Je to hnůj" apod. Ne příspěvky o tom, že značka je na hovno. Je jasný, že jsme v Pokecu, tak budeme kecat. Ale i tak bychom mohli respektovat thready a to o čem jsou.
Co se týká mýho názoru, ten znáš. A není to o tom, že bych po voze téhle značky prahl a žádnou jinou nebral, to ani náhodou. Koupě Octavie byla otázkou rozumu, ne citu a neskrývám, že mě to auto "nebaví". Ale v té době byla za slušný peníze, začal jsem pracovat u obchodníka Škoda a všichni mi ji chválili. A když teď dělám přímo pro ŠA, tak ctím heslo ""Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."
Každopádně to neber ve zlým...
Co se týká mýho názoru, ten znáš. A není to o tom, že bych po voze téhle značky prahl a žádnou jinou nebral, to ani náhodou. Koupě Octavie byla otázkou rozumu, ne citu a neskrývám, že mě to auto "nebaví". Ale v té době byla za slušný peníze, začal jsem pracovat u obchodníka Škoda a všichni mi ji chválili. A když teď dělám přímo pro ŠA, tak ctím heslo ""Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."

Každopádně to neber ve zlým...
Kane: tuzingovy magove ziji predevsim ve vychodni Evrope, takovejch zpackanin tu jezdi habadej, pockej az vyfotim cervenou Feldu kombi, kam se na to tohle zeleny stvoreni hrabe. Komentoval jsem posty nad fotkou. Mozna ti to jen prijde, protoze se tu neobvykle diskutovalo vic o Skodovkach (viz elektrony na Supovi a ted tato stranka). Jinak mlcim
a za kompliment dekuju, ty mne taky 

OK, jsem rád, že jsme si to takhle hezky řekli....Slovy klasika "Groupensex kvůli tomu pořádat nebudeme, ale je to dobrý."
Feldu sem nahoď, z těch se dají v rukou tuzera udělat slušný zpitvořeniny

Feldu sem nahoď, z těch se dají v rukou tuzera udělat slušný zpitvořeniny
Kane: to ma nejaka rodina vedle z vesnice, kupovali ji jako novotu, pridal samolepky, chromy na blatniky, svetla, zrcatka, kliky, sloupky, no kam to slo, tam to je...pak taky fofr pruhy a tak...naposled kdyz jsem ji videl, tak mi prislo, ze uz to pomalu demontujou 

todle by mělo být za příplatek 0.-Beaver píše:Copak rádio, ale v Rapidu je za příplatek i rezerva a hever...
já to v autě taky nemam a je to víc racynk