Samozrejme to neni spatne... Na zadnim okne vidim AWD.CZ a pokud nejsem slepej taky Sportgarage.cz ... Myslim ze stoji za to se projet... Neco mi rika ze to bude v pohode. Neni od veci utratit par korunek za hovor... Kdyby mi bylo 18 tak bych to koupil hned. S takovyma "srackama" jsem si uzil stejne nejvic (aka P205, GTti, Cinquecento Sporting )...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Samozrejme to neni spatne... Na zadnim okne vidim AWD.CZ a pokud nejsem slepej taky Sportgarage.cz ... Myslim ze stoji za to se projet... Neco mi rika ze to bude v pohode. Neni od veci utratit par korunek za hovor... Kdyby mi bylo 18 tak bych to koupil hned. S takovyma "srackama" jsem si uzil stejne nejvic (aka P205, GTti, Cinquecento Sporting )...
Tak v cervenym bylo pres kilo a v ty dobe kdy mi bylo nact to pro me bylo dost penez tak to do tyhle sorty aut nespada. Cerveny ma kamos a je porad v garazi... Cerny VTEC co jsem mel po nem jezdi dodnes v Litomericich...
Zemi píše:Kdo hleda hacky na dalku vetsinou vsechno prosere...
to si musím poznamenat
Nepsal bych to kdybych tomu nebyl svedkem.... A to nekolikrat. Holt spekulovani. Kor v CR. Me kdyz se v UK libi auto tak posilam skrz PayPal zalohu a do tydne pro nej letim. Jsem ja to cur*k.
Fajn spotreba dle palubaku.... Nicmene tento vuz jsem parkrat potkal v ruznych autech a musim rict ze to nejede jak by se podle papiru zdalo... Holt tezky GTcko...
Je pravda, ze ten XF se mi libi taky vic... Inzerat na XK jsem hazel jen proto, ze to nabizi na prodej kamarad kamarada Osobne bych si stejne nekoupil ani jeden z nich, nejak v tyhle auta nemam duveru a byt na servis bych asi mel (kdybych uz mel na tyhle auta), tak by to i tak vychazelo po certech draho.
TomasUL píše:Jak vypadá "vůz v jiných autech"? JOKE
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Krom toho ze ma naraznik z Octavky ani ne. Vim ze jednu dobu to melo chciply mechy... Hodnotu bych stavel na cca 10-15tis jen kvuli motoru pokud nebudou rozmackany hydrostely... Pochybuju ze koumaci co to huntovali menili olej...