Pomoc s "Daní z motorových vozidel v německu"
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Pomoc s "Daní z motorových vozidel v německu"
Ségra mě poprosila o tohle, vyzná se někdo v německých daních? Pro mě totální španělská vesnice:
...mam problém se semestrálkou -Chtěla jsem téma Silniční daň ve Spolkové republice Německo. Nakonec mam ale Daň z motorových vozidel ve Spolkové republice Německo - z toho důvodu, že jsem na některejch zdrojích našla, že silniční daň je, někde zase že neni a že místo toho mají právě tu daň z motorových vozidel. Problém je ten, že každej zdroj uvádí úplně něco jinýho, dost si to protiřečí... Tak jestli nevíš o někom, kdo by se v tom mohl vyznat, případně poradit co teda platí a co ne....
nečekám že tady bude hafo odborníků, ale každá rada dobrá. Díky
...mam problém se semestrálkou -Chtěla jsem téma Silniční daň ve Spolkové republice Německo. Nakonec mam ale Daň z motorových vozidel ve Spolkové republice Německo - z toho důvodu, že jsem na některejch zdrojích našla, že silniční daň je, někde zase že neni a že místo toho mají právě tu daň z motorových vozidel. Problém je ten, že každej zdroj uvádí úplně něco jinýho, dost si to protiřečí... Tak jestli nevíš o někom, kdo by se v tom mohl vyznat, případně poradit co teda platí a co ne....
nečekám že tady bude hafo odborníků, ale každá rada dobrá. Díky
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Espasitel
- Sova
Re: Pomoc s "Daní z motorových vozidel v německu"
když má problém se semestrálkou tak at z té školy odejde...
...pokud si ten problém neumí vyřešit sama a tu práci napsat sama...
jak jednoduché...
Já sem chtel Ferrari a nemám ho
...pomužete mi abych ho měl? 
...pokud si ten problém neumí vyřešit sama a tu práci napsat sama...
jak jednoduché...
Já sem chtel Ferrari a nemám ho

Cléon & Fonte
at segra ukaze cecky a my reknem jak to je s tou dani
cabrio bukvice
Sova: Ty seš fakt idiot...
Hondzik: Napíšu kámošům do DE, jestli umí odpovědět...
Hondzik: Napíšu kámošům do DE, jestli umí odpovědět...

- Sova
doufám, že až tvoje sestra, co jí zdárně poradíte a naservírujete jí to na stříbrným podnose, tu VŠ udělá tak pak bude následně dosazena do nějakého nadnárodního koncernu, za pomocí kvóty pro vyšší počet žen , kterou zdárně zavedla Redingová
to pak ámen pokud studium VS vypada takhle jak to ruzně pozoruji i tady a taky amen, pokud žijeme v systému, kde je možný co eurokomisařka Redingová zavedla...(podobny tema tu uz bylo minule samozrejme sem zde byl za curáka i od lidí od kterych bych to necekal)
spoustu lidí si bohužel plete VS s se školou mateřskou...
Skury: Sam si idiot a kretén

to pak ámen pokud studium VS vypada takhle jak to ruzně pozoruji i tady a taky amen, pokud žijeme v systému, kde je možný co eurokomisařka Redingová zavedla...(podobny tema tu uz bylo minule samozrejme sem zde byl za curáka i od lidí od kterych bych to necekal)

spoustu lidí si bohužel plete VS s se školou mateřskou...
Skury: Sam si idiot a kretén

Naposledy upravil(a) Sova dne 23 lis 2012 19:17, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte
Evidentně jsi dřív býval namyšlený, ale teď už jsi dokonalý...
- Sova
ne nejsem...bavíme se o systemu ne...jsem jen REALISTICKYSkury píše:Evidentně jsi dřív býval namyšlený, ale teď už jsi dokonalý...
Až ti bude v 50 operovat srdce doktor, jehož studium probíhalo stylem, který považuje mnoho dnešních vysokoškoláků za normální a ty na tom sále zdechneš, tak si možná na moje slova vzpomeneš...
vlastně nevzpomeneš!
By si měli lidi a mladí hlavně kurva uvědomit, že VŠ tvoří lidi, kteří MAJÍ VEST a NÉ lidi KTEŘÍ JSOU VEDENI JAK LOUTKY
Cléon & Fonte
- Sova
ale tak klasika že...jestli studuje VŠ jenom proto aby mohla prodávat telefony v tmobilu, tak proč né že
taky takových vysokoškoláku pár znám
na ten pracák se mužu přihlásit i s nedodělanou základkou...na to nemusím studovat VŠ takovým stylem né?

taky takových vysokoškoláku pár znám

na ten pracák se mužu přihlásit i s nedodělanou základkou...na to nemusím studovat VŠ takovým stylem né?

Cléon & Fonte
Když vidim jakej já jsem inženýr tak se bojím jít k doktoroviSova píše:Až ti bude v 50 operovat srdce doktor, jehož studium probíhalo stylem, který považuje mnoho dnešních vysokoškoláků za normální a ty na tom sále zdechneš, tak si možná na moje slova vzpomeneš...

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Sova
Už je to tady zase
zase tu sem za čuráka jako v tom topiku...kdy ten borec chtěl vědet jak má spočítat odklon kol a nebyl ani ochotnej si dát tu práci s hledáním vhodné literatury kde by to mohlo být...ale hlavně že fyzikář byl hned čurák...
moc dobře si na to vzpomínám
tenhle případ je stejnej zasranej přístup, kterej generuje neschopný lidi!!!

zase tu sem za čuráka jako v tom topiku...kdy ten borec chtěl vědet jak má spočítat odklon kol a nebyl ani ochotnej si dát tu práci s hledáním vhodné literatury kde by to mohlo být...ale hlavně že fyzikář byl hned čurák...
moc dobře si na to vzpomínám

tenhle případ je stejnej zasranej přístup, kterej generuje neschopný lidi!!!
Cléon & Fonte
Já teda vidim dost odlišnej případ, píše, že hledala, ale informace se dosti rozcházejí a jestli to někdo neví určitě jak to tedy doopavdy je. Navíc srovnávat medicínu, a nějakou práci, která ti je evidentně do života i do boudocna ke své práci k hovnu je taky celkem rozdíl... 

KEHO rennsport
- Sova
co když je to záměr té práce a ti kdo to sestavovali to dali záměrně...že moc dobře ví, že se prameny rozcházejí...a právě jsou zvědaví jak se s tím student popere!!
je jasný že když tam příjde a bléééééé....hmmm prameny se rozcházejí...hmmm helmut říká tohle a pepa zas tohle...já nevímmm...a proč to dávate takový otázky????
Je jasný, že takový studenty okamžitě vyrazí a v děkanatu se jeste skvěle pobaví...
Sousta mladejch lidí si myslí, že společnost je dokonalá a myslí si, že minulý generace je učí a chtěj po nich jen to, co oni sami už ví...
To je ale kurevskej omyl, pokud se bavíme o VŠ!!!
Seru na Vás...jdu spát
je jasný že když tam příjde a bléééééé....hmmm prameny se rozcházejí...hmmm helmut říká tohle a pepa zas tohle...já nevímmm...a proč to dávate takový otázky????

Je jasný, že takový studenty okamžitě vyrazí a v děkanatu se jeste skvěle pobaví...
Sousta mladejch lidí si myslí, že společnost je dokonalá a myslí si, že minulý generace je učí a chtěj po nich jen to, co oni sami už ví...
To je ale kurevskej omyl, pokud se bavíme o VŠ!!!
Seru na Vás...jdu spát
Naposledy upravil(a) Sova dne 23 lis 2012 19:50, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte
to je správný slovo!máca píše:at segra ukaze cecky a my reknem jak to je s tou dani

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ja teda nevim, ale prislo by mi na jejim miste docela logicky hledat to na oficialnich mistech ne? taky asi budou mit v nemecku nejaky daňový zakony a predpisy v kterejch to musi bejt vysvetleny asi ne? ptat se na to franty vomáčky asi nebude to pravý vořechový, pokud to chce mit dobře 

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
jelikož není vědma, tak prostě hledá informace. Nikdy jsem já ani ona nenapsal že chcem napsanou semestrálku.
Pere se s tím tak, že hledá info. Chápu. Je to špatně, je vysokoškolák, má to vědět! Děkujeme za radu. Zapomněli jsme že existují lidi kteří všude byli, od všeho mají klíče a pokud tam nebyli, brzo tam pojedou.
Pere se s tím tak, že hledá info. Chápu. Je to špatně, je vysokoškolák, má to vědět! Děkujeme za radu. Zapomněli jsme že existují lidi kteří všude byli, od všeho mají klíče a pokud tam nebyli, brzo tam pojedou.
Alfa Romeo 75 2,0TS
Espasitel
Espasitel
nezlob se na me, ale ted jsem venoval asi minutu tomu zjistit jak se ta dan v nemecku jmenuje a dalsich 10 vterin abych nasel oficialni informace který asi kecat nebudou. Když sama vi ze ji kazdej rekne neco jinyho, tak asi jinej nez oficialni zdroj nema cenu, jestli to chce mit spravneHondzik píše:jelikož není vědma, tak prostě hledá informace. Nikdy jsem já ani ona nenapsal že chcem napsanou semestrálku.

tady najde všechno co potřebuje - otázka 70 vteřin na gůglu se sem dostat
jinak hlavní účel jakýkoliv školy je naučit se umět se učit a pracovat na tom co chcem. Jestli si to každej druhej přebere jako naučit se ojebat a mit koláče bez práce, tak se nedivim jak to tu vypadá (obecně, nic proti Tvý ségře).
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
- Květoslávek
TF je ve sračkách:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!