ale zrovna Blesk by z toho udelal trhak kdybych ji vyfotil jak si u svymo Mergla lezla za volant pro kabelku. Uz vidim ty titulky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Fajn. Souhlasim. Akorát nemám rád takový kapely, který převlíkaj kabát kvůli tomu, co chce komerce.biohazard píše:TomasUL takze kdyz tobe se jeho tvorba nelibi,tak je to automaticky sra*ka delana jenom pro penize? Ja mam na jeho muzikaly apod opacnej nazor (tim netvrdim,ze jsou to svetovy hity,ale koukatelny to pro me je). Za sebe muzu rict,ze jsem mel moznost s nim nekolikrat osobne mluvit. Pokud ty ne a soudis ho jenom proto,ze se ti nelibi co tvori,tak to je docela burantskej argument. Z vlastni zkusenosti a neni jich malo muzu rict,ze tyhle "celebrity" jsou v realu jiny lidi nez se jevej narodu diky nasim debilnim mediim
viz treba Farnacrocjirka píše:biohazard: aaamen... ale zase nejake "celebrity" jsou nafoukani curaci... s tim mam taky sve zkusenosti..
je z Bystrice a je to ceska, jenom chodila na polskou zakladku a polsky gympl(oboji v Ceskem TesineTomasUL píše:I když je Farna někde od Čínského Těšína a je to Polka, tak by se dala obhospodařit.
Asi teda s hadrem v hubě.
Jako některé jiné "sociální pracovnice" i z některých nejmenovaných podniků nebo vysokých škol, žeRudi píše:mesárošová nemít hubu jak pračku na čůráky, tak by se topila tak maximálně po privátech
No pustil jsem si jeho projev, precetl rozhovor a rekl bych, ze mu regulerne hrabloblázen píše:klusovi to přeju,líbí se mi jeho tvorba
zklamal mne Landa, byt mám rád jeho hudbu,to co předvádí poslední dobou je prostě směšný
to co předvedl landa, je přesně to co tu píšu s nevímem, a potřeboval to už ze sebe dostat ven, už ho to pohltilo, je to jeden z těch co bohužel ví, a sere ho, že národ se nechá liskat po tlamách a ještě se na ty co ví dívá přes prsty a říká o nich že jsou to pitomciblázen píše:klusovi to přeju,líbí se mi jeho tvorba
zklamal mne Landa, byt mám rád jeho hudbu,to co předvádí poslední dobou je prostě směšný
odvážnej, nejdřív otevřeně byl nácek, kterýmu šlo o potrestání komunistůSova píše:na ten klíč králů se asi budu muset povinně podívat...
jestli to myslí vážně tak teda čumím a nevím co si mám myslet? je tak naivní? nebo odvážnej?
sice ho neznám osobně, ale po dlouhé době vidím příspěvek se kterým musím souhlasit, až na to tvrdé ybiohazard píše:kdo zna Landu jenom z medii,na ktery vsichni mimochodem plyvete,tak radsi mlcte
Trhyy píše:Landa to řek hezky, ať si kdo chce řiká co chce, stojí si za svym názorem![]()
Celý album Racek je podle mě super. Jak českou hudbu téměř neuznávám, tak Kluse můžu... stejně tak Landu, jen si prostě myslím, že ujel...Trhyy píše:A jinak slyšel tady někdo od Kluse jinou písničku než tu "politickou" ??Neřikám že ho poslouchám, ale jiný písničky nejsou špatný a zpívat podle mě umí
kentoya píše:odvážnej, nejdřív otevřeně byl nácek, kterýmu šlo o potrestání komunistůSova píše:na ten klíč králů se asi budu muset povinně podívat...
jestli to myslí vážně tak teda čumím a nevím co si mám myslet? je tak naivní? nebo odvážnej?
a ted protože vidí že komanči jsou všude bez rozdílu politické příslušnosti, jebe do všech, jen ho zatím není vidět, ale on se dostane na světlo, jen nevím kudy, ale chce změnu jako prase, a udělá pro to ještě hodně
řekněme špatně formulováno, komanči jsou ve všech politických stranách, i bez politické příslušnosti, jako že se vzdali kartičky, a vlezli tam kde chtěli nebo zůstali bez, ted když jsem si to přečetl, taky jsem sotva chápal co jsem myslel, omluvaSova píše:kentoya píše:odvážnej, nejdřív otevřeně byl nácek, kterýmu šlo o potrestání komunistůSova píše:na ten klíč králů se asi budu muset povinně podívat...
a ted protože vidí že komanči jsou všude bez rozdílu politické příslušnosti, jebe do všech, jen ho zatím není vidět, ale on se dostane na světlo, jen nevím kudy, ale chce změnu jako prase, a udělá pro to ještě hodně
ježiš, koukám, že nemáš ten život zas tak jednoduchej, chudáčkuFOG píše:Jak jsi sám napsal, nám to za tu srandu stojí. Primitiv, snažící se ostatní přesvědčit, že jsou primitivové![]()
A neříkej mi vole, já ti taky neříkám krávo.