nevim: jdi se léčit co si furt musíš dokazovat? chytáš se každýho hovna, pořád se obhajuješ úplně k ničemu, tady to NIKOHO NEZAJÍMÁ, got it? Akorát tady bavíš lidi
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Globus píše:Starlet: jsi mu dal td do mlady, ze tak rapluje?Puvodne jsem tak trochu doufal ze se to tu bude, alespo castecne drzet tatu
Ee, jen jsem ho vytočil svojí demencí a nulovým všeobecným přehledem
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Kterej idiot vybral tak blbý datum? Tři dny před vánocema? Kdyby to bylo v listopadu bylo by to rozumnější. Takhle budu muset pro sichr shánět stromeček a dárky, když nic nebude, aby nebyli zkažený vánoce. Jen doufám, že to proběhne nějak ekologicky, třeba nějakou mutací viru chřipky. Jinak by to asi Děti Země nepovolili
Globus píše:Starlet: tak co by nechtel od vytlucenyho mozku, z toho dementniho sportu co provozujes
Jsem dement, promiňte
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
no a o to jde, jestli na svuj ucet nebo na nekoho jinyho je mi celkem jedno
abych napsal neco k tematu, tak opet podle "par" informaci na tohle tema si myslim ze krome zajimavyho stretu nekolika kosmickejch cyklu a i s nim souvisejici zvysenny slunecni aktivity projevujuci se na zemi treba tema katastrofama se nestane nic moc, snad jeste to mysleni lidi v globale, to by bylo fajn... jinak samozrejme presne to co tu predvadime skoro vsichni je hlavni nas problem, absolutni neucta, nesnaha vychazet spolu a domluvit se, sobeckost atd. to jsou ty hlavni problemy ktery i tu ekonomickogeopolitickou situaci zpusobujou... a nemluvim konkretne o tom datu (jen ten spolecnej konec cyklu) ale jestli maj prijit nejaky zmeny v tom globalnim, tak uz se dejou a budou dit jeste trochu dyl, urcite to neni otazka jednoho dne... jinak MALOU PRAVDEPODOBNOST vzhledem ke kruhum v obili atd. davam i tomu ze ze by se mohlo eventuelne odehrat nejaky to setkani tretiho druhu, to by me jako bavilo MUJ NAZOR
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
abych napsal neco k tematu, tak opet podle "par" informaci na tohle tema si myslim ze krome zajimavyho stretu nekolika kosmickejch cyklu a i s nim souvisejici zvysenny slunecni aktivity projevujuci se na zemi treba tema katastrofama se nestane nic moc, snad jeste to mysleni lidi v globale, to by bylo fajn... jinak samozrejme presne to co tu predvadime skoro vsichni je hlavni nas problem, absolutni neucta, nesnaha vychazet spolu a domluvit se, sobeckost atd. to jsou ty hlavni problemy ktery i tu ekonomickogeopolitickou situaci zpusobujou... a nemluvim konkretne o tom datu (jen ten spolecnej konec cyklu) ale jestli maj prijit nejaky zmeny v tom globalnim, tak uz se dejou a budou dit jeste trochu dyl, urcite to neni otazka jednoho dne... jinak MALOU PRAVDEPODOBNOST vzhledem ke kruhum v obili atd. davam i tomu ze ze by se mohlo eventuelne odehrat nejaky to setkani tretiho druhu, to by me jako bavilo MUJ NAZOR
Svým způsobem by to pro mnoho lidí mohlo být setkání s tebou
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
FOG píše:NeviM je Aštan Šeran? Já si odjakživa myslel, že to je Fazole, evidentně ne.
Hebmila na tebe NeviMe, ty se vážně chytáš každýho hovna a ostatní přesvědčuješ o tom, jaká seš nula a ještě k tomu musíš mít poslední slovo.
chapu ze troubu jako jsi ty se samzrejme dotkne, kdyz se zacnu navazet do vaseho spoluspammera a ze se nedokazete zamyslet a spravne pochopit skoro nad nicim, ale s tim jsem pocital, zily mi to fakt netrha... kdo je jaka nula je videt uz jen treba na vasich inteligentnich radobyvtipnejch a moudrejch podpisech (treba ty nebo globus jste fakt extremy), kdyz pominu vase komenty v 99% vypadajicich jak kdybyste odpovidali na neco uplne jinyho nez je predmetem, ktery rikaj vic nez dost..
Naposledy upravil(a) NeviM dne 19 lis 2012 13:14, celkem upraveno 1 x.
FOG píše:NeviM je Aštan Šeran? Já si odjakživa myslel, že to je Fazole, evidentně ne.
Hebmila na tebe NeviMe, ty se vážně chytáš každýho hovna a ostatní přesvědčuješ o tom, jaká seš nula a ještě k tomu musíš mít poslední slovo.
chapu ze troubu jako jsi ty se samzrejme dotkne, kdyz se zacnu navazet do vaseho spoluspammera a ze se nedokazete zamyslet a spravne pochopit skoro nad nicim, ale s tim jsem pocital, zily mi to fakt netrha... kdo je jaka nula je videt uz jen treba na vasich inteligentnic" radobyvtipnejch a moudrejch podpisech, kdyz pominu vase komenty v 99% vypadajicich jak kdybyste odpovidali na neco uplne jinyho nez je predmetem, ktery rikaj vic nez dost..
Rozeber naše rádoby vtipné a moudré podpisy, prosím
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
chapu ze troubu jako jsi ty se samzrejme dotkne, kdyz se zacnu navazet do vaseho spoluspammera a ze se nedokazete zamyslet a spravne pochopit skoro nad nicim, ale s tim jsem pocital, zily mi to fakt netrha... kdo je jaka nula je videt uz jen treba na vasich inteligentnic" radobyvtipnejch a moudrejch podpisech, kdyz pominu vase komenty v 99% vypadajicich jak kdybyste odpovidali na neco uplne jinyho nez je predmetem, ktery rikaj vic nez dost..
Rozeber naše rádoby vtipné a moudré podpisy, prosím
tak to se tebe zrovna netyka (utebe jsou to ty komenty), podivej se treba ke globusovi nebo fogovi a musis pochopit o cem mluvim...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet píše:Koukám, a?
Nesmíš brát svět tak vážně
nevidis? aha tak nic, to je marny...
ano to je jeden z mnoha tvych problemu, musis se naucit rozlisovat co vazne brat potreba je a co ne. Nerekl bych ze nekdy neco tak hnusnyho reknu, ale lidem jako jsi ty ted uz fakt preju aby poznali na vlastni kuzi o cem je tu celou dobu rec, do ty doby porad budete sobci bez mozku evidentne..
chapu ze troubu jako jsi ty se samzrejme dotkne, kdyz se zacnu navazet do vaseho spoluspammera a ze se nedokazete zamyslet a spravne pochopit skoro nad nicim, ale s tim jsem pocital, zily mi to fakt netrha... kdo je jaka nula je videt uz jen treba na vasich inteligentnich radobyvtipnejch a moudrejch podpisech (treba ty nebo globus jste fakt extremy), kdyz pominu vase komenty v 99% vypadajicich jak kdybyste odpovidali na neco uplne jinyho nez je predmetem, ktery rikaj vic nez dost..
Vždyť to říkám, že se chytáš každýho hovna, co ti je do toho co mám v podpisu, není na tom nic vtipnýho, ani moudrýho, je to jenom citace. Jinak se mi líbí, jak dokážeš udělat závěr, že nejsem schopnej zamyšlení a pochopení "skoro nad ničím" z toho, že se nehodlám snižovat na tvojí úroveň a debatovat s tebou o kravinách. To, že si z většiny témat který si o to doslova říkají, dělají někteří místní prdel, neznamená, že jsou - jak jsi napsal dementní. Dement je ten, co se neumí sám oblíknout, né člověk, co si z tebe celkem obstojně dělá prdel.
proč hned každýho urážíš? máš malý koule nebo co si kompenzuješ? Návážíš se do každýho, kdo napíše odlišnej názor, než máš ty a běda, jak ti někdo napíše jediný slovo na tvoje duchaplný příspěvky a nesouhlasí s tebou, tak je zle a dotyčný je hnedka dement a debil, zamysli se
...teď čekám kritiku na mou osobu a můj myslící / nemyslící mozek
ano to je jeden z mnoha tvych problemu, musis se naucit rozlisovat co vazne brat potreba je a co ne. Nerekl bych ze nekdy neco tak hnusnyho reknu, ale lidem jako jsi ty ted uz fakt preju aby poznali na vlastni kuzi o cem je tu celou dobu rec, do ty doby porad budete sobci bez mozku evidentne..
NeviM píše:nevidis? aha tak nic, to je marny...
můžeš mi tohle vysvětlit? ilumináti tě znásilnili do zadku? to je ten důvod proč jsi podrážděnej?
NeviM píše:nevidis? aha tak nic, to je marny...
můžeš mi tohle vysvětlit? ilumináti tě znásilnili do zadku? to je ten důvod proč jsi podrážděnej?
pochop to,martani ho v kosmicky lodi oplodnili analni sondou a FBI ho nacipovala. To je to co musis nejdriv poznat abys dosel vyssiho vedomi
Svým způsobem by to pro mnoho lidí mohlo být setkání s tebou
"Si Zabil"
k tematu: Znám holku, která se o to tak aktivně zajímá až ji z toho hráblo. Nevim proč všichni dělají takový humbuk kolem tohohle data, uplně stejnej bordel byl když měl přijít přelom tisíciletí a každej magor vyhlašoval konec světa
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Jord píše:proč hned každýho urážíš? máš malý koule nebo co si kompenzuješ? Návážíš se do každýho, kdo napíše odlišnej názor, než máš ty a běda, jak ti někdo napíše jediný slovo na tvoje duchaplný příspěvky a nesouhlasí s tebou, tak je zle a dotyčný je hnedka dement a debil, zamysli se
jenom ti reknu neprekrucuj fakta, nebo mi je teda dokaz, ukaz mi jedinej pripad, kdy jsem se do nekoho zacal navazet jen na zaklade jeho odlisnyho nazoru, pokazdy jsem totiz mel celkem dost trpelivosti a navazet se a urazet jsem zacal vzdy az jako druhej A HLAVNE VZDY NA ZAKLADE URAZEK NA MOJI OSOBU, NIKDY NA ZAKLADE ODLISNYHO NAZORU NA TEMA jinak dukaz moji trpelivosti jsi treba ty, taky jsi me zacal urazet jako prvni, pokud vim, tak na tvoji adresu ode me zadna urazka zatim nepadla
Jord píše:proč hned každýho urážíš? máš malý koule nebo co si kompenzuješ? Návážíš se do každýho, kdo napíše odlišnej názor, než máš ty a běda, jak ti někdo napíše jediný slovo na tvoje duchaplný příspěvky a nesouhlasí s tebou, tak je zle a dotyčný je hnedka dement a debil, zamysli se
jenom ti reknu neprekrucuj fakta, nebo mi je teda dokaz, ukaz mi jedinej pripad, kdy jsem se do nekoho zacal navazet jen na zaklade jeho odlisnyho nazoru, pokazdy jsem totiz mel celkem dost trpelivosti a navazet se a urazet jsem zacal vzdy az jako druhej A HLAVNE VZDY NA ZAKLADE URAZEK NA MOJI OSOBU, NIKDY NA ZAKLADE ODLISNYHO NAZORU NA TEMA jinak dukaz moji trpelivosti jsi treba ty, taky jsi me zacal urazet jako prvni, pokud vim, tak na tvoji adresu ode me zadna urazka zatim nepadla
tak přestaň na jejich posty odpovídat a bude tu klid, jestli máš nutnou potřebu mít poslední slovo tak si roztrhej občanku nebo ja NeviM
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Pořád nechápu, z čeho soudíš, že jsem sobec bez mozku??
Pokud jsi schopen posoudit člověka dle komunikace v tak ZÁSADNÍM a URČUJÍCÍM prostoru,
jakým bezesporu TF je nebo jeho podpisu, tedy klobouk dolů před tebou
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz