Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od luke.bean »

a pokličky na kolech taky žádnej hit :zadek: :zadek:
QUATTRO 309 kW

Boči

Příspěvek od Boči »

Tholis, winter setup ... 8)
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

hlavně ten zbytek lepidla od folie :( a Tholisi měl by jsi vyndat ten čip, jelikoš ti to docela čudí :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

ty voe me to neda, me tohle proste sere, pac je to uplne zbytecny a je to tu vsude furt. Starlete, i kdyz s Tebou souhlasim, ze Ritchmovi komenty byly v tomhle pripade zbytecny (stejne jako x komentu dalsich lidi), tak nedelas nahodou dost casto to samy? Nekydas nesmyslny urazlivy OT k tematum, ktery te nezajimaj, nebo i zajimaj, ale mas jinej nazor, kdyz staci proste jednoduse se nevyjadrovat a nebo slusne? Taky se mi to samozrejme nekdy stane, ze bych si mohl nejaky kecy odpustit (i kdyz si teda snad ani nepamatuju, kdy to bylo naposled, kdyz nad tim tak premejslim), zas na druhou stranu, kdyz nekdo zacne proti me, tak mu to samozrejme vratim pod vlivem emoci i s urokama, ale kua nez nekomu neco vycitam, tak se nejdriv zamyslim, jestli mu nevycitam to samy co delam casto sam. Mimochodem Ti to pekne vysvetlil s tema autama... Jinak peace, ani pres Tvoje vselijaky minulý kecy na moji osobu proti Tobe nic nemam, protože Te proste osobně neznam, tak ani nemuzu mit. Jenom jsem mel ted potrebu uprime se vyjadrit k tomuhle s nadeji ze se treba nekdo zamysli a samozrejme nejen Ty, ale tyka se nas to skoro vsech. Trocha respektu by neuskodila. A samozrejme kdo chce, tak si mejte radobyvtipny kecy na to co jsem napsal, ano jsem svym zpusobem idealistickej magor, jenom premejslejte o tom, co znamena zodpovednost za vlasntni slova. Jinak sorry za OT, ale tady na tom foru je asi takova omluva dost zbytecna.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

fabka super,kola ji sedi 8)
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

DAWBLACK píše:dobrý, ale ty vnitřky těch světel v barvě auta jsou :savle:
ze je tak vidis Ty, neznamená, že takový jsou. Ja fabie teda dost nemusim, ale tahle se mi přijde vkusná 8)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Zbytky folie nebylo už čím.. došel mi technickej benzín :D :D Ale je to v plánu :kladivo:
luke: mě celkem sedí, lepší než aby tam "něco" chybělo 8) Ale máme oba různej vkus :wink:

chip není 8)
" www.autowerks.cz "

xciba

Příspěvek od xciba »

kdyz uz se tu davaj ty fotky zimnich myti :lol:
Obrázek
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

supr barva 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

xciba: Tak na tohle fakt v zimě nemám náladu, ujel jsem 5km a to auto vypadalo jak předtím 8)
" www.autowerks.cz "

xciba

Příspěvek od xciba »

vsak jsem byl jen na wapce a natrel znova gumy pred uskladnenim :lol: to auto se takhle leskne normalne i bez vosku a vsech pikacovin..
navic zima je v nedohlednu :potlesk:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Náhodou kola tomu sluší a s pokličkama je to pěkný 8) . Bez nich to bylo, jakoby se to sebralo někde ze "škarpy" :roll:

Xciba: lesk jak blesk, pekny winter setup :D
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mě se to víc líbilo bez pokliček...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

NeviM píše:
DAWBLACK píše:dobrý, ale ty vnitřky těch světel v barvě auta jsou :savle:
ze je tak vidis Ty, neznamená, že takový jsou. Ja fabie teda dost nemusim, ale tahle se mi přijde vkusná 8)
Jo je pravda ze seriova fabia na jinych kolech je strasnej skvost a je strasne vkusna :-D nic proti ni ovsem.....lepsi ja preplacana jebka
Suzuki Swift Gti

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Ritchma píše:Fotka audi tady byla asi jednou nebo dvakrát a pochcané saxo patřilo na tuning fórum víc než 90% aut co tu je....
Očividně nemáš tušení o tom, jak to funguje v austrálii. Ale to tvoje dotáhnout z japonska auto za pár šupů je totální nesmysl. Dovoz auta, zprostředkovatel, daně a různý s tím spojený poplatky, registrace auta, pojištění a si častce která se dostává hodně blízko k 200.000kč a v tom není zahrnutá cena auta. Samozřejmě čím vyšší cena auta koupeného v japonsku tím vyšší jsou poplatky kolem. Plus těch aut co na který můžeš získat import approval je opravdu maličko. Takže než tu začneš psát píčoviny, tak si možná něco nastuduj nebo se těhle tupých komentářů zdrž... Navíc za školu, nájem a pojištění platím půl mega ročně, takže to opravdu nejde tak rychle jak bych si představoval a radši budu ještě pár měsíců šetřit a koupim to, co opravdu chci. A holden to opravdu neni.
Máš pravdu, že o tom nic nevím, ale určitě je to jednodušší a levnější než dostat něco z těch aut do ČR.
Nikde jsem neřekl o tom, že chceš Holden ani půl slova...
BTW, fotka audi tady byla víckrát, ale to je jedno
A v čem bylo saxo více se hodící na TF (pravda, bylo hezčí než standartní saxo)? Tím amatérským rámem, který by ti v případě nehody usekl hlavu??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Tholis: To je zvěrstvo cpát audi kola na fábii :lol: Jakou maj rozteč a et? :lol:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Co se tu poslednich par stranek deje? Kokoti vymente si cisla a vykecejte se po telefonu. :-D

@Starlet: Japonsky auto je uplna picovina do CR tlacit z JPN kdyz mame vsechno v UK a jiz to proslo EU registraci apod... A mnohdy to vyjde levneji. Enough said.
Naposledy upravil(a) Zemi dne 23 lis 2012 10:54, celkem upraveno 2 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak v ČR se to asi nedá moc dobře přihlásit, na druhou stranu z UK dotáhneš auto a dá se na tom legálně jezdit. Nemám představu kolik, ale myslím si že 20-30tis + cena auta v UK a jezdíš. Tady to máš cena auta z japonska + min cca 160tis to auto sem jenom dostat + přihlášení atd. Prostě u levnějšího auta to funguje cca 200tis korun + cena auta v japonsku aby si mohl jezdit. A jelikož v UK seženeš cokoliv, tak není důvod to tahat z JPN. Takže ne, opravdu to není levnější. Plus ten import approval dostaneš na minimum aut, většinu aut tě prostě nenechají importovat. Opravdu si prostě nedovezeš co tě zrovna napadne, třeba WRX/STI neexistuje dovézt. Max jako halfcut.
Co se týče saxa, ano rám byl dětská hloupost, bylo mi 18 když jsem ho tam dal. Než shořelo, měl jsem tam sparco pro 2000 sedačku, doma jsem měl připravenou čerstvě vypranou sparco REV, byly tam tříbody s plánem je upgradnout na něco lepšího, byl tam novej předsazenej OMP volant, měl jsem připravený svody + na autě byl supersprint výfuk, KYB AGX, Simota studený sání s K&Nkem, kopie sání co se používalo v saxo cupu, tužší silenty na motoru, short shift, OMP brzdy, speedline corse disky se super michelinkama apod. Prostě něco co se alespoň trošku blížilo slovu tuning. Ne ten styling kterýho je teď "tuning fórum" plný... Ne tím co to bylo za značku nebo jak to auto vypadalo, ale jakým směrem se jeho vývoj ubíral.

Zemi - já to mam toršku meziměsto ty hovory :lol:
Function > Form

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Zemi píše:Co se tu poslednich par stranek deje? Kokoti vymente si cisla a vykecejte se po telefonu. :-D

@Starlet: Japonsky auto je uplna picovina do CR tlacit z JPN kdyz mame vsechno v UK a jiz to proslo EU registraci apod... A mnohdy to vyjde levneji. Enough said.
Samozřejmě. Lépe číst, já poukazoval na to, že provozovat v Austrálii JPN auto je jednodušší, než v ČR.
Nebo se pletu??
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Venca Brody píše:Tholis: To je zvěrstvo cpát audi kola na fábii :lol: Jakou maj rozteč a et? :lol:
Rozteč to je 5x100 a ET myslím, že bude kolem 35 8)

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Ritchma píše:Tak v ČR se to asi nedá moc dobře přihlásit, na druhou stranu z UK dotáhneš auto a dá se na tom legálně jezdit. Nemám představu kolik, ale myslím si že 20-30tis + cena auta v UK a jezdíš. Tady to máš cena auta z japonska + min cca 160tis to auto sem jenom dostat + přihlášení atd. Prostě u levnějšího auta to funguje cca 200tis korun + cena auta v japonsku aby si mohl jezdit. A jelikož v UK seženeš cokoliv, tak není důvod to tahat z JPN. Takže ne, opravdu to není levnější. Plus ten import approval dostaneš na minimum aut, většinu aut tě prostě nenechají importovat. Opravdu si prostě nedovezeš co tě zrovna napadne, třeba WRX/STI neexistuje dovézt. Max jako halfcut.
Co se týče saxa, ano rám byl dětská hloupost, bylo mi 18 když jsem ho tam dal. Než shořelo, měl jsem tam sparco pro 2000 sedačku, doma jsem měl připravenou čerstvě vypranou sparco REV, byly tam tříbody s plánem je upgradnout na něco lepšího, byl tam novej předsazenej OMP volant, měl jsem připravený svody + na autě byl supersprint výfuk, KYB AGX, Simota studený sání s K&Nkem, kopie sání co se používalo v saxo cupu, tužší silenty na motoru, short shift, OMP brzdy, speedline corse disky se super michelinkama apod. Prostě něco co se alespoň trošku blížilo slovu tuning. Ne ten styling kterýho je teď "tuning fórum" plný... Ne tím co to bylo za značku nebo jak to auto vypadalo, ale jakým směrem se jeho vývoj ubíral.

Zemi - já to mam toršku meziměsto ty hovory :lol:
OK - co se týče importu aut, neřešme, není to důležité...
Ano, tvoje saxo bylo dejme tomu tuning a performance, ale pořád to nevysvětluje, proč v sekci "Aktuální fota vašich aut" prudíš, že tam to auto nemá co dělat... Auto to je, jeho je taky, tak co... Kdyby se to jmenovalo "AKtuální fota vašich upravených aut", neřeknu ani A
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Berry: To je naprd. :lol:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Starlet - pokud na daný auto dostaneš import approval, tak ho stačí nechat dovézt, zaplatit všechny možný i nemožný poplatky, daně a kontroly, sehnat blue slip což je něco jako dovozová STK a pak už jenom skočíš na RMS auto přihlásit. Celá tahle sranda tě jak tady píšu pořád dokola bude stát u levnýho auta z japonska cca 180-200tis + cena toho auta. Takže ano snadnější to samozřejmě je, na druhou stranu výrazně dražší, protože za 200tis už se dá sehnat z UK něco slušnýho a legálně provozovatelnýho. A pak když se podíváš na auto který stojí v japonsku řeknemě 7-8$ dolarů + si připočteš těch deset za věci kolem, zjistíš že auto co chceš můžeš koupit lokálně za 18k a nemusíš čekat měsíc, dva a řešit tuny papírování a kravin. Plus počítej že stejný auto v UK bude stát něco kolem poloviny toho co tady... Rozhodnutí jestli je to celkově jednodušší sehnat auto z UK a jezdit nebo pro mě dotáhnout auto z JPN do AUS a jezdit už nechám na tobě...

Co se týče akutálních fotek. Jenom jsem se pozastavil nad tím kolik lidí tu slintá nad 1007. U člověka co má rád auta a zajímá se o tuning (tuningem myslím tuning, ne styling!) bych nečekal že se mu taková škaredá krabice bez jízdních vlastností bude líbit. Se divím že si o fotku tý šílenosti Tom vůbec řekl....
Function > Form

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Vecna: Já vím :?: Ale tak je plno hezkých Audi kol, nebo dej vědět Rudimu o své představě a uvidíš něco by se našlo 8)

xciba

Příspěvek od xciba »

to bude tim ze kazdy ma asi jiny vkus:) :(
kazdopadne teda co jsem pochopil tak tobe se nelibej auta jako takove, ale pouze jejich streva :lol:, ktere stejne z fotky auta neuvidis :lol: (to myslim v dobrem...)
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

On má každý jiný vkus? Neříkej? Opravdu?
Vkus je jedna věc, ale zaměření fóra je druhá věc. Prostě člověk by na tuning fóru nečekal, že někoho zaujme shitbox....
Function > Form

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Obrázek

xciba

Příspěvek od xciba »

To jo ale doba je proste takova :lol: je to vsude stejne..at uz jsem na adroidforu, nebo na fotoforu tam jsou mnohem horsi veci jak tady to mi ver :savle:
uz tu taky neni proste ta bejvala parta, co jsem je obdivoval na agipu :lol:
Subtera:to sedi :lol:
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Berry píše:Vecna: Já vím :?: Ale tak je plno hezkých Audi kol, nebo dej vědět Rudimu o své představě a uvidíš něco by se našlo 8)
Ne já jen tak.. Kola se budou naplno shánět až k jaru, tak se uvidí.. 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

SubTera píše:Obrázek
vi mate y tricet?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět