"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "Ophell Vectra B malá, ale moje"
trochu aktuálnosti
srovnané kolečka a upravené dle mých požadavků a límce jsou vážně obrovský až jsem se sám po druhé zděsil aneb RH ZW1 - 10"
též drobet mé transplantace spasované předem upozornuji ještě budeme vařit plastem nějaký části a drobet nýtů díky bohu zmizí... černá kostička bude nahrazená z kousku origo nárazníku a vařená plastem tam nýty zmizí úplně
zevnitř nečím spevníme (už takle se to nehne) a zvenku kit se skelným vláknem a ve výsledku bude jednolitej nárazník tak se hned nezděště 
- Přílohy
-
- P1030673.JPG (230.62 KiB) Zobrazeno 2085 x
-
- P1030671.JPG (184.45 KiB) Zobrazeno 2085 x
-
- P1030685.JPG (218.09 KiB) Zobrazeno 2085 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
hold žábry jsou žábry jak zní staré české přísloví? kdo si hraje nezlobí 
- Přílohy
-
- P1030681.JPG (250.03 KiB) Zobrazeno 2084 x
-
- P1030679.JPG (234.85 KiB) Zobrazeno 2084 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je tohle nejlepší řešení... nebylo by lepší to svařit?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
není už jenom kvůli rozdílnýmu materiálu
drobet si s tím pohraju a no problémo
navíc mi dneska kolega prozradil jakej bude mít motor
X10XE tam chce dat, jde s dobou na vlně moderního downsizingu 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tažné oko se dá udělat textilní a vytáhnout z té mřížky... každopádně při výměně motoru se bude určitě hodit 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Lordík píše: zvenku kit se skelným vláknem a ve výsledku bude jednolitej nárazník tak se hned nezděště
ja bych se toho nebal... ten tmel drzi na vsem pokud ho tam neni 2cm vrstva 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
*k těm motorům co tady padali nějaký jsou vážně chuťovka... ze začátku byl plán ať už C20let nebo MV6. ať si říká kdo chce co chce jedná se o motor C20let + F28 není to nic tajnýho za ty chechtáky by ho vzal opravdu každý ještě když je v dobrém stavu žádná vylítaná mrcha
*proč se mi líbí C20let bez úprav padne do vb místo původního motoru, neskutečný výkonový potenciál vydolování vysokého výkonu za pomoci obyčejného čipu, a každopádně to turbo a možnost BOV ventylu který dělá tssss tsss tsss
*proč se mi líbí MV6 po sehnání pár drobností též sedne do motoráku vektry B. prim tu hraje napěchovanost a obsah motoru a každopádně je to V6tka tak ten zvouček! i když by tková MV6tka s ostrejma vačkama a odladěnou jednotkou by výkon též měla...
*ve výsledku cenová nabídka tohle trápení rozhodla fotek bude každopádně dost..
*proč se mi líbí C20let bez úprav padne do vb místo původního motoru, neskutečný výkonový potenciál vydolování vysokého výkonu za pomoci obyčejného čipu, a každopádně to turbo a možnost BOV ventylu který dělá tssss tsss tsss
*proč se mi líbí MV6 po sehnání pár drobností též sedne do motoráku vektry B. prim tu hraje napěchovanost a obsah motoru a každopádně je to V6tka tak ten zvouček! i když by tková MV6tka s ostrejma vačkama a odladěnou jednotkou by výkon též měla...
*ve výsledku cenová nabídka tohle trápení rozhodla fotek bude každopádně dost..
a bude ten stroj s C20LET pojízdný?? že bychom ho hned zkusili? 
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
to jo ten c20let ma aspon potencial narozdil od te V6:) Dobra volba 
navic i kdyz u tebe je to jedno, tak aspon nebude ten predek tolik trpet
navic i kdyz u tebe je to jedno, tak aspon nebude ten predek tolik trpet
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
do velkeho auta patri veliky motor... C20LET je blbost!
Tak to jsem zvědav co s tím provedeš
LETko je docela velké sousto, vzhledem k tomu, jak bývají vylítaný 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
otazkou je jestli to LETko nastartuje

to je pravda V6 umi jezdit i na 3 valce 
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Lukin_GSi píše:a bude ten stroj s C20LET pojízdný?? že bychom ho hned zkusili?
samozřejmě že je stroj pojízdný ale moje svědomí mi nedá s tím blbnout dokud tomu nedám základní péči
ano taky si říkám že to nebude taková porce váhy na předek... mv6tka má taky výkonový potenciál srovnáš a uděláš hlavy dáš tomu ostrý vačky nerez svody a vejfuk bez zbytečností a půjdeš to naladit jsi na 250-260 koních taky a to teprve musí bejt zlo s brutálním zvukem k neaplaceníxciba píše:jak se to veme uz v omeze je jeden valec nachylnejsi k prehrivani u VB je to celkem jedna cela strana![]()
ale je jasny ze V6 je V6..ale on chtel vykon a ta MV6 fakt nema moc prostor k honeni vykonu navic a kdyz jo strasne se v tom utopi (sam ho mam).
juraj pochot já chtěl mv6tku za každou cenu jenže když se mi nepovedla sehnat Letko je potenciální výkonná mrcha a prostě tam přijde toJuraj píše:do velkeho auta patri veliky motor... C20LET je blbost!
je to pro mě výzva, ale měl jsem štěstí kupuju od kamaráda tak mě poučil co je třebakubi píše:Tak to jsem zvědav co s tím provedešLETko je docela velké sousto, vzhledem k tomu, jak bývají vylítaný
- LiberaleMiguel
Ja ti nevim, ale k takovemu autu mi fakt zvuk BOV nesedi. Ten sestival by tomu slusel brutalne vic. Ser na to a schanej ho 
neni mv6 jako mv6 ja shanel motor kolem 3/4 roku az se ted ke me dostal ten spravnej 
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
za me letko....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
na netu je hromada inzerátů z toho je polovina starých interátů z té zbylé poloviny je čtvrtka motorů KO a za zbytek jsou bud vylítaný nebo nesmyslně předražený tak si vyber LETko bude fajn a nejmenší problémy + nemusím měnit papíry přerazí se číslo bloku a jedééém
a to nejlepší ve výsledku bude vše zadarmo!
nevim nevim... podle me to LETko bude veliky krok Z5... kdyz bych neco delal tak sehnal tu MV6... za hranice to je kousek a treba v nemecku se to hazi do srotu
a koupit vylitanou? no a? tak ji koupim a udelam poctivkou GO... pokud to myslim vazne tak to preci neni problem 
snažím se využít každého volného a slunného dne 
- Přílohy
-
- P1030705.JPG (156.84 KiB) Zobrazeno 2792 x
-
- P1030711.JPG (170.34 KiB) Zobrazeno 2792 x
-
- P1030695.JPG (228.52 KiB) Zobrazeno 2792 x
obě strany hotovy.. teď nastává doba sváření sváření a sváření nějaký nejtky samo ubydou zbylý jsou z důvodů dvou rozdílných plastů 
- Přílohy
-
- P1030717.JPG (212.61 KiB) Zobrazeno 2791 x
-
- P1030687.JPG (225.78 KiB) Zobrazeno 2791 x
-
- P1030725.JPG (158.83 KiB) Zobrazeno 2791 x
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
No když vidím, co jsi z těch nárazníků použil, tak je opravdu byla škoda řezat a škoda peněz, radši bych ty pidi lízátka udělal z laminátu a ty žábry by se taky daly. Nýtů by tam bylo stejně, ne-li míň a drželo by to taky stejně.
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
- LiberaleMiguel
a nebo to hodit nějaké firmě co dělá s plastem a nechat to udělat bez nýtů a přímo z plastu a pohoda. Ale tak jeho věc. Těším se až to bude v laku a hlavně na autě 
na jednu stranu je to škoda, ale na druhou jsou to jenom nárazníky a dělat to přes nějakou firmu a platit jí další prachy to se mi taky nechce... též i kopie jsem vzdal (byl jsem línej) takle jsem to prostě rozřezal a hotovo ono to nějak dopadne proč to hrotit
v neposlední řadě až to bude celiství a jedno litý bude to taky úplně o něčem jiným 
tak kde jsou fotky LETka??

C20XE inside
C20XE inside
Taky zvědavě čekám, co bude 
Nosce te ipsum - know thyself
možná si tady jen někdo pohonil nad tou představou a nad fotkama z DE

C20XE inside
C20XE inside
taky bych radeji zajel pro nejakou MV6 ... nebo s emuzu podivat ke kamaradovi a nejkou tam vzit... tipuju ze jich bude mit zak 10
ma motoru plny statek
pokud chces napis SZ a sezeneme MV6