To mám doma na živo a stereo...
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Momentálne na zimákoch a nejak takto v cestnom matnom plastidipe...

MHD
Dirtdip 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cinicman a co foto 1007ky jeste
Jinak jeste nedoslo na déšť nebo na umytí, jak jsi psal na PC 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Ale to víš, že ano... ale už je zasa také isté ako na fotke..
PS: Tak na želanie aj s 1007mou na rovnakom mieste a na letňákoch...

PS: Tak na želanie aj s 1007mou na rovnakom mieste a na letňákoch...

MHD
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co vlastně člověka vede k tomu, koupit si 1007, kromě těch dveří?
✠Luftwaffle✠
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hattori: Taky jsme doma jeden čas o ní přemýšleli a ani nevím, jak se k ní dospělo, je pravda, že byla v to dobu v hledáčku jako nepřímý konkurent Audi A2.
Vede k tomu asi hodně faktorů - design (odlišit se), technika a vnitřní prostor - praktičnost
Cinicman ty Hockenhaimy jsou stejne pecky na ty Tvoji 207, uz aby bylo zase jaro, vid
Vede k tomu asi hodně faktorů - design (odlišit se), technika a vnitřní prostor - praktičnost
Cinicman ty Hockenhaimy jsou stejne pecky na ty Tvoji 207, uz aby bylo zase jaro, vid

A co cloveka vede k tomu, koupit si Skodovku nebo VW ?

Je to Peugeot a ja mám na ne trochu úchylku... inak nič. Okrem toho, že je to s 2-tronicom veľmi praktické auto do mesta pre manželku a jedno (druhé na ceste) dieťa... + 5* v NCAP a tuhá kastla kvôli dverám...hattori_hanzo píše:Co vlastně člověka vede k tomu, koupit si 1007, kromě těch dveří?

Budeme ti musieť dať na PC malé školenie z francúzskych kolies... toto sú PITLANE...Berry píše:Cinicman ty Hockenhaimy jsou stejne pecky na ty Tvoji 207, uz aby bylo zase jaro, vid

Naposledy upravil(a) Cinicman dne 21 lis 2012 15:14, celkem upraveno 1 x.
MHD
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se prihlasim na skoleni
Ja jsem si pak rikal, ze jsem se asi netrefil, kazdopadne krasavec na leto

Ja jsem si pak rikal, ze jsem se asi netrefil, kazdopadne krasavec na leto

- LiberaleMiguel
osobne kdybych chtel nakupni tasku, tak beru 1007 bez vahani, hlavne kvuli tem dverim 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s tím párkrát jel a přišlo mi že kromě způsobu otevírání těch dveří tam skutečně nebyl jedinej důvod proč ho chtít. Vysoký těžiště, těžký dveře z MPV, nic moc ovladatelnost, díky dveřím pocit v interiéru jak vzadu v Transitu... Automat nevím, protože to byl tradiční peugeotovskej manuál "kovová tyč zapíchlá v houbičce na nádobí". Navíc teda ta co jsem s ní já jezdil měla nějakou psychotickou kombinaci modro-černá palubka, modro-oranžový sedačky + oranžový doplňky a to bylo teda vážně k zblití.Cinicman píše:Je to Peugeot a ja mám na ne trochu úchylku... inak nič. Okrem toho, že je to s 2-tronicom veľmi praktické auto do mesta pre manželku a jedno (druhé na ceste) dieťa... + 5* v NCAP a tuhá kastla kvôli dverám...

✠Luftwaffle✠
Ta 1007 je opravdu nechutný auto. Chápal bych pro důchodce, tuším že se do toho díky dveřím asi poleze líp, ale to je asi tak všechno....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
To jo. Lepsi koupit neco co splyne s davem, neco koncernovyho bez spetky fantazie a emoci. O to mu jiste slo
boze muj, jako ma automobilka duvod to vyrabet tak nekdo ma duvod to koupit...Multipla je to samy. Pochopte, ze spousta lidi nechce jezdit stejnou pixlou jako ma soused.

boze muj, jako ma automobilka duvod to vyrabet tak nekdo ma duvod to koupit...Multipla je to samy. Pochopte, ze spousta lidi nechce jezdit stejnou pixlou jako ma soused.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
1007 mi prijde celkem fajn, ale ja bych klido vlez i do multiply nebo matrixe. libej se mi hnusny auta, no. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
na 1007 sou jedine zajimavy ty dvere....coz ma treba i 807 .... 
na servis mi jezdi par 1007 a vsichni majitele jsou vozíčkáři...auto upraven na ruční ovládání a sou spoky
takze dejme tomu že něco jako kriplkára

na servis mi jezdi par 1007 a vsichni majitele jsou vozíčkáři...auto upraven na ruční ovládání a sou spoky

takze dejme tomu že něco jako kriplkára

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
proto maš 166AR166 píše:1007 mi prijde celkem fajn, ale ja bych klido vlez i do multiply nebo matrixe. libej se mi hnusny auta, no.

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
on je ten cumak 166 docela hnusnej, ale jinej bych stejnak nechtel.
a pickup taky neni zadnej model z prehlidkovyho mola. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum, když tu má takovej úspěch taková tragédie jako 1007. Chápu že se toho Milosh zbavil...
Function > Form
Function > Form
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Riso, ale tak tohle tema je fotky vasich aut a neni to o upravenych nebo tak, proste takove volne tema. Jinak ta 1007ka je auto Cinicmanovi paní 

No comment..... 

Function > Form
Function > Form
Pravda kolego, kdyz vidim sekci Projekty tak uz tam toho opravdu neni moc s tuningem spolecneho, cervenobily matiz priklad sam o sobe.Ritchma píše:Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum.
A ted koukam dolu na forum na leky na podporu erekce a to uz se pak nedivim nicemu

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Pravda kolego, kdyz vidim sekci Projekty tak uz tam toho opravdu neni moc s tuningem spolecneho, cervenobily matiz priklad sam o sobe.Ritchma píše:Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum.
A ted koukam dolu na forum na leky na podporu erekce a to uz se pak nedivim nicemu
myslíme tady na starí pány jako jsi ty

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Nezlob se na mě za upřímnost, ale ty jsi měl pochcaný saxo co shořelo a starou audinu o ničemRitchma píše:Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum, když tu má takovej úspěch taková tragédie jako 1007. Chápu že se toho Milosh zbavil...
a v podstatě veškeré tvoje příspěvky tady jsou kritika na všechno....
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- LiberaleMiguel
ale planuje neco hustokrutoprisnehoStarlet píše:Nezlob se na mě za upřímnost, ale ty jsi měl pochcaný saxo co shořelo a starou audinu o ničemRitchma píše:Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum, když tu má takovej úspěch taková tragédie jako 1007. Chápu že se toho Milosh zbavil...

Já taky plánuju něco s volantem na druhý straně co tady nejezdí a bude to mít 300PS+, ale vzhledem k tomu, že je to zatím v podobě těch plánů, tak mlčím....LiberaleMiguel píše:ale planuje neco hustokrutoprisnehoStarlet píše:Nezlob se na mě za upřímnost, ale ty jsi měl pochcaný saxo co shořelo a starou audinu o ničemRitchma píše:Opravdu si nejsem jistej jestli je to tady ještě pořád tuning fórum, když tu má takovej úspěch taková tragédie jako 1007. Chápu že se toho Milosh zbavil...
Od tý doby, ce je v Austrálii, kde je už jen kvůli tomu, po který straně se jezdí, dost příležitostí si za pár šupů sehnat cokoliv z Japonska nebo sáhnout třeba po něčem od Holdenu, strašně chytrej a všechno zdejší mu nevoní...
Budiž, ale ať se zdrží hloupých a zbytečných komentů...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Fotka audi tady byla asi jednou nebo dvakrát a pochcané saxo patřilo na tuning fórum víc než 90% aut co tu je....
Očividně nemáš tušení o tom, jak to funguje v austrálii. Ale to tvoje dotáhnout z japonska auto za pár šupů je totální nesmysl.
Dovoz auta, zprostředkovatel, daně a různý s tím spojený poplatky, registrace auta, pojištění a si častce která se dostává hodně blízko k 200.000kč a v tom není zahrnutá cena auta. Samozřejmě čím vyšší cena auta koupeného v japonsku tím vyšší jsou poplatky kolem. Plus těch aut co na který můžeš získat import approval je opravdu maličko. Takže než tu začneš psát píčoviny, tak si možná něco nastuduj nebo se těhle tupých komentářů zdrž... Navíc za školu, nájem a pojištění platím půl mega ročně, takže to opravdu nejde tak rychle jak bych si představoval a radši budu ještě pár měsíců šetřit a koupim to, co opravdu chci. A holden to opravdu neni.
Očividně nemáš tušení o tom, jak to funguje v austrálii. Ale to tvoje dotáhnout z japonska auto za pár šupů je totální nesmysl.
Dovoz auta, zprostředkovatel, daně a různý s tím spojený poplatky, registrace auta, pojištění a si častce která se dostává hodně blízko k 200.000kč a v tom není zahrnutá cena auta. Samozřejmě čím vyšší cena auta koupeného v japonsku tím vyšší jsou poplatky kolem. Plus těch aut co na který můžeš získat import approval je opravdu maličko. Takže než tu začneš psát píčoviny, tak si možná něco nastuduj nebo se těhle tupých komentářů zdrž... Navíc za školu, nájem a pojištění platím půl mega ročně, takže to opravdu nejde tak rychle jak bych si představoval a radši budu ještě pár měsíců šetřit a koupim to, co opravdu chci. A holden to opravdu neni.
Function > Form
Function > Form
přece nebude jezdit Oplem 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....