NeviM píše:ja zadny forum k takovym ucelum nenavstevuju, bavim se o tom hlavne s kamarady, byvalymi spoluzaky, v ruznych skupinach na FB atd. ctu si clanky vesmes od lidi, ktery v zivote neco dokazali a jejihz inteligence a vseobecnej rozhled je tak nejak vseobecne znamej, jejichz nazory maji pro me nejakou vahu a tak dale. BTW. ty temata co jsi zminil jsou taky docela zajimavy, ale tady fakt uz ani slovo... jinak jak uz jsem tu nekde zminoval (a nejen ja), tak treba ty parlamentni nebo britsky listy jsou docela dobrej zacatek pro toho, kdo ma zajem, tam je takovejch veci od inteligentnich lidi ranec. A to mluvim obecne, Tebe jsem mel vzdycky za celkem "normalniho" cloveka, takze predpokladam, ze i kdyz treba s vetsinou mejch nazorru nesouhlasis, tak asi vis o cem mluvim. Jinak celkove posledni moje komenty uz si vetsinou musi kazdej prebrat sam a vedet kdo me jak urazel nebo se snazil naopak diskutovat a koho teda cim myslim

Jsem rád jaký na mě máš názor a můj na tebe je podobný...
Nemužu říct že s tvými názory nesouhlasím, protože sem se jím vyloženě nevěnoval...a to z prostého důvodu, tj. že si nemyslím že by to bylo na TF vhodné...když si budu pozorně číst tvoje příspěvky, určitě bych se neubráníl nějaké reakci...
A mě prostě nepřijde vhodné to řešit na TF...
Proto jsem se tě ptal na to fórum...já sem třeba na palbě.cz, je tam spoustu zajímavých informací, nicméně tam nepřispívám...protože na to nemám například takové znalosti...prostě jen čtu.
ve zkratce:
21.12.2012 - začíná novej věk majskýho kalendáře...pro mě nic mín a nic víc
11 září -
papaláši USA a tamní tajné služby by si nikdy něco takového nelajzli toto zrežírovat s takovými následky...hádám že by si to nelajzli ani v SSSR za Stalina...
Myslím, že takovej monstr-tyjátr obludnej rozměrů i následků si nelajzne nikdo...
Co na to říkáte: jistě, politici všech zemí jsou v jisté podstatě jen figurky, protože oni potřebují peníze mocných a bohatých, vlivných lidí proto, aby se těmi figurkami stali
Ti politici, kteří figurky nejsou...tam víme jak to vypadá...hladomor, genocida, ovládání všeho od A-Z, nesvoboda...
Co je lepší?
Osvícený diktátor, Oligarchie osvícených tu zatím nebyla a pokud byla, tak se najde vždy silná skupina lidí, která bude tvrdit že oni Osvicení nejsou...
Takže co je lepší...
Ty tady nabádáš k otevření očí, k revolučním krokům...Máš scenář pro případ že se tak stane a lidi za tebou (za Vámi) půjdou?
A jestli máš,
ustojíš to,
ustojíte to?
Anarchii muže defacto rozjet i analfabet...
Tím nechci naznačit, že si o tobě myslím že si jsi na urovni neznalého, nevzdělaného člověka, ale chci říct to, že tyto věci a takovýto
otevřete oči apod. k anarchii vedou, případně mohou vést